HUMANITAIR PROJECT "NOOIT MEER HONGER"

Eén van de humanitaire projecten die het team van Free Life World reeds ondersteunt.

Ons team van Free Life World ondersteunt het project "NOOIT MEER HONGER" in Afrika.

Het project "NOOIT MEER HONGER" is een onderdeel van Foundation Black and White Friends for Life Wellnes Center in Ukunda, Kenia (Afrika).

Ons team promoot regelmatig het project "NOOIT MEER HONGER" op diverse social media kanalen in Nederland, zodat er meer volgers en donateurs komen die een financiële bijdrage willen en kunnen doen ten behoeve van het project "NOOIT MEER HONGER".

Er is al redelijk wat geld gedoneerd door mensen met een goed hart, zodat extra voedsel en landbouwgrond kon worden aangekocht. De rest van de nog openstaande termijnen van de reeds aangekochte landbouwgrond zal betaald worden met de donaties die nog binnen gaan komen en/of met onverwachtse giften. De donaties die momenteel binnenkomen worden gebruikt voor de plaatselijke bevolking (scholing en voedsel) en de aankoop van landbouwgronden.

Ons team heeft rechtstreeks contact met Gerrie Hijmans voor updates, supporting etc.


Website ► https://www.nooitmeerhonger.com/

Groep Facebook ► https://www.facebook.com/groups/452838576223008

Uitnodigingslink Telegram groep ► https://t.me/+TCX4svkXT_o0M2E0


Zodra de GESARA fondsen vrijkomen zal ons team dit project als één van de eerste projecten een financiële injectie geven, zodat ze in het dorp Ukunda nooit meer honger zullen hebben. Zodat ze daarna beter en makkelijker kunnen overleven en zich kunnen voor kunnen bereiden op een toekomst van overvloed.

Er zullen voorzieningen komen voor schoon water en vrije energie. Ook zal er voldoende scholing komen, zodat de plaatselijke bevolking leert hoe ze hun eigen voedsel kunnen verbouwen.

Tevens zal er extra educatie volgen voor de plaatselijke bevolking waar op dat moment behoefte aan is. De gezondheidszorg en infrastructuur zal naar een hoger peil gebracht worden.

Gerrie Hijmans (oprichter)
Gerrie Hijmans (oprichter)

UPDATE

Gerrie Hijmans schreef op 5 juni 2022 het volgende:

Nooit meer honger is een onderdeel van foundation black and white friends for life wellness center. Een plaats voor iedereen om te leren, om geholpen te worden met advies, voorlichting, gezondheid, honger bestrijding, en nog veel meer.

Ondertussen wordt, zoals ik al aangaf, een kerk (inloophuis) gebouwd. Een project van een sponsor uit Nederland. Er is door iemand uit Nederland een klein kippen farmpje opgezet. Farm project van onszelf. School gebouwd. Sociaal werk team. Praat groepen om problemen op te lossen met de bevolking. Werk gelegenheid wordt gecreëerd. Waarschijnlijk komt er een naai school via een sponsor, is nog in overleg. Er wordt gewerkt aan een geiten farm.

We proberen in de toekomst betaalbare woningen te bouwen. Er komt een dokters post. En zo bouwen we aan een betere wereld zonder de elite. Onafhankelijk van grote fake organisaties die werken met duistere plannen met de elite. Gewoon bouwen met mensen die dit doen vanuit het hart.

Mocht u ook een idee of plannen hebben waarmee we meer kunnen doen of zelf een project opzetten zoals enkele gedaan hebben? Dan hoor ik het graag.

Alles wat mogelijk is om de mensheid echt vooruit te brengen doen we met liefde.

Telegram groep ► https://t.me/+TCX4svkXT_o0M2E0

PROJECT "NOOIT MEER HONGER"

Een lach op een kindergezicht doet wonderen!