Vertaal deze pagina naar:

HUMANITAIR PROJECT "NOOIT MEER HONGER"


Het project "NOOIT MEER HONGER" van de Black and White friends for Life Foundation is één van de vele humanitaire projecten die het team van Free Life World reeds ondersteund.

Updates over dit mooie en belangrijke project zijn in dit artikel te lezen. Een Nieuwe Wereld bouwen op eigen Kracht, met eigen kennis, talenten, middelen en handvaardigheden met behulp van het Universum.

Update Naai atelier (nieuw project)


Zelfvoorzienend zijn in Afrika, is de grote uitdaging die Gerrie Hijmans (projectleider) reeds eerderaanging in Kenia. Yvonne, de initiatiefneemster van dit nieuwe project in Ukunda kreeg een paar jaar geleden contact met Gerrie Hijmans via Facebook.

Yvonne merkt op dat Gerrie Hijmans niet stil heeft gezeten de laatste jaren. Dat klopt, Gerrie heeft tot heden alles gegeven wat hij had en gedaan wat in zijn bereik en mogelijkheden lag. Samen met zijn vrouw.

Welnu, naast het schoolgebouw (ook zelf gebouwd door sponsorgelden), ligt een eigen stuk land waarop nu groente en fruit voor de gemeenschap wordt verbouwd. Sinds kort is er nu ook een kerk (inloophuis) gebouwd, (door een sponsor mogelijk gemaakt), en is er vers stromend water beschikbaar middels een pas geboorde waterput.

Het waterproject is een eerder project van het overkoepelende project NOOIT MEER HONGER wat deze zomer (2022) is gerealisteerd. En zo wordt er verder gebouwd aan een zelfvoorzienende gemeenschap door eigen creaties, door hulp van vele mensen met een goed hart en het Universum.

Tijd voor de volgende stap!

De volgende stap is een naai atelier, waar bewoners van de gemeenschap aan het werk kunnen en zichzelf en bewoners van kleding kan voorzien. Jonge moeders kunnen hierdoor binnenkort gratis een vak leren. Hiermee voorzien zij zich in hun eigen behoefte en levensonderhoud, een mooie combinatie.

Yvonne wilde dit project op zich nemen, om het gebouw voor het naai atelier langzaam van de grond te krijgen. Een hele klus voor haar alleen. Gelukkig is er al een bedrag binnen gekomen voor de fundering van een gulle sponsor.

💙 Wanneer er nu een bedrag van 500 euro wordt verzameld kan er een start worden gemaakt met de bouw van het naai atelier. Deze 500 euro is nodig voor de aankoop van stenen, zand en cement. Het hele gebouw (naai atelier) kost veel meer. Dit komt aan de orde wanneer we zover zijn 💙

Wat bij ons de waarde van 1 ijsje is, is voor deze mensen een hele week eten. Dus bij deze, wil en kun je iets missen, weet dan, dat je hier een hele gemeenschap in Ukunda (Kenia) mee kan helpen om een zelfstandig zelfvoorzienend bestaan op te bouwen.

Middels de onderstaande link kunt U een bedrag doneren.

U kunt het bedrag zelf aanpassen vanaf 1 euro.

Link om te doneren ► https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=5zn8Y7SIkQ1VdtWmKzXJth5uOTCtj4Ft

Alvast hartelijk dank voor Uw bijdrage 💙


Ook deze keer zullen wij U op de hoogte houden van de ontwikkelingen van dit nieuwe project en donateurs, lezers en volgers voorzien van info, foto's en updates middels dit artikel.

Naai atelier Yvonne
Naai atelier Yvonne

Waterproject 💧


Het noodzakelijkste goed wat een Mens, Dier en Plant nodig heeft op onze Aarde is schoon WATER 💧 en gezond VOEDSEL. Plus Geborgenheid, Respect, Waardering en Liefde voor elkaar 💙

Met het project "NOOIT MEER HONGER" wordt een einde gemaakt aan het voedseltekort.

Het is momenteel (juli/augustus) een gunstige tijd in Kenia met veel regen, dus alles groeit. Honger is de sleutel voor de elite om de macht te behouden. We moeten daarom alle middelen inzetten die we hebben (tijd, energie, tools, talenten en kennis) om ervoor te zorgen dat de bevolking voldoende water en voedsel heeft. Maar ook zaaigoed om groentes en fruit te kunnen kweken.


Update 15-09-2022:

Het complete bedrag voor de waterput en alle extra benodigdheden is binnen.

Alles kan nu verwezenlijkt worden.

Grote dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Binnenkort een update met nieuwe foto's.

Eindelijk water 💧Update: 05-08-2022


In totaal hebben ze 7 dagen naar water geboord voordat er water was.

De kwaliteit is uitstekend van het water, maar dat is meestal in natuurgebieden. Na wat tegenslagen op 47 meter diepte hadden ze eindelijk dan water. Maar doordat daar geen stroom is, moest er een generator komen met waterpomp om het water op te pompen. Het was perfect water, maar de dag later stond de pijp leeg dus het was even over met het water.

Er werd besloten om dieper te boren en uiteindelijk op 53 meter diepte bleef de pijp wel vol. Het water dat toen omhoog werd opgepompt was nog erg vuil van de klei in de diepte. Na ongeveer een uur was er sprankelend helder drinkwater te zien, hoera!

Nu kunnen ze gaan beginnen met de bouw van de watertoren. In de tussentijd maken ze een verhoging en kopen een iets kleinere watertank zodat ze al water kunnen gaan gebruiken.

De bouw van de watertoren zal nog enige tijd in beslag nemen.

Een mooi moment 💧

Update: 03-08-2022


Gerrie Hijmans (projectleider) wachtte niet langer op de GESARA fondsen.

Gerrie heeft zelf met een aantal mensen humanitaire projecten opgestart, waaronder het project 'NOOIT MEER HONGER'. Daarna werd een doneeractie opgestart en kon er een boormachine worden ingehuurd om naar water te boren.


Het goede nieuws nu is dat reeds succesvol naar water💧 is geboord, hoera 🥳

Ze zitten nu op een diepte van 47 meter.

Ze zijn nu bezig om het water💧 te onderzoeken, of dat geschikt is als drinkwater.

Spannend, nog even geduld dus...


Wilt U dit project financieel mede ondersteunen?

Dat kan door de onderstaande link om te doneren aan te klikken.

(Het bedrag wat U wilt doneren kunt U zelf wijzigen).

Tot heden is er reeds een bedrag van bijna 3.000 euro gedoneerd.

Er is nog circa 1.650 euro nodig om dit waterproject af te kunnen maken, mits ze niet dieper hoeven te boren als 50 meter om schoon drinkwater te krijgen.


Ontzettend bedankt iedereen die hen hierbij steunt en/of reeds gesteund heeft.

Het boren naar water is gelukt op 47 meter, ze hebben verder geboord naar 53 meter.

Nu wachten op het rapport van de kwaliteit van het gevonden water.

Free Life World ondersteunt het humanitaire project "NOOIT MEER HONGER"


Het project "NOOIT MEER HONGER" is een onderdeel van Foundation Black and White Friends for Life Wellnes Center in Ukunda, Kenia (Afrika).

Ons team van Free Life World promoot regelmatig het project "NOOIT MEER HONGER" op diverse social media kanalen in Nederland, zodat er meer volgers, leden en donateurs komen die een financiële bijdrage willen en kunnen doen ten behoeve van het project "NOOIT MEER HONGER".

Voortgang project


Er is al redelijk wat geld gedoneerd door mensen met een goed hart, zodat extra voedsel en landbouwgrond kon worden aangekocht. De rest van de nog openstaande termijnen van de reeds aangekochte landbouwgrond zal betaald worden met de donaties die nog binnen gaan komen en/of met onverwachtse giften. De donaties die momenteel binnenkomen worden gebruikt voor de plaatselijke bevolking (scholing en voedsel) en de aankoop van landbouwgronden.

Ons team heeft rechtstreeks contact met Gerrie Hijmans voor updates, supporting etc.


Gerrie Hijmans schreef op 29-07-2022 het volgende:

"Tijd voor rusten is er niet, maar dat hoeft ook niet. Haha, ja moet alles tegelijk zijn, uitvoerder, opzichter, hulpverlener, sociaal werker, boer, vredesstichter, organisator enz. Maar moe? Ja, soms maar nog voldoende energie om iets gigantisch op te zetten om de wereld beter te maken.

Niets houd mij tegen."


Website ► https://www.nooitmeerhonger.com/

Groep Facebook ► https://www.facebook.com/groups/452838576223008

Uitnodigingslink Telegram groep ► https://t.me/+TCX4svkXT_o0M2E0


Zodra de GESARA fondsen vrijkomen zal ons team dit project als één van de eerste projecten een financiële injectie geven, zodat ze in het dorp Ukunda nooit meer honger zullen hebben. Zodat ze daarna beter en makkelijker kunnen overleven en zich kunnen voor kunnen bereiden op een toekomst van overvloed.

Er zullen voorzieningen komen voor schoon water en vrije energie. Ook zal er voldoende scholing komen, zodat de plaatselijke bevolking leert hoe ze hun eigen voedsel kunnen verbouwen.

Tevens zal er extra educatie volgen voor de plaatselijke bevolking waar op dat moment behoefte aan is. De gezondheidszorg en infrastructuur zal naar een hoger peil gebracht worden.

Gerrie Hijmans (projectleider)
Gerrie Hijmans (projectleider)

UPDATES PROJECT

*** FINANCIELE HULP GEVRAAGD OP 07-07-2022 ***

Het project "NOOIT MEER HONGER" heeft een eigen farmers project.

Gerrie Hijmans leidt dit mooie, goede en belangrijke project.

Ze zetten de elite buiten spel door de bevolking te voorzien van voedsel in Ukunda, Kenia.

Doordat zij geen winst maken en alleen de kosten terug halen kunnen ze bijna gratis de bevolking helpen.
Ook geven ze voedsel op hun school aan de kinderen.

Door de droogte telkens wordt het zwaar om voedsel te creëren.

Daarom willen ze een waterpunt slaan, zodat ze dit probleem kunnen oplossen.

Boren naar water kost 1.500 euro. Er moet een watertoren gebouwd worden kosten 1.200 euro. Een grote watertank kost 650 euro. Een solarsysteem 800 euro.


💧 Een kostenplaatje van in totaal 4.150 euro.

💧 Wilt u hen helpen en hierbij financieel ondersteunen?

💧 Dat kan al vanaf 1 euro.

💧 U kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen.


Dank U wel !


Link om te doneren ► https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=PBCqDbzzo824SfObFgbvfukHmzrVDnXZ


WE ZULLEN U REGELMATIG OP DE HOOGTE HOUDEN VAN DE STAND VAN DE DONEERACTIE BENODIGD VOOR HET WATERPROJECT IN UKUNDA (KENIA) 💧


De stand op 24-07-2022 is EUR. 2.496,50

Hartelijk dank aan iedereen die reeds een Donatie hebben gedaan.

Update 24-07-2022


*** HOERA ***

Goed nieuws vandaag!


Er wordt reeds naar water geboord in Ukunda (Kenia, Afrika).

(Zie de onderstaande foto's, even verder scrollen).


Na een paar dagen weten we of er succesvol naar water is geboord.

We zullen U hierover op de hoogte houden.

Zie de foto's voor diegenen die willen weten wat er met hun donatiegeld gebeurd.

En uiteraard foto's voor diegenen die dit waterproject graag willen volgen.

Dank aan diegenen die reeds een bedrag hebben gedoneerd.

In totaal is er 4.150 euro nodig voor de waterput, solarsysteem en watertank.


Wie helpt mee om dit waterproject te doen slagen?

De stand op 24-07-2022 is EUR. 2.496,50


Om het totale waterproject te kunnen uitvoeren is nog 1.653,50 euro nodig!


Wie helpt er mee met de laatste loodjes?

Ontzettend bedankt iedereen die ons hierbij steunt en reeds gesteund heeft.

Foto's volgen, zodra er succesvol naar water is geboord.


Waterproject in Ukunda (Kenia)

Op 23-07-2022 kregen wij van Gerrie Hijmans het heuglijke bericht dat er een begin is gemaakt om naar water te boren (zie bovenstaande foto's).

Zonder de steun van de Donateurs was dit NIET mogelijk geweest tot heden!

Projectleider waterproject Gerrie Hijmans

Gerrie Hijmans
Gerrie Hijmans

Update 17-07-2022


Gerrie Hijmans berichtte ons vandaag het volgende:

Voor het waterproject, dat is opgezet door Free Life World, is inmiddels 2.287 euro binnen.

Een geweldig bedrag, er is nu nog 1.900 euro nodig!

Waarschijnlijk wordt er de komende week al geboord naar water.

Dan is dat al gedaan en moet er alleen nog een solarpomp, een waterpomp gekocht worden en de watertoren gebouwd worden.

Ontzettend bedankt iedereen die ons hierbij steunt.

Iedereen van grote tot kleine donaties, jullie zijn toppers!

Foto's volgen, wanneer er naar water is geboord.

Gerrie Hijmans schreef op 5 juni 2022 het volgende:

Nooit meer honger is een onderdeel van foundation black and white friends for life wellness center. Een plaats voor iedereen om te leren, om geholpen te worden met advies, voorlichting, gezondheid, honger bestrijding, en nog veel meer.

Ondertussen wordt, zoals ik al aangaf, een kerk (inloophuis) gebouwd. Een project van een sponsor uit Nederland. Er is door iemand uit Nederland een klein kippen farmpje opgezet. Farm project van onszelf. School gebouwd. Sociaal werk team. Praat groepen om problemen op te lossen met de bevolking. Werk gelegenheid wordt gecreëerd. Waarschijnlijk komt er een naai school via een sponsor, is nog in overleg. Er wordt gewerkt aan een geiten farm.

We proberen in de toekomst betaalbare woningen te bouwen. Er komt een dokters post. En zo bouwen we aan een betere wereld zonder de elite. Onafhankelijk van grote fake organisaties die werken met duistere plannen met de elite. Gewoon bouwen met mensen die dit doen vanuit het hart.

Mocht u ook een idee of plannen hebben waarmee we meer kunnen doen of zelf een project opzetten zoals enkele gedaan hebben? Dan hoor ik het graag.

Alles wat mogelijk is om de mensheid echt vooruit te brengen doen we met liefde.

Telegram groep ► https://t.me/+TCX4svkXT_o0M2E0

PROJECT "NOOIT MEER HONGER"

Een lach op een kindergezicht doet wonderen!