Vertaal deze pagina naar:

NESARA / GESARA

Wat is NESARA / GESARA?

De GESARA wet die ons leven positief gaat veranderen!

Alle rijkdom zal binnenkort worden teruggegeven aan de bevolking!

Wij mogen het vanaf dat moment zelf gaan doen.


Wat er aan vooraf ging: 

Er is meerdere malen getracht de wet NESARA in het belang van de burgers (mensen/wezens) in te voeren, telkens werd daar een stokje voor gestoken. Omdat wij in een fictieve toestand van schade en schuldcreatie zitten, hebben wij niet in de gaten dat we dagelijks als wereldgemeenschap miljarden worden afgetroggeld, wat door onze eigen tijd en energie is samengebracht.

Wij vinden dat schijnbaar allemaal nog steeds goed, want we hebben geleerd dat dit de normaalste gang van zaken is. Maar wat ons wordt verteld zijn aperte leugens, onze fictieve toestand kan met een paar acties worden opgeblazen. De Aarde wordt bewoond door ca. 8 miljard mensen en behoort aan géén van ons. 

Er zijn een paar antieke bloedlijnen die ons in een fictie plaatsen (schijnwereld/matrix), waar alles is gebaseerd op de informatie van de zelfverklaarde elite. Het is beter voor het mensdom, dat we niet alles weten, hoor je wel eens. Het is echter nog veel erger: wij weten niets!

En wat wij menen te weten is 100% gelogen!

Lees eens wat er in de onderstaande infolink staat over NESARA

NESARA is reeds geldig vanaf 10-10-2000 en ontduiking daarvan is fraude en hoogverraad, dat levert de doodstraf op. NESARA is echt!

De informatie in de onderstaande info links zijn helaas verwijderd.

Infolink ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/12/07/nesara-is-geldig-vanaf-10-10-2000-en-ontduiking-daarvan-is-fraude-en-hoogverraad-dat-levert-de-doodstraf-op/

Infolink ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/16/nesara-is-echt/

Laatste update Disclosure ► https://dinarchronicles.com/

NESARA / GESARA tot in detail uitgelegd

"Het einde van de armoede, het einde van de schulden, het begin van een nieuwe gouden eeuw!"

Geen armoede, geen honger, geen schulden, alleen wereldwijde welvaart en vrede voor IEDEREEN!

NESARA is gefuseerd met GESARA

De aankondiging door GESARA zal nu gevolgen hebben voor de republiek, samen met de rest van de wereld, wat in totaal 206 soevereine naties maakt. Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA-wet. 

Het IMF zal het "mondiale goudstandaard monetaire systeem" aankondigen zodra GESARA is aangekondigd. Alle resterende fiat-valuta's worden ingewisseld voor gouden standaardvaluta. Papiergeld zal uiteindelijk vervallen en alle valuta's zullen digitaal zijn onder het nieuwe financiële systeem.

Het doel is om de overgang gemakkelijk, soepel en snel te maken. Het nieuwe financiële systeem is al maanden online en wordt gehost op een beveiligde Quantum server die niet zonder toestemming kan worden gehackt of geopend.

Opmerkelijk is dat het aspect welvaartstoename juist heel stabiliserend is. Mensen die in extremis nieuwe rijkdom hebben gevonden, voelen zich veel beter in staat om hun familieleden, hun goede vrienden, hun medeburgers te helpen. Ze zijn meer bereid om mee te doen aan humanitaire hulp. Dat is welvaartscreatie.

De RV ziet mogelijk een tekort aan geschoolde arbeidskrachten. Dat is welvaartscreatie. Maar dat leidt dan tot hogere lonen en salarissen. Dit zal worden weerspiegeld in de prijzen, maar dit zal worden gecompenseerd door een verlaging van de belastingen van, in sommige gevallen, tot 80% van de kosten van het eindproduct. Dat leidt tot deflatie. Als de prijzen dalen, nemen de besparingen voor de werknemer en zijn gezin toe. Dit bouwt rijkdom op.

Energiekosten zijn nu ook een belangrijk onderdeel van het kostenmechanisme voor elk product. Ook de energiekosten zullen dalen dankzij gratis energie en nieuwe technologieën. De toekomst zal ongelooflijk zijn, compleet; ons leven zal zich enorm ontwikkelen.

De cabal heeft de controle en sommige van de nieuwe - onderdrukte - technologieën die worden vrijgegeven gaan nu 70 jaar of meer terug. Onderdrukte technologie is "nieuw" voor ons, maar in werkelijkheid is het erg "oud". Sommige technologieën gaan miljoenen jaren terug.

Bijvoorbeeld; het gezuiverde water van Antarctica zal worden gebruikt om "de woestijnen groen te maken" en "het mineraalleven te herstellen" voor alle planten en levende wezens. De toekomst zal ongelooflijk compleet zijn met kaarten op ons eigen persoonlijke krediet.

Het gebruik van 'replicators' die alles kunnen produceren. En het allerbelangrijkste, 'een nieuw bewustzijn' van de 'kracht van onze geest' om onze behoeften 'aan te geven'. En straks ook een 'echte gezondheidszorg' met het gebruik van MED BEDS om mensen gezond te maken in plaats van ziek, ledematen of organen aan te laten groeien of onze leeftijd met 30 jaar te verlagen.

Geld en banken zijn instrumenten van de cabal om ons te beheersen met hun op schulden gebaseerde economie die nooit welvaart kan brengen. - Hierdoor zullen op den duur papiergeld en banken verdwijnen. De munten niet.

De grootste impact op korte termijn zal zijn dat de camper in de loop van de tijd een enorme toename van consumenten zal genereren. Bedrijven die op verantwoorde wijze dingen produceren die mensen echt nodig hebben, zullen de komende jaren een enorme stijging van hun omzet en winst zien. Dat is welvarend. 

Aangezien een groot aspect van GESARA het elimineren van de staatsschuld van elk land op aarde is, zullen de belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven. Alleen op nieuwe artikelen wordt een vaste omzetbelasting van ongeveer 15% in rekening gebracht.

De piramidestructuur van de mondiale elite, inclusief de meeste regeringen en bedrijven, is disfunctioneel geworden. Het creëerde klassensegregatie en moedigde het geloof in gebrek aan.

Een deel van spirituele evolutie wordt geboren wanneer de eigen identiteit niet langer gebonden is aan materiële dingen. Als er vrije energie, transport en replicators zijn die aan iedereen worden gedistribueerd, zullen we hetzelfde worden. Niemand zal tot slaaf worden gemaakt, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd hebben om na te denken en creatief te zijn.

Het is niet nodig om iets te hamsteren!

Geavanceerde beschavingen vragen zich niet af waar hun volgende maaltijd vandaan zal komen, hoe ze hun huur moeten betalen, hoe ze van A naar B komen etc.