HET STAPPENPLAN VAN ZIM DOLLAR, KYC EN LOBSTR STELLAR ACCOUNT

15.02.2022

ONS HUMANITAIRE PROJECT


Wanneer iemand interesse heeft in een ZIM dollar biljet met een ingevulde KYC door ons team bieden wij hierbij de mogelijkheid deze te verkrijgen.

Dit geldt voor diegenen die via Rob Brekel (alias Rinus Verhagen) geen ZIM biljet hebben ontvangen (eind vorig jaar dec. 2021), of hebben kunnen aankopen en toch graag humanitaire projecten willen gaan doen in Nederland of elders in de wereld.

Wanneer U humanitaire projecten wilt gaan doen is het belangrijk dat U vooraf (voor het inwisselen) alvast een humanitair plan op schrift zet. Zodat U bij de inwisseling van de ZIM dollar biljetten direct Uw humanitaire plan(nen) kunt overleggen bij het inwisselkantoor.

U krijgt zeer waarschijnlijk een veel hogere koers voor Uw ZIM dollar biljetten wanneer U één of meerdere humanitaire projecten gaat doen.

Meer info ► https://www.freelifeworld.info/humanitaire-projecten/

Ons team is bereid om mensen alsnog de kans te geven om tegen een reële vergoeding (ruil) in het bezit te komen van een ZIM dollar biljet met een ingevulde KYC met Uw gegevens die U zelf aanlevert. De gegevens die U aan dient te leren vindt U in de onderstaande download.

We horen graag of er interesse is middels ons mailadres:

team@freelifeworld.info

Bent U van plan om zelf ZIM dollar biljetten aan te kopen via Marktplaats?


Tip: Koop dan alleen ZIM dollar biljetten die beginnen met de code AA of AB van het jaar 2008.

Heeft U reeds één of meerdere ZIM dollar biljetten, maar nog geen KYC?

Geschiedenis Zimbabwaanse dollar ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Zimbabwaanse_dollar

Wanneer U Zimbabwaanse dollars heeft gekocht, gekregen of al in Uw bezit had kunt U hier het stappenplan volgen om uiteindelijk na inwisseling zelf humanitaire projecten op te gaan starten in Uw eigen dorp of stad, provincie, Nederland, Europa of elders in de wereld.

Met een beetje doorzettingsvermogen is het stappenplan best te doen!

Stap 1

Het verkrijgen van ZIM dollar biljet(ten)


Deze ZIM biljetten kunt U nog steeds aankopen als U geluk heeft.

Kijk eens op Marktplaats of elders, zie de onderstaande link.

Link ► https://www.marktplaats.nl/u/soef/10848717/

Tip: Koop alleen ZIM dollar biljetten die beginnen met de code AA of AB van het jaar 2008.

Kunt U de ZIM dollar biljetten niet meer kopen of verkrijgen?

Of heeft U op dit moment niet genoeg financiële middelen? Geen nood! Want U kunt zich later ook aansluiten bij gelijkgestemden die zelf een humanitair project gaan doen wat past bij Uw eigen plannen, wensen of ideeën. Dus dat komt wel goed.

Voorbeeld ZIM dollar biljet
Voorbeeld ZIM dollar biljet

Stap 2

Het maken van een Lobstr account


Zie link ► https://lobstr.co/authorization/signup/

Maak eerst een account aan bij Lobstr. met Uw e-mailadres, wachtwoord etc.

Tip: Schrijf al Uw inloggegevens op papier, zodat U ze niet vergeet en berg deze goed op, (wat U zelf goed kunt terugvinden). Volg de aanwijzingen van Lobstr voor het inloggen en zorg ervoor dat Uw e-mail bereikbaar is om Uw Lobstr account te bevestigen. U ontvangt van Lobstr een e-mail om Uw Lobstr e-mailadres te verifiëren. Klik daarop en log opnieuw in Uw Lobstr account.

Wanneer U opnieuw bent ingelogd in Lobstr gaat U eerst een Stellar Wallet aanmaken in Lobstr door de groene button aan te klikken onder de rode pijl: "Create Stellar Wallet"

U krijgt dan een reeks van 12 Engelse woorden te zien, dit is Uw private key!


Bijvoorbeeld: freedom humanity healthy begin portal news inform braveheart dance glad power love.

Tip: Schrijf de 12 Engelse woorden die in Uw scherm verschijnen op een stuk papier en bewaar dit goed op een veilige plek. Sla dit NIET op in Uw smartphone, laptop of pc (ivm hackers).

Deze 12 Engelse woorden is Uw private key en mag U niet kwijtraken, want dan kunt U niet meer bij Uw Crypto's (Coins) in the Blockchain en bent U de Crypto's kwijt.

Deze private key is dus feitelijk Uw wallet!


Kwijt is kwijt, er zijn wereldwijd miljoenen mensen die hierdoor crypto's kwijt zijn geraakt die nog ergens rondzwerven in the blockchain waar niemand meer bij kan.


U krijgt na het klikken op de groene button "Create Stellar Wallet" het onderstaande scherm te zien. Vink het vierkante blokje aan wanneer U de 12 Engelse woorden heeft opgeschreven en daarna op de groene button "Continue".

Hieronder staat in het Nederlands vertaald:


"Sla uw herstelzin op. De herstelzin geeft volledige controle over het geld op uw account en kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw geheime sleutel. Hiermee kunt u de toegang tot uw account herstellen in geval van wachtwoordverlies. Schrijf deze 12 woorden op en bewaar ze veilig."

SCHERMAFBEELDING

Hierboven staat in het Nederlands vertaald:


"Ik begrijp dat ik de herstelzin moet opslaan. Dit is de enige keer dat de herstelzin kan worden bekeken. U bent de enige die toegang heeft tot de weergegeven herstelzin. LOBSTR kan de herstelzin niet opnieuw aan u tonen."

Nadat U op de groene button "Continue" heeft geklikt komt U in het volgende scherm.

U voert in dit scherm het Federation adres in (= Uw Lobstr adres), bijvoorbeeld Uw naam, de naam van Uw project of iets anders wat bij U persoonlijk past of Uw organisatie.

Daarna klikt U op de groene button "Save".

Ons Stellar adres luidt als volgt: Free-Life-World*Lobstr.co

U vult alleen de naam in (vetgedrukt) die U voor het sterretje * geplaatst wilt hebben.

Daarna ziet U het volgende scherm ↓

Dan klikt U op "Assets" (links) en komt in het onderstaande scherm terecht.

Wanneer U zelf al XLM's heeft aangekocht met Uw creditkaart kunt U de Bataafse Republiek Coin zelf direct toevoegen door op de groene button "ADD" te klikken.

Let op: Wanneer U met het team Free Life World afspraken heeft gemaakt voor 5 XLM's dient U eerst te wachten op de 5 XLM's die Free Life World gaat toevoegen in Uw Stellar Wallet. Pas nadat U in Uw scherm de waarde van 5 XLM  ziet staan kunt U de Bataafse Republiek Coin toevoegen aan Uw Stellar Wallet door op de groene button "ADD" te klikken.

Pas daarna kan Free Life World 5000 Bataafse Republiek Coins toevoegen aan Uw Stellar Wallet en is Uw Wallet klaar voor verder gebruik.

Belangrijk nu is dat U Uw Stellar adres noteert of goed onthoud:

Bijvoorbeeld: Free-Life-World*Lobstr.co

Op deze manier kunt U onderling betalingen/verrekeningen of donaties doen!


Stap 3

Het activeren van de Stellar Wallet


Hoe gaat dat in z'n werk? U kunt de Stellar Wallet in Uw Lobstr account zelf direct actief maken wanneer U een creditkaart of prepaidkaart (vooraf geld op storten) in Uw bezit heeft door  XLM's aan te kopen.

Heeft U zelf geen creditkaart?

Stuur dan een e-mail naar team@freelifeworld.info voor een oplossing (het storten van 5 XLM's in Uw Stellar Wallet en 5000 Bataafse Coins) of wees zelf creatief. Want misschien kent U iemand die wel een creditkaart heeft? En kunt U eventueel met cash geld ruilen!?

(Tussenstap 3A)

Voeg na het zelf toevoegen van XLM's of wanneer Free Life World dat voor U heeft gedaan de Bataafse Republiek Coin toe aan Uw Stellar Wallet.

Of koop met de verkregen XLM's een bepaalde hoeveelheid Bataafse Republiek Coins. U kunt namelijk nu zelf extra Bataafse Republiek Coins aankopen met de ruim 2 van de 5 XLM's die U (eventueel) gestort heeft gekregen van Free Life World. Minimaal 2,.... en nog wat XLM dient U te behouden om Uw Stellar Wallet actief te houden. 

Door even wat te oefenen heeft U al snel in de gaten wat U kunt doen met de XLM's, Coins en Crypto in Uw Stellar Wallet.

U kunt er ook onderlinge betalingen mee doen!

Waarom wij dit adviseren om Bataafse Republiek Coins aan te kopen?


Rob Brekel (alias Rinus Verhagen) heeft namelijk een humanitair plan met de Bataafse Coins en koopt ze terug (zodra de fondsen vrijkomen) voor een veel hogere koers dan U zeer waarschijnlijk nu of eerder ervoor betaald heeft (koers is 0,00000 op 04-03-2022).

Wellicht bent U hiermee reeds bekend?

Zoniet, lees anders even de tekst hieronder goed door.


Humanitair project van Rob Brekel


Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de Bataafse Republiek Coin aan te schaffen om uit de armoede te komen. Maar ook om mensen te kunnen verbinden die mee willen helpen en/of mee willen werken aan de Transitie (overgang) naar de Nieuwe Wereld van Vrije energie, MED BEDS en overvloed, door middel van humanitaire projecten met gelijkgestemden op te starten.


Stap 4

Aanmelden bij INDUS is zeer waarschijnlijk NIET meer mogelijk!


Lees de bovenstaande links.

Sla stap 4 over!


Voorheen stond hier geschreven:

Zoals wij (team Free Life World) het volgende voor dit moment interpreteren:

Het lijkt erop dat de tegenwaarde van de ZIM dollars in het Lobstr account middels het Stellar adres gestort gaat worden door het wisselcentrum in combinatie met Uw KYC. Daarom is een Lobstr account met Stellar adres zeer waarschijnlijk noodzakelijk om de wissel mogelijk te maken.

Dien daarom nu alvast Uw persoonlijke gegevens in bij de onderstaande website om de wachtrij over te slaan wanneer de 'Indus Exchange-producten' live gaan.

Het blockchain-adres is Uw Stellar adres in cijfers en letters.

(Zie schermafbeelding hieronder als voorbeeld. U komt in dit scherm terecht door eerst op Uw eigen 'Accountnaam' te klikken, dan op 'Settings' en daarna op 'Steller adres').

Dus bijvoorbeeld: 

GBC4DEJKS2345T8HW4TBUPA884D3KPUR4G34UUKLOPU3G43HG5SAFGGK6

Dit hele Stellar adres (letters + cijfers) copy en paste U in het daarvoor bestemde vakje op het invulformulier van de website INDUSLENDING, na de onderstaande link aan te klikken.

* Let er wel op dat U Uw EIGEN Stellar adres gebruikt *

Link ► https://www.induslending.com

Tip! Let goed op wat U invult bij INDUS, pas als U er echt zeker van bent dat alles juist is ingevuld klikt U op de button "Submit KYC" en is Uw aanmelding compleet.

U krijgt GEEN terugmelding te zien in Uw scherm.

Dan is het wachten op een bericht van INDUS middels Uw mail (zeer waarschijnlijk).


Stap 5

Voor het geval U een KYC nodig hebt...


Wanneer U humanitaire projecten wilt gaan doen in Nederland of elders in de wereld.

Het invullen van een KYC document is nogal een dingetje. Echter is het wel raadzaam deze KYC alvast zelf te maken of te laten maken door het team van Free Life World.

Het is idd even worstelen met de gegevens die U allemaal in dient te vullen en de afbeeldingen die U toe dient te voegen. Hieronder kunt U in elk geval alvast het KYC document downloaden.

Het is best veel werk om een KYC in te vullen, zeker wanneer U dit voor het eerst doet. Echter is het een kwestie van de juiste gegevens invullen, foto's maken, veel geduld hebben en behoorlijk wat tijd ervoor inplannen.

Tip: Ga het KYC document eerst eens rustig bekijken.

Print het document eens een keertje voor Uzelf uit en neem het op Uw gemak even door. Begin daarna op Uw laptop of pc in te vullen wat U alvast in kunt vullen. Wat U niet begrijpt laat U eerst even open en doet U op een later tijdstip of kunt U anderen vragen in een GESARA kanaal of U stuurt een mail naar ons team: team@freelifeworld.info

Maar troost U met deze gedachte:


Wij stonden er ook zo voor en hebben het ook gedaan...


En velen gingen U reeds voor!


Het KYC document is in het programma Wordpad opgemaakt en kunt U na het downloaden direct bewerken c.q. invullen. Sla het KYC document na aanvullingen regelmatig op in een data map die U later ook weer makkelijk kunt terugvinden 😅

 Het toevoegen van foto's / afbeeldingen


De benodigde voorbeeldgegevens, foto's en afbeeldingen komen mee met de download als voorbeeld. De bedoeling is dat U zelf Uw eigen fotomateriaal maakt en toevoegt op dezelfde plaatsen. De foto's die U in het download document tegenkomt dient U te verwijderen en te vervangen door die van Uzelf.

Het toevoegen van Uw eigen foto's en/of afbeeldingen zal voor velen niet makkelijk zijn, maar velen anderen gingen Ureeds voor en hen is het reeds gelukt. En anders vraagt U anderen of ons team om hulp middels ons e-mailadres: team@freelifeworld.info


Handleiding invullen KYC

(Deze handleiding wordt regelmatig aangevuld)

Handleiding KYC ► https://www.freelifeworld.info/l/het-invullen-van-de-kyc-hoe-doe-je-dat/Vindt U het (te) moeilijk?


Of heeft U er nu helemaal geen tijd voor beschikbaar of zin in al dat getyp? Maar heeft U wel ZIM dollar biljetten in Uw bezit? Misschien zijn er mensen die U erbij willen helpen of ondersteunen (eventueel tegen een ruil of vergoeding) en/of kunt U een oproep doen voor hulp of ondersteuning in één van de GESARA kanalen of groepen.

U kunt ons ook een e-mail zenden voor hulp of ondersteuning:

team@freelifeworld.info

Stap 6

Wanneer U stap 4 heeft uitgevoerd is het afwachten van wat er komen gaat. Het stappenplan wordt voorzien van nieuwe updates, zodra er meer bekend is. U krijgt wellicht binnenkort een e-mail van INDUS of wacht de berichten af middels deze website of het GESARA Transitie kanaal.

Telegram kanaal GESARA Transitie ► https://t.me/+QjNH6hA2IXT9DCd8

De betekenis van KYC staat voor Know Your Customer, soms ook Know Your Client. Dat betekent letterlijk 'ken je klant'. Het gaat er hierbij om dat je je cliënten identificeert en controleert en de bijbehorende risico's kent. Zo weet je met wie je zakendoet en zorg je voor een integere bedrijfsvoering.

Stap 7

Wanneer ons team de KYC voor U ingevuld heeft en U per e-mail ontvangen heeft adviseren wij U de KYC op een USB-stick te zetten en eerst veilig op te bergen tot U een e-mail bericht van INDUS heeft ontvangen. We adviseren een ieder het GESARA Transitie kanaal in de gaten te houden voor de laatste updates.

Link ► https://t.me/+QjNH6hA2IXT9DCd8


DE ZEER WAARSCHIJNLIJKE VERVOLGSTAPPEN VOOR HET INWISSELEN VAN DE ZIM DOLLAR BILJETTEN


De omwisseling van de ZIM dollar zal zeer waarschijnlijk middels het Lobstr stellar adres verlopen. Vandaar dat we een Lobstr account aan dienen te maken met een stellar adres (blockchain adres) eraan gekoppeld.

De vervolgstappen die erna komen zou best weleens zo kunnen zijn dat we uiteindelijk door middel van een uitnodiging (per e-mail) persoonlijk naar een militaire basis of redemption center moeten komen. Waarschijnlijk zult U zichzelf ook moeten legitimeren, vandaar de diverse info over Uw legitimatiebewijs in de KYC.

Om uiteindelijk de ZIM dollar biljetten in combinatie met het ingevulde KYC document daadwerkelijk te kunnen omwisselen in ruil voor een andere valuta of coins middels het Lobstr stellar adres (blockchain adres).


Heeft U na het lezen van het stappenplan nog vragen of opmerkingen?


Mail ons op het onderstaande e-mailadres.

team@freelifeworld.info


Tip: Is het voor U toch te moeilijk of op de één of andere manier onmogelijk alle benodigde stappen te doorlopen probeer dan Uw ZIM dollar biljet(ten) door iemand anders te laten inwisselen en maak daar goede afspraken mee.

Wij wensen U vanuit ons team (Free Life World) een goede Transitie (overgang) naar de nieuwe Wereld.

~ GREAT THINGS ARE COMING ~