Vertaal deze pagina naar:

HET STAPPENPLAN VAN ZIM DOLLAR, KYC EN LOBSTR STELLAR ACCOUNT

25.09.2023

Ons aanbod van Free Life World met betrekking tot het vervaardigen van een beknopte en uitgebreide KYC


Een KYC is volgens onze contacten noodzakelijk wanneer U humanitaire projecten wilt gaan doen in combinatie met de inwisseling (verzilvering) van Zimbabwaanse dollars.


Laatste mogelijkheid om een KYC te maken

Wanneer iemand nu nog interesse heeft in een KYC met zijn of haar gegevens, ingevuld door ons team, bieden wij U hierbij een laatste mogelijkheid om deze in te laten vullen door ons team tegen een vooraf overeengekomen vergoeding. Dit aanbod geldt voor iedereen die humanitaire projecten willen gaan doen in Nederland, Europa of elders in de wereld.

Ons team van Free Life World is bereid om pioniers alsnog de kans te geven om tegen een reële vergoeding (of ruil) in het bezit te komen van een ingevulde KYC met de gegevens en afbeeldingen die U zelf aanlevert per e-mail. De gegevens en afbeeldingen die U voor de KYC aan dient te leveren krijgt U separaat toegezonden van een teamlid die Uw KYC gaat invullen en maken.

Heeft U interesse in een beknopte of uitgebreide KYC?

Stuur dan een e-mail en denk alvast na wel bedrag U hiervoor wilt gaan betalen.

Een uitgebreide KYC kost ons circa 4 uur om te maken.

Een beknopte KYC circa 2 uur.

team@freelifeworld.info

Humanitaire projecten

Wanneer U humanitaire projecten wilt gaan doen is het belangrijk dat U vooraf (voor het inwisselen) alvast een humanitair plan digitaal heeft en op schrift zet (uitprinten). Zodat U bij de inwisseling van de ZIM dollar biljetten direct Uw humanitaire plan(nen) kunt overleggen bij het inwisselkantoor (redemptioncentre). 

U kunt hiervoor bij ons een excel bestand downloaden, om het U gemakkelijker te maken, zodat u alle kosten in beeld kunt brengen en Uw plan goed kunt onderbouwen, waarom U daar een bepaald bedrag voor nodig heeft.


Hoge koers Zimbabwaanse dollars

U krijgt zeer waarschijnlijk een zeer hoge koers voor Uw ZIM obligaties wanneer U één of meerdere of belangrijke en/of noodzakelijke humanitaire projecten wilt gaat doen in Nederland, Europa of elders in de wereld.

Aankoop ZIM dollars

Bent U van plan om zelf ZIM dollar biljetten aan te kopen via Marktplaats of middels een andere aanbieder? Koop dan alleen ZIM dollar biljetten die beginnen met de code AA of AB van het jaar 2008. Zoals in het onderstaande voorbeeld.

Bent U reeds in het bezit van ZIM dollars?

Heeft U reeds één of meerdere ZIM dollar biljetten in Uw bezit, maar heeft U nog geen KYC met Uw eigen gegevens? Lees dan eerst de info over de geschiedenis van de Zimbabwaanse dollar.

Info ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Zimbabwaanse_dollar

Wilt U zelf de KYC invullen?

Dat kan en mag natuurlijk ook voor diegenen die handig zijn met de pc en met verschillende software programma's, zoals 'Word'. Wanneer U reeds Zimbabwaanse dollars heeft gekocht, gekregen of al in Uw bezit heeft, kunt U hieronder het stappenplan volgen om zelf een KYC in te vullen. 

Na de inwisseling van de ZIM dollars kunt U zelf humanitaire projecten op gaan starten in Uw eigen dorp of stad, provincie, Nederland, Europa of elders in de wereld.

Met een beetje doorzettingsvermogen en voldoende beschikbare tijd is het stappenplan om zelf een KYC te vervaardigen best te doen. Lukt het vooralsnog toch niet? Geen nood, dan kunt U de KYC tegen betaling door een teamlid van Free Life World laten vervaardigen.

Stuur dan een e-mail naar: team@freelifeworld.info

Stap 1

Het verkrijgen van ZIM dollar biljet(ten)

Deze ZIM biljetten kunt U nog steeds aankopen als U een beetje geluk heeft.

Kijk eens op Marktplaats of elders, en/of zie de onderstaande link.

Link ► https://www.marktplaats.nl/u/soef/10848717/

Tip: Koop alleen ZIM dollar biljetten die beginnen met de code AA of AB van het jaar 2008. Kunt U de ZIM dollar biljetten niet meer kopen of verkrijgen? Of heeft U op dit moment niet genoeg financiële middelen? Geen nood! Want U kunt zich later ook aansluiten bij gelijkgestemden (pioniers) die zelf een humanitair project gaan doen wat past bij Uw eigen plannen, wensen of ideeën. Dus dat komt dan ook wel goed.

Stap 2

Het maken van een Lobstr account

Website Lobstr ► https://lobstr.co/authorization/signup/

Account aanmaken bij Lobstr

Maak zelf een account aan bij Lobstr door zelf uw eigen gegevens in te voeren zoals Uw e-mailadres, wachtwoord etc.

Inloggegevens Lobstr

Tip: Schrijf al Uw inloggegevens direct op een stuk papier, zodat U ze niet vergeet en berg deze goed op, (wat U zelf goed kunt terugvinden). Volg de aanwijzingen van Lobstr voor het inloggen en zorg ervoor dat Uw e-mail bereikbaar is om Uw Lobstr account te bevestigen. U ontvangt van Lobstr wanneer U cookies verwijdert altijd een e-mail om Uw Lobstr e-mailadres te verifiëren. Klik daarop en log dan geheel opnieuw in Uw Lobstr account.

Volgende stap bij Lobstr

Wanneer U opnieuw bent ingelogd in Lobstr gaat U eerst een Stellar Wallet aanmaken in Lobstr door de groene button aan te klikken onder de rode pijl: "Create Stellar Wallet"

Reeks van 12 Engelse woorden

U krijgt daarna een reeks van 12 Engelse woorden te zien, dit is Uw 'private key'.

Bijvoorbeeld: freedom humanity healthy begin portal news inform braveheart dance glad power love.

Tip: Schrijf de 12 Engelse woorden die in Uw scherm verschijnen op een stuk papier en bewaar het papier (of notitie) op een veilige plek. 

Sla deze woorden NIET op in Uw smartphone, laptop of pc (ivm hackers).

Deze 12 Engelse woorden is Uw 'private key' en mag U NIET kwijtraken, want dan kunt U niet meer bij Uw Crypto's (Coins) in the Blockchain en bent U de Crypto's kwijt!

Deze private key is dus feitelijk Uw wallet

Kwijt is kwijt, er zijn wereldwijd miljoenen mensen die hierdoor crypto's kwijt zijn geraakt die nog ergens rondzwerven in the blockchain waar niemand meer bij kan.

Create Stellar Wallet

U krijgt na het klikken op de groene button "Create Stellar Wallet" het onderstaande scherm te zien. Vink het vierkante blokje aan wanneer U de 12 Engelse woorden heeft opgeschreven en daarna op de groene button "Continue".

Hieronder staat in het Nederlands vertaald:

"Sla uw herstelzin op. De herstelzin geeft volledige controle over het geld op uw account en kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw geheime sleutel. Hiermee kunt u de toegang tot uw account herstellen in geval van wachtwoordverlies. Schrijf deze 12 woorden op en bewaar ze veilig."

SCHERMAFBEELDING

Hierboven staat in het Nederlands vertaald:

"Ik begrijp dat ik de herstelzin moet opslaan. Dit is de enige keer dat de herstelzin kan worden bekeken. U bent de enige die toegang heeft tot de weergegeven herstelzin. LOBSTR kan de herstelzin niet opnieuw aan u tonen."

Nadat U op de groene button "Continue" heeft geklikt komt U in het volgende scherm. U voert in dit scherm het Federation adres in (= Uw Lobstr adres), bijvoorbeeld Uw naam, de naam van Uw project of iets anders wat bij U persoonlijk past of Uw organisatie.

Daarna klikt U op de groene button "Save".

Ons Stellar adres luidt als volgt: Free-Life-World*Lobstr.co

U vult alleen de naam in (vetgedrukt) die U voor het sterretje * geplaatst wilt hebben.

Daarna ziet U het volgende scherm.


Aankoop van Coins

Hieronder staat de procedure die nodig is om zelf Coins aan te kunnen kopen. Als voorbeeld wordt hier de Bataafse Coin gebruikt, die echter nu NIET meer te koop zijn.

Wanneer U op "Assets" (zie linkerkolom op pc/laptop, op smartphone zie menu), dan komt in het onderstaande scherm terecht. Wanneer U zelf al XLM's heeft aangekocht met Uw creditkaart kunt U de zelf gekozen Coins zelf direct toevoegen aan Uw wallet door op de groene button "ADD" te klikken.

Let op: Wanneer U met het team Free Life World afspraken heeft gemaakt voor 5 XLM's, dient U eerst te wachten op de 5 XLM's die Free Life World gaat toevoegen in Uw Stellar Wallet. Pas nadat U in Uw scherm de waarde van 5 XLM  ziet staan kunt U Coins van andere aanbieders toevoegen aan Uw Stellar Wallet door op de groene button "ADD" te klikken.

Uw Wallet is dan klaar voor verder gebruik. U kunt dan zelf iedere Coin toevoegen die U zelf aan wilt kopen. Belangrijk nu is dat U Uw eigen Stellar adres noteert en/of goed onthoud:

Ons adres is: Free-Life-World*Lobstr.co


Met het Lobstr account kunt U onderling betalingen/verrekeningen verrichten en eventueel ook coins doneren.

Tip: U zou als 'dank je wel' voor onze informatie aan ons een aantal XLM's kunnen doneren. Die keuze is geheel vrij en aan U of U ons wilt belonen voor onze informatie. Wij hebben deze informatie aan U gratis gegeven. Het is aan Uzelf of U daar ons een bedankje wil geven in de vorm van het doorstorten van enkele XLM's.

Bataafse Coins

De Bataafse Coins (BC) kunnen NIET meer worden aangekocht bij Lobstr. 

Rob Brekel (Rinus Verhagen) heeft in het verleden toegezegd de Bataafse Coins terug te zullen kopen als de wisseling is geweest van de ZIm obligaties. 

Nadere info volgt hierover op deze pagina.

Telegram kanaal Bataafse Coins (BC).

Stap 3

Het activeren van de Stellar Wallet

Hoe gaat dat in z'n werk? U kunt de Stellar Wallet in Uw Lobstr account zelf direct actief maken wanneer U een creditkaart of prepaidkaart (vooraf geld op storten) in Uw bezit heeft door  XLM's aan te kopen.

Heeft U zelf geen creditkaart?

Stuur dan een e-mail naar team@freelifeworld.info voor een oplossing (voor het storten van 5 XLM's in Uw Stellar Wallet) of wees zelf creatief. Want misschien kent U iemand die wel een creditkaart heeft? En kunt U eventueel met cash geld ruilen.

(Tussenstap 3A)

Voeg na het zelf toevoegen van XLM's of wanneer Free Life World dat voor U heeft gedaan zelf Coins toe aan Uw Stellar Wallet. Echter pas wel goed op welke coins U gaat aankopen.

Tot een bepaalde hoogte kunt U XLM's gebruiken om zelf coins aan te schaffen. U dient een bepaald aantal XLM's altijd in Uw wallet te behouden om Uw Stellar Wallet actief te houden. Dit wordt door Lobstr zelf aangegeven hoeveel XLM's dat zijn.


Door even wat te oefenen heeft U al snel in de gaten wat U kunt doen met de XLM's, Coins en Crypto in Uw Stellar Wallet. U kunt er ook onderlinge betalingen mee doen.

Waarom wij hebben geadviseerd om Bataafse Republiek Coins aan te kopen?

Rob Brekel (alias Rinus Verhagen) heeft een humanitair plan met de Bataafse Coins (BC) en koopt ze terug (zodra de GESARA fondsen vrijkomen) voor een veel hogere koers dan U zeer waarschijnlijk nu of eerder ervoor betaald heeft. Wellicht bent U hiermee reeds bekend? Zoniet, lees anders even de tekst hieronder goed door.

Humanitair project van Rob Brekel (Rinus Verhagen)

Het was tot voor kort de bedoeling om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de Bataafse Republiek Coin (BC) aan te schaffen om uit de armoede te komen. Maar ook om mensen te kunnen verbinden die mee willen helpen en/of mee willen werken aan de Transitie (overgang) naar de Nieuwe Wereld van Vrije energie, MED BEDS en overvloed, door middel van humanitaire projecten met gelijkgestemden op te starten.

De Bataafse Coin (BC) kan niet meer worden aangekocht middels Lobstr.

Stap 4

Paymaster Nederland

Er zijn nu (10 november 2023) wat geluiden over een Paymaster. Vooraanmeldingen kunnen bij Doorpakkers via het contactformulier  opgegeven worden. Vanaf deze weg worden jouw gegevens aan de Paymaster in Nederland doorgegeven en word je benaderd om een afspraak te maken. Je e-mail adres en telefoonnummer is voldoende. 

Wanneer je KYC, je projectomschrijving en de begroting van je project klaar zijn, in kaart zijn gebracht, of je kunt zelf een goede speech houden met uitleg over jouw eigen humanitaire project(en) die je wilt gaan doen, kun je de afspraak laten plaatsvinden.

Na de wisseling krijg je een NDA te ondertekenen, dan moet je zwijgen als goud over de gelden die je hebt verkregen.

Succes Allen!

Start humanitaire projecten

Ondertussen zijn wij als team zijnde zelf reeds gestart met humanitaire projecten, wat in ons eigen bereik en vermogen ligt. Om nu alvast het welzijn van mens, dier en plant naar een hoger niveau te brengen. Wij hebben besloten niet langer meer af te wachten.

We hebben reeds mooie resultaten behaald.

Het is een kwestie van doen, waar een wil is, is een weg!

AFSPRAAK INTEL

Ondertussen wachten nu vele pioniers en patriots met een KYC ook op een afspraak middels INTEL om de ZIM dollars in te kunnen verzilveren. Veel pioniers en patriots zijn overtuigd dat de ZIM dollars daadwerkelijk ingewisseld kunnen gaan worden. Wij, als team zijnde van Free Life World wachten nu eerst rustig af wat er wel of niet gaat komen.

Stap 5

Wanneer U humanitaire projecten wilt gaan doen en hiervoor een KYC noodzakelijk is om een hoger tarief te krijgen voor de ZIM dollars

Wanneer U humanitaire projecten wilt gaan doen in Uw eigen dorp of stad, Nederland, Europa of elders in de Wereld en in het bezit bent van ZIM dollar biljetten. Het invullen van een KYC document is nogal een dingetje. Echter is het wel raadzaam deze KYC alvast zelf te maken, of te laten maken door het team van Free Life World of door iemand in te laten vullen die reeds eerdere ervaring hiermee heeft opgedaan.

Het is soms even worstelen met de gegevens die U in de KYC in dient te vullen en de afbeeldingen die U toe dient te voegen. Hieronder kunt U in elk geval alvast het KYC document downloaden. De reeds ingevoerde gegevens dient U te verwijderen. Daarvoor in de plaats dient U Uw eigen gegevens in te vullen.

Het is best veel werk om een KYC in te vullen, zeker wanneer U dit voor de eerste maal doet. Echter is het een kwestie van de juiste gegevens invullen, foto's maken, een beetje geduld hebben en tijd ervoor inplannen.

Tip: Ga het KYC document eerst eens rustig bekijken.

Print het document eens een keertje voor Uzelf uit en neem het op Uw gemak even door. Begin daarna op Uw laptop of pc in te vullen wat U alvast in kunt vullen. Wat U niet begrijpt laat U eerst even open en doet U op een later tijdstip of kunt U anderen vragen in een GESARA kanaal of U stuurt een mail naar ons team: team@freelifeworld.info

Maar troost U met deze gedachte:

Wij stonden er ook zo voor en hebben het ook gedaan!

En velen gingen U reeds voor...

Er zijn reeds vele KYC's gemaakt door ons team en vele patriots!

KYC document

Het KYC document is in het programma Wordpad opgemaakt en kunt U na het downloaden direct bewerken c.q. invullen. Sla het KYC document na aanvullingen regelmatig op in een databestand, die U later ook weer makkelijk kunt terugvinden.

Het toevoegen van foto's / afbeeldingen

De benodigde voorbeeldgegevens, foto's en afbeeldingen komen mee met de download als voorbeeld. De bedoeling is dat U zelf Uw eigen fotomateriaal maakt en toevoegt op dezelfde plaatsen. De foto's die U in het download document tegenkomt dient U te verwijderen en te vervangen door die van Uzelf.

Het toevoegen van Uw eigen foto's en/of afbeeldingen zal voor velen niet makkelijk zijn, maar velen anderen gingen U reeds voor en hen is het reeds gelukt. En anders vraagt U anderen of ons team om hulp middels ons e-mailadres: team@freelifeworld.info

Handleiding invullen KYC

(Deze handleiding wordt af en toe aangevuld met nieuwe tips)

https://www.freelifeworld.info/l/het-invullen-van-de-kyc-hoe-doe-je-dat/

Vindt U het toch (te) moeilijk?

Dat is zeker mogelijk, de eerste keer is vaak iets moeilijker, totdat U het door heeft. Of heeft U er nu helemaal geen tijd voor beschikbaar of heeft U helemaal geen zin in al dat getyp? Ook dat is mogelijk. Maar heeft U wel ZIM dollar biljetten in Uw bezit? Misschien zijn er patriots die U erbij willen helpen of ondersteunen (eventueel tegen een ruil of vergoeding) en/of kunt U een oproep doen voor hulp of ondersteuning in één van de GESARA kanalen of groepen. U kunt ons ook een e-mail zenden voor hulp of ondersteuning. U kunt met ons overleggen wat het kost om bij ons Uw KYC te laten maken.

team@freelifeworld.info

Stap 6

Het stappenplan wordt voorzien van nieuwe updates, zodra er meer bekend is.

Wacht de berichten af middels deze website of het GESARA NEDERLAND Transitie kanaal.

Telegram kanaal GESARA NEDERLAND Transitie ► https://t.me/+QjNH6hA2IXT9DCd8

De betekenis van KYC staat voor Know Your Customer, soms ook Know Your Client. Dat betekent letterlijk 'ken je klant'. Het gaat er hierbij om dat je je cliënten identificeert en controleert en de bijbehorende risico's kent. Zo weet je met wie je zakendoet en zorg je voor een integere bedrijfsvoering.

Stap 7

Wanneer ons team de KYC voor U ingevuld heeft en U per e-mail ontvangen heeft adviseren wij U de KYC eerst te checken op onjuistheden, om daarna op een USB-stick te zetten en veilig op te bergen.

We adviseren een ieder het GESARA NEDERLAND Transitie kanaal en/of het Free Life World kanaal in de gaten te houden voor de laatste updates van onze website.

Telegram kanaal GESARA NEDERLAND Transitiekanaal ► https://t.me/+QjNH6hA2IXT9DCd8

Free Life World kanaal ► https://t.me/+TT12s9IYGqm1Vu0J

De zeer waarschijnlijk vervolgstappen voor het inwisselen van de ZIM dollar biljetten

De omwisseling van de ZIM dollar zal zeer waarschijnlijk middels het Lobstr stellar adres verlopen. Vandaar dat we een Lobstr account aan dienen te maken met een stellar adres (blockchain adres) eraan gekoppeld.

De vervolgstappen die erna komen zou best weleens zo kunnen zijn dat we uiteindelijk door middel van een uitnodiging (per e-mail) persoonlijk naar een militaire basis of redemption center moeten komen.

Waarschijnlijk zult U zichzelf dan ook uitgebreid moeten legitimeren, vandaar de diverse info over Uw legitimatiebewijs en woonadres in de KYC.

Om uiteindelijk de ZIM dollar biljetten in combinatie met het ingevulde KYC document daadwerkelijk te kunnen omwisselen in ruil voor een andere valuta of Coins middels het Lobstr stellar adres (blockchain adres).

NB. Wij zullen niet verrast zijn wanneer de omwisseling anders zal gaan als hierboven staat beschreven. Houdt hier dus rekening mee!

Heeft U na het lezen van het stappenplan nog vragen of opmerkingen?

Mail ons op het onderstaande e-mailadres:

team@freelifeworld.info

ZIMS │ KYC │ LOBSTR

Lukt het niet om zelf een KYC te maken? Of om een Lobstr account actief te krijgen? Is het voor U toch te moeilijk of op de één of andere manier onmogelijk alle eerdere beschreven en benodigde stappen te doorlopen om een KYC te maken of om een Lobstr account te openen en actief te maken? 

Tip: Probeer dan Uw ZIM dollar biljet(ten) in groep Tier 5 (particulieren) in te wisselen of door iemand anders in te laten wisselen, (die bijvoorbeeld momenteel zelf geen of te weinig financiële middelen heeft), en maak daar goede afspraken mee. Succes!

Wanneer je de kracht van het combineren van gaven, kennis, talenten, vaardigheden en middelen gaat ontdekken gaan we alle aardse problemen overwinnen!

Wij wensen U vanuit ons team een goede Transitie (overgang) naar de Nieuwe Wereld.

Great Things are Coming!