Vertaal deze pagina naar:

NESARA / GESARA

Wat is NESARA / GESARA?


Beluister de onderstaande video, dan bent U al een stuk wijzer!


Wat er aan vooraf ging:

Er is meerdere malen getracht de Wet NESARA in het belang van de burgers in te voeren, telkens werd daar een stokje voor gestoken. Omdat wij in een fictieve toestand van schade en schuldcreatie zitten, hebben wij niet in de gaten dat we dagelijks als wereldgemeenschap miljarden worden afgetroggeld.

Wij vinden dat allemaal goed, want we hebben geleerd dat dit de normaalste gang van zaken is. Maar wat ons wordt verteld zijn aperte leugens, onze fictieve toestand kan met een paar acties worden opgeblazen.

De Aarde wordt bewoond door ca. 8 miljard mensen en behoort aan géén van ons!


Er zijn een paar antieke bloedlijnen die ons in een fictie plaatsen (schijnwereld/matrix), waar alles is gebaseerd op de informatie van de zelfverklaarde elite. Het is beter voor het mensdom, dat we niet alles weten, hoor je wel eens. Het is echter nog veel erger: wij weten niets!

En wat wij menen te weten is 100% gelogen!

Klik de onderstaande links aan voor meer info over NESARA en GESARA.

Infolink â–ș https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/12/07/nesara-is-geldig-vanaf-10-10-2000-en-ontduiking-daarvan-is-fraude-en-hoogverraad-dat-levert-de-doodstraf-op/

Infolink â–ș https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/16/nesara-is-echt/

Laatste update Disclosure â–ș https://dinarchronicles.com/


GESARA Transitie

De GESARA Wet die ons leven gaat veranderen!

Alle rijkdom wordt teruggegeven aan de bevolking, wij mogen het nu zelf gaan doen!

De laatste Updates vindt U direct hieronder en in het Telegram kanaal.

Link â–ș https://t.me/joinchat/QjNH6hA2IXT9DCd8

Informeer jezelf met deze informatie wanneer je humanitaire projecten wilt gaan doen en ZIMS wilt gaan wisselen!

De Rothschild's wisten dat de ZIM legaal een "Obligatie aan Toonder" was en hebben jarenlang geprobeerd dit te verbergen!

Een antropoloog stelde een spel voor voor de kinderen van een Afrikaanse stam. Hij plaatste een mand vol fruit bij een boom en vertelde de kinderen dat wie er het eerst was, het zoete fruit zou krijgen.

Info over safelink-website hoe een 800 nummer te verkrijgen voor een afspraak om ZIM dollars in te kunnen wisselen.

UPDATE GESARA 17-06-2021

Vertaald vanuit het Duits van het Telegram kanaal FRAG UNS DOCH

Link kanaal â–ș https://t.me/fragunsdoch_WWG1WGA

(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten!)


NESARA / GESARA tot in detail uitgelegd


"Het einde van de armoede, het einde van de schulden, het begin van een nieuwe gouden eeuw!"

Geen armoede, geen honger, geen schulden, alleen wereldwijde welvaart en vrede voor IEDEREEN!


Laatste wake-up call


NESARA is gefuseerd met GESARA

De aankondiging door GESARA zal nu gevolgen hebben voor de republiek, samen met de rest van de wereld, wat in totaal 206 soevereine naties maakt.

Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA-wet.

Het IMF zal het "mondiale goudstandaard monetaire systeem" aankondigen zodra GESARA is aangekondigd. Alle resterende fiat-valuta's worden ingewisseld voor gouden standaardvaluta.
Papiergeld zal uiteindelijk vervallen en alle valuta's zullen digitaal zijn onder het nieuwe financiële systeem.

Het doel is om de overgang gemakkelijk, soepel en snel te maken. Het nieuwe financiële systeem is al maanden online en wordt gehost op een beveiligde kwantumserver die niet zonder toestemming kan worden gehackt of geopend.

Opmerkelijk is dat het aspect welvaartstoename juist heel stabiliserend is. Mensen die in extremis nieuwe rijkdom hebben gevonden, voelen zich veel beter in staat om hun familieleden, hun goede vrienden, hun medeburgers te helpen. Ze zijn meer bereid om mee te doen aan humanitaire hulp. Dat is welvaartscreatie.
De RV ziet mogelijk een tekort aan geschoolde arbeidskrachten. Dat is welvaartscreatie. Maar dat leidt dan tot hogere lonen en salarissen. Dit zal worden weerspiegeld in de prijzen, maar dit zal worden gecompenseerd door een verlaging van de belastingen van, in sommige gevallen, tot 80% van de kosten van het eindproduct.

Dat leidt tot deflatie. Als de prijzen dalen, nemen de besparingen voor de werknemer en zijn gezin toe. Dit bouwt rijkdom op.

Energiekosten zijn nu ook een belangrijk onderdeel van het kostenmechanisme voor elk product. Ook de energiekosten zullen dalen dankzij gratis energie en nieuwe technologieën.

De toekomst zal ongelooflijk zijn, compleet; ons leven zal zich enorm ontwikkelen.

De cabal heeft de controle en sommige van de nieuwe - onderdrukte - technologieën die worden vrijgegeven gaan nu 70 jaar of meer terug. Onderdrukte technologie is "nieuw" voor ons, maar in werkelijkheid is het erg "oud". Sommige gaan miljoenen jaren terug.

Bijvoorbeeld; het gezuiverde water van Antarctica zal worden gebruikt om "de woestijnen groen te maken" en "het mineraalleven te herstellen" voor alle planten en levende wezens. De toekomst zal ongelooflijk compleet zijn met kaarten op ons eigen persoonlijke krediet.

Het gebruik van 'replicators' die alles kunnen produceren. En het allerbelangrijkste, 'een nieuw bewustzijn' van de 'kracht van onze geest' om onze behoeften 'aan te geven'. En straks ook een 'echte gezondheidszorg' om mensen gezond te maken in plaats van ziek, ledematen of organen aan te laten groeien of onze leeftijd met 30 jaar te verlagen.

Geld en banken zijn instrumenten van de cabal om ons te beheersen met hun op schulden gebaseerde economie die nooit welvaart kan brengen. - Hierdoor zullen op den duur papiergeld en banken verdwijnen. De munten niet.

De grootste impact op korte termijn zal zijn dat de camper in de loop van de tijd een enorme toename van consumenten zal genereren. Bedrijven die op verantwoorde wijze dingen produceren die mensen echt nodig hebben, zullen de komende jaren een enorme stijging van hun omzet en winst zien. Dat is welvarend. Aangezien een groot aspect van GESARA het elimineren van de staatsschuld van elk land op aarde is, zullen de belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven. Alleen op nieuwe artikelen wordt een vaste omzetbelasting van ongeveer 15% in rekening gebracht.

De piramidestructuur van de mondiale elite, inclusief de meeste regeringen en bedrijven, is disfunctioneel geworden. Het creëerde klassensegregatie en moedigde het geloof in gebrek aan.

Een deel van spirituele evolutie wordt geboren wanneer de eigen identiteit niet langer gebonden is aan materiële dingen.

Als er vrije energie, transport en replicators zijn die aan iedereen worden gedistribueerd, zullen we hetzelfde worden. Niemand zal tot slaaf worden gemaakt, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd hebben om na te denken en creatief te zijn.

Het is niet nodig om iets te hamsteren.

Geavanceerde beschavingen vragen zich niet af waar hun volgende maaltijd vandaan zal komen, hoe ze hun huur moeten betalen, hoe ze van A naar B komen.


Update 18-04-2021

Q News Final Thoughts met Peter DG en Rinus Verhagen. Opnieuw een show met super veel GEO-info en de actuele status van deze week. Deze 16 + 1 show wil je zien!

Beluister de video vanaf 6 minuut 40 (na de begroeting door Peter DG van z'n luisteraars).


Update 18-04-2021


Nieuwe hemel op Aarde.

Hoe gaan we onze aarde opnieuw opbouwen en indelen als 50% van de wereldbevolking is vermoord of berecht voor Genocide.

Welke transformatie gaan we realiseren in de komende 5 tot 20 jaar, dit zijn vragen die we zelf mogen invullen juist door onze gaven en creatief denken en vormgeven, om plannen te maken hebben we nog geen geld nodig om te beginnen met de transitie.

Dit speelt zich af tussen onze oren, in hoeverre kunnen we het visualiseren, met de gave en talenten die we hebben gekregen bij onze geboorte toen we op deze wereld kwamen, leren lopen begon ook met de eerste stap, dan is het nu zaak om door te lopen en er iets van te maken.

Dan de volgende vraag, alle kinderen die gered zijn, waar zijn ze gebleven, komen ze terug en mogen we ze in onze harte insluiten in onze woongemeenschappen.

De Fabel dat de wereld overbevolkt is kunnen we gelijk vergeten, want we kunnen met gemak, wat de natuur ons geeft 20 of 30 miljard mensen op deze planeet wonen en leven in harmonie met de natuur.
Er zijn genoeg mogelijkheden om woon eilanden over de wereldzeen te realiseren die zelf voorziende zijn in energy, voedsel en drinkwater.

Als we dit plan gaan uitvoeren, zal er op het land de natuur veel sneller herstellen door geplande herbeplanting van de natuur en beter met onze grondstoffen om gaan.

Eeuwige groei in winsten of omzet van bedrijven hebben veel vernietiging van de planeet aangericht.
Het gebruik van olieproducten als brandstof zal aanzienlijk terug gebracht kunnen worden.
Daar waar landen en bevolking afhankelijk zijn van de olie verkoop zal een alternatief bestaansrecht of nationaal inkomen georganiseerd moeten worden.

Het is niet het geld dat de wereld zal veranderen, het is de verantwoordelijkheid voor onze planeet die dit zal doen.

Het stoppen van plastic verbruikende industrie, en het schoon maken van de wereld oceanen is dan een van de eerste stappen om de transitie vorm te geven.

We moeten beseffen dat wij de bevolking de vervuilers van onze mooie aarde zijn, waarvan de multinationals de aanjagers van de vervuiling zijn.

Als we massaal het leger materiaal omsmelten tot gereedschap om de wereld op te bouwen in plaats van massa vernietiging en Genocide te plegen zal dat een goede start zijn.

Stel je voor dat de Sahara weer een oase wordt die als een paradijs gaat uitzien, nieuwe waterwerken en drinkwater mogelijkheden gaan komen.

Het geconcentreerd samen brengen van mensen gaan omkeren, om ieder zijn eigen invullen van manier van leven te gunnen, zonder dat dit ten kosten gaat van bestaande bevolkingen.

We voor de hele wereld leerprogramma's gaan ontwikkelen, om kennis en waardering voor elkaar te gaan krijgen in plaats we ons tegen elkaar op laten zetten.

Als er overvloed voor iedereen is, zijn er geen veroveringen nodig uit hebzucht of begeerte voor de eigen dommen van een ander.

Gastvrijheid voor reizende een vanzelfsprekendheid is voor de volgende nieuwe aarde, die veel minder mensen zal hebben en meer leefruimte als we de oceanen als leef gebied gaan ontwikkelen zonder vervuiling voor het milieu.

Dat is een van de redenen waarom er een grensoverschrijdend technisch samen gaat werken om nieuwe technieken en mogelijkheden te ontwikkelen.

Dit is alleen mogelijk als we met respect en empathie voor elkaar een nieuwe start gaan maken, het willen heersen en veroveren tot het duister verleden gaan laten behoren.

Door het stoppen met weer experimenten of als wapen tegen landen gebruiken, of elkaar vergiftigen via Chemtrails zal gelijk binnen een paar dagen na de val van de Cabal waarneembaar moeten zijn.

Als dit onze instelling gaat worden, zal een geldsysteem op langer termijn compleet overbodig zijn.
Geld is enkel een pressiemiddel geweest om de bevolking te manipuleren en tegen elkaar op te zetten.
Leven in voorspoed, geluk en gezondheid is meer waard als al het goud of materialistische rijkdom dat we kunnen verzinnen.

Dit kan alleen als we het zelf vorm gaan geven, want een overheid heeft daar geen interesse in gehad in het verleden, juist door corruptie en onderdrukking van zijn eigen bevolking die men als slaaf voor een ziek systeem heeft gebruikt.

Dit brengt ons in een proces van logische stappen hoe we alles moeten gaan organiseren.
Een onderzoek en planning gaat aan elk project vooraf, dan hoe ga je het vormgeven en structureel bewaken dat de gewenste plannen ook efficiënt uitgevoerd gaan worden.

Van idee, naar ontwerp naar uitvoering en exploitatie de ingebruikname van de projecten of goederen waar we behoefte aan hebben.

Ik kan me goed voorstellen dat in de procedure van de productie een revolutionairen verandering gaat komen, zodat er minder mankracht en grondstoffen nodig zijn om een beter resultaat te behalen dan we nu gewend zijn.

Ziekenhuizen kunnen verdwijnen of om getransformeerd worden voor een andere bestemming, want aan de kwakzalverij van de farmaceuten gaat een zeker einde komen nu de Covid zwendel ca 50% van de wereldbevolking heeft veroorzaakt uit hebzucht van de eigenaren van deze giftfabrieken.

Mensen van goede wil gaan hun eigen gemeenschap weer opbouwen, zonder de restricties van een corrupte overheid, die door multinationals is omgekocht.

Gezondheid, schoon water, schone lucht en gezond voedsel is een geboorterecht, geen opgelegde verplichtingen meer door verzonnen regelgeving die ons in onze voortgang belemmeren.

Niemand hoeft 40 of 70 uur per week te werken om te overleven, maar 18 tot 24 uur per week voor een gezinshoofd zou geen probleem mogen zijn, gezien iedereen een basisinkomen gaat krijgen.

Een vrouw mag weer de moeder van het gezin zijn, en de zorg en opvoeding van kinderen en man delen in de vrije uren dat de man niet hoef te werken.

Daar er maar twee soorten mensen bestaan, mannen en vrouwen, een ander soort was bij de schepping niet gedacht van tweeslachtigheid en disorder verwarring.

Het houden van kinderen is een normale zaak als het om liefde en zorgplicht gaat van je kinderen, kinderen misbruiken juist vanwege hun onschuld of hulpeloosheid door machtswellustige roofdieren en Pedofielen is een zieke afwijking die enkel uitgebannen kan worden door deze mensen te verwijderen uit de samenleving.

De goddelijkheid van een kind moet beschermd worden met liefde, geduld en begrip, hen leren om fijne mensen te worden zodat ze dit later aan hun eigen kinderen kunnen doorgeven.

Er licht dus een hele taak op ons te wachten, waar ik geen seconde aan twijfel of we dit kunnen waarmaken, we kunnen het en gaan het doen ook.

Hetgeen ik nu geschreven heb zal wel genoeg vragen of commentaren opleveren, het is altijd goed om hier met elkaar te praten om zo een eerste stap naar de nieuwe wereld mogelijk te maken.

Natuurlijk zijn er ook die geshockt zijn door mijn opvatting over man en vrouw, leer er maar mee leven wat er gaat veel veranderen, voor pedofielen of moordenaars hebben we geen plaats meer in ons bestaan.
Door het verwijderen van alle pedofielen en fascisten in de wereld is de weg vrij om onze rust en vrede terug te vinden door ons geboorterecht op te eisen en er naar te leven in harmonie, ongeacht welke religie indoctrinatie men heeft ondergaan.

We gaan achter de waarheid van ons bestaan en oorsprong komen, wat ons als mens zal verbinden, niet beconcurreren op welke manier ook.

Als mensheid hebben we veel potentiaal om alle plannen vorm te geven, waarbij we door het vrijkomen van verborgen technieken deze nog kunnen perfectioneren als ons dat lukt voor een algemeen doel en dienstbaarheid voor ons allemaal, de overlevende van de Cabal.

We zijn tegen elkaar opgezet, hebben elkaar vermoord en misdaden tegen elkaar begaan door de eeuwen heen, alles door het draaiboek van het kwaad, de globalisten die een occulte sekte zijn van verderf.

Het was een strijd van goed tegen het kwaad, die we nu hebben gewonnen als we dit zelf ook erkennen en willen.

Dat is juist het bewustwording proces waar we allemaal in zitten, zij die blijven hangen in haat kunnen nooit liefde geven, of misdaden tegen hun vergeven.

Het bewust worden zal onze acceptatie van elkaar verbinden met de wetenschap dat we allemaal misbruikt zijn, waarbij de misleiders erg rijk door hun hebzucht en machtshonger zijn geworden.

Ik de HEL als die bestaat, hebben ze niets aan de gestolen rijkdom, om materialistische gestolen goederen.

Zie Hillary Clinton die op 26e April voor haar daden geëxecuteerd gaat worden.

Hoe rijk je door diefstal of slechtheid ook geworden bent, je kwam naakt op de wereld en kunt niets meenemen.

Het is allemaal een illusie geweest van Fake rijkdom terwijl we arm waren, in rijkdom en spiritualiteit.
Als ze voor haar executie het Vaccin krijgt kan ze ook niet reĂŻncarneren.

Op dit moment heb ik ca 170 project verzoeken van over de hele wereld.

We organiseren het zo dat ook investeerder van over de hele wereld dit mee gaan ondersteunen, wat je een collectief voor de mensheid kunt noemen.

Dat ik wat ver voor de troepen vooruitloop wil wel zeggen dat ik er veel nee bezig ben om het goed te doen voor ons allemaal.

Projects-NL@freelife.world of Rinus.Verhagen@gmail.com gebruik ik nu nog voor de verzoeken te ontvangen, hetzij voor samenwerking of voor projecten, als we kunnen starten zullen de mensen die me een mail hebben gestuurd benaderd worden om hun plannen te verwerken en te delen met andere ingangen van investeerders van over de hele wereld.

Onze rijkdom zit ook in de verschillende culturen ieder met hun eigen creatie van mogelijkheden die we als thema voor de hele wereld kunnen gebruiken, van architectuur tot technische oplossingen, oude bouwstijl en futuristische ontwerpen.

Een begin ontstaat met een idee.

Groet Rinus.


Update 09-04-2021


Dutch

Van harte welkom op deze podcast, https://t.me/QNewsOfficialTV zondag 11 April om 20: CEST.

We gaan het kort hebben over de laatste ontwikkelingen op geopolitiek niveau, en dit in 3 talen om een groter bereik te hebben om de plannen bekend te maken wat we zelf kunnen doen.

Als we dit gedaan hebben moeten we ons afvragen, hoe is het mogelijk, we worden door Angst porno die de MSM en politiek propaganda uitdragen van ons nuchter zelf denken weg gehouden.

Zouden overheden eerlijk zijn, ze natuurlijk hun eigen organisatie het eerste redden van een C19 virus, alle ministeries, Politie, Leger, Burgemeesters, en gemeenteraadleden zou ik verplicht stellen om als eerste het Gen veranderende Vaccin te nemen.

Laat het schrikscenario van de MSM en politiek los om je zelf te bevrijden en los te maken van de MK Ultra hersenspoeling, wat er enkel op gericht is om via angst hun macht te behouden.

Eng

Welcome to this podcast, https://t.me/QNewsOfficialTV on 11 April on 20:30 CEST

We are going to talk briefly about the latest developments on the geopolitical level, and this in 3 languages to have a greater reach to make the plans known what we can do ourselves.

We must ask ourselves, how is it possible, we are being kept away from our sober self thinking by Fear porn that the MSM and political propaganda put out.

Would governments be honest, they of course save their own organization first from the C19 virus, all Ministries, Police, Army, Mayors, and City Council members I would mandate to be the first to take the Gene changing Vaccine.

Let go of the scare scenario of the MSM and politics to free yourself and break free from the MK Ultra brainwashing, which is only aimed at maintaining their power through fear.


German

Herzlich Willkommen zu diesem Podcast, https://t.me/QNewsOfficialTV an 11 April 20:30 CEST

Wir werden kurz ĂŒber die neuesten Entwicklungen auf der geopolitischen Ebene sprechen, und das in 3 Sprachen, um eine grĂ¶ĂŸere Reichweite zu haben, um die PlĂ€ne bekannt zu machen, was wir selbst tun können.

Wir mĂŒssen uns fragen, wie es möglich ist, dass wir durch Angst-porno, die die MSM und die politische Propaganda verbreiten, von unserem nĂŒchternen Selbstdenken ferngehalten werden.

WĂ€ren Regierungen ehrlich, wĂŒrden sie natĂŒrlich zuerst ihre eigene Organisation vor einem C19-Virus retten, alle Ministerien, Polizei, Armee, BĂŒrgermeister und StadtrĂ€te wĂŒrde ich dazu verpflichten, den GenverĂ€ndernden Impfstoff zuerst zu nehmen.

Lassen Sie das Schreckensszenario der MSM und der Politik los, um sich von der MK Ultra-GehirnwÀsche zu befreien, die nur darauf abzielt, ihre Macht durch Angst zu erhalten.

Dutch

Het wordt voor de bevolking steeds zichtbaarder hoe de Genocide plannen in een steeds sneller tempo de bevolking raken, cijfers worden zo naar een gewenst resultaat gemanipuleerd, om de Satanische Agenda te dienen om 90% van de bevolking te vermoorden.

De over gebleven verwarde mensen zijn een digitale slaaf geworden van een kleine groep psychopaten, waar kun jij jezelf nog in veiligheid brengen, en wat zou er gebeuren als we massaal politiek asiel in Rusland zouden vragen, los ervan of dit mogelijk zou zijn.

Alleen al de vraag moet mensen en regeringen aan het denken zetten, dat hun eigen regering een satanisch ratten nest voor eigen bevolking ervaren wordt.

Eng


t is becoming more and more visible to the population how the Genocide plans are hitting the population at an ever faster pace, numbers are manipulated to a desired result, to serve the Satanic Agenda to kill 90% of the population.

The remaining confused people have become a digital slave to a small group of psychopaths, where can you take yourself to safety anymore, and what would happen if we sought political asylum in Russia en masse, regardless of whether this would be possible.

The question alone should make people and governments think, that their own government is perceived to be a satanic rat's nest for its own population.

German

Es wird fĂŒr die Bevölkerung immer sichtbarer, wie die VölkermordplĂ€ne in immer schnellerem Tempo die Bevölkerung treffen, Zahlen werden zu einem gewĂŒnschten Ergebnis manipuliert, um der satanischen Agenda zu dienen, 90% der Bevölkerung zu ermorden.

Die verbleibenden verwirrten Menschen sind zu digitalen Sklaven einer kleinen Gruppe von Psychopathen geworden, wo kann man sich in Sicherheit bringen, und was wĂŒrde passieren, wenn wir massenhaft um politisches Asyl in Russland bitten wĂŒrden, unabhĂ€ngig davon, ob dies möglich wĂ€re.

Allein die Frage sollte Menschen und Regierungen zu denken geben, dass die eigene Regierung als satanisches Rattennest fĂŒr die eigene Bevölkerung erlebt wird.

Dutch

Het is dus tijd om te bezinnen en een eigen plan te trekken, want de situatie zoals deze nu is zal maar tijdelijk zijn, na regen komt zonneschijn, of beter gezegd, van duisternis naar verlichting van je realiteit voor een hoopvolle toekomst in geluk en voorspoed.

De fout die we gemaakt hebben als bevolking is dat we de regeringen hebben vertrouwd, terwijl juist zij de bron van alle ellende zijn door het verraad tegen eigen en wereld bevolking.

Een nieuwe toekomst kan nooit door de oude Satanische macht in ons belang en mooie toekomst creëren, daar zij aan de Cabal Genocide plannen vasthouden.

Eng

So it is time to reflect and make your own plan, because the situation as it is now will only be temporary, after rain comes sunshine, or rather, from darkness to enlighten your reality for a hopeful future in happiness and prosperity.

The mistake we have made as a population is that we have trusted the governments, while it is they who are the source of all misery through the betrayal against their own and the world's population.

A new future can never be created by the old Satanic power in our interest and beautiful future, as they stick to the Cabal Genocide plans.

German

Es ist also an der Zeit, nachzudenken und einen eigenen Plan zu machen, denn die Situation, wie sie jetzt ist, wird nur vorĂŒbergehend sein, nach dem Regen kommt die Sonne, oder besser gesagt, aus der Dunkelheit, um Ihre RealitĂ€t fĂŒr eine hoffnungsvolle Zukunft in GlĂŒck und Wohlstand zu erleuchten.

Der Fehler, den wir als Bevölkerung gemacht haben, ist, dass wir den Regierungen vertraut haben, wÀhrend sie die Quelle allen Elends durch den Verrat an unserer eigenen und der Weltbevölkerung sind.

Eine neue Zukunft kann von der alten satanischen Macht niemals in unserem Interesse und unserer schönen Zukunft geschaffen werden, da sie an den GenozidplÀnen der Kabalen festhalten.

Dutch

Zelfredzaamheid en actieve actie is de sleutel om de transitie vorm te geven.

Hiervoor moeten we wel weten wat we willen en hoe we het denken te realiseren, wat de rede is geweest om contacten te leggen met gelijk gezinde mensen die plannen hebben om hun eigen toekomst vorm te geven.

Op dit moment zijn er meer als 160 mensen of project voorstellen binnen gekomen.

Eng

Self-reliance and active action is the key to shaping the transition.

For this we need to know what we want and how we intend to achieve it, which is why we have started to contact like-minded people who have plans for shaping their own future.

At the moment more than 160 people or project proposals have been received.

German

Eigenverantwortung und aktives Handeln ist der SchlĂŒssel zur Gestaltung des Übergangs.

Dazu mĂŒssen wir wissen, was wir wollen und wie wir es erreichen wollen. Deshalb wenden wir uns an Gleichgesinnte, die ihre eigene Zukunft gestalten wollen.

Im Moment sind mehr als 160 Personen oder ProjektvorschlÀge eingegangen.

Dutch

Mensen die zich los kunnen en willen maken van een corrupte overheid die als een tiran hun moordplannen op een listige wijze willen opleggen, deze groep wordt met de dag groter waardoor er eensgezindheid ontstaat.

Als mensen en hun plannen voor de transitie groter en sterker worden, neemt de macht van het kwaad af, juist door gecoördineerd en georganiseerde optreden.

Zie het als een groot zangkoor, als je gaat zingen, zal dit een lied zijn, het kan tweestemmig zijn, het gaat over het zelfde verhaal, begint tegelijk en vormt een eenheid tot het einde van het lied.

Eng

People who can and want to break free from a corrupt government who like a tyrant want to impose their killing plans in a cunning manner, this group is growing day by day creating unity.

As people and their plans for transition grow larger and stronger, the power of evil diminishes precisely through coordinated and organized action.

Think of it as a large choir, when you start singing, this will be a song, it can be two-part, it is about the same story, starts at the same time and forms a unity until the end of the song.

German

Menschen, die sich von einer korrupten Regierung lösen können und wollen, die wie ein Tyrann ihre MordplÀne auf listige Weise durchsetzen wollen, diese Gruppe wÀchst jeden Tag, so dass Einstimmigkeit entsteht.

Wenn die Menschen und ihre PlĂ€ne fĂŒr den Übergang grĂ¶ĂŸer und stĂ€rker werden, nimmt die Macht des Bösen ab, gerade durch koordiniertes und organisiertes Handeln.

Sehen Sie es als einen großen Chor, wenn Sie anfangen zu singen, wird dies ein Lied sein, es kann zweistimmig sein, es geht um die gleiche Geschichte, beginnt zur gleichen Zeit und bildet eine Einheit bis zum Ende des Liedes.

Dutch

Politici zijn slechte acteurs of zangers want ze spelen en zingen vals, willen ons dwingen hun te volgen in dit slecht stuk toneel en miserabel optreden van hun satanische agenda, tegen onze belangen.

Als we niet meer deelnemen aan hun angstagenda en onze eigen plannen maken zijn we ons bewust van de mogelijkheden, en onze kracht om onze toekomst zelf vorm te geven.

Als we ons uitspreken en handelen om zelf een nieuwe toekomst naar onze eigen voorstellingen gestald te geven zijn we al los van de valse matrix van leugens en bedrog.

Eng

Politicians are bad actors or singers because they play and sing false, want to force us to follow them in this bad play and miserable performance of their satanic agenda, against our interests.

When we stop participating in their fear agenda and make our own plans we are aware of the possibilities, and our power to shape our future ourselves.

When we speak out and act to give ourselves a new future styled after our own representations we are already free from the false matrix of lies and deception.

German

Politiker sind schlechte Schauspieler oder SĂ€nger, weil sie falsch spielen und singen und uns zwingen wollen, ihnen in diesem schlechten Spiel und der miserablen AusfĂŒhrung ihrer satanischen Agenda zu folgen, gegen unsere Interessen.

Wenn wir aufhören, uns an ihrer Angst-Agenda zu beteiligen und unsere eigenen PlÀne machen, werden wir uns der Möglichkeiten und unserer Macht bewusst, unsere Zukunft selbst zu gestalten.

Wenn wir unsere Stimme erheben und handeln, um unsere eigene Zukunft nach unseren eigenen Vorstellungen zu gestalten, sind wir bereits frei von der falschen Matrix aus Lugen und betrug.

Dutch

Door onderling met elkaar plannen te maken, over onze toekomst krijgt deze nieuwe toekomst ook steeds meer een fundament voor de nieuwe wereld die we vorm willen geven naar een ideaal beeld van onze wensen.

Door met voorstellen te komen die ruim op internet worden gedeeld stromen de reacties binnen van over de hele wereld, Mensen we staan er niet alleen voor vanuit ons eigen land en continent gezien.

Om alles te realiseren, zal er een plan of draaiboek komen met modellen hoe we dit zelf gaan organiseren, om een voorbeeld te geven wat andere mensen in hun eigen land over kunnen nemen als de Cabal gevallen is.

Eng

By making plans together, about our future, this new future also gets more and more a foundation for the new world we want to shape after an ideal image of our wishes.

By coming up with proposals that are shared widely on the internet the reactions flow in from all over the world, People we are not alone from our own country and continent seen.

To realize everything, there will be a plan or scenario with models of how we will organize this ourselves, to give an example of what other people in their own country can take over when the Cabal has fallen.

German

Indem wir gemeinsam PlĂ€ne machen, ĂŒber unsere Zukunft, bekommt diese neue Zukunft auch mehr und mehr ein Fundament fĂŒr die neue Welt, die wir nach einem Idealbild unserer WĂŒnsche gestalten wollen.

Indem wir mit VorschlĂ€gen aufwarten, die im Internet breit geteilt werden, fließen die Reaktionen aus der ganzen Welt ein, Menschen, die wir nicht allein aus unserem eigenen Land und Kontinent sehen.

Um alles zu realisieren, wird es einen Plan oder ein Szenario mit Modellen geben, wie wir das selbst organisieren werden, um ein Beispiel dafĂŒr zu geben, was andere Menschen in ihrem eigenen Land ĂŒbernehmen können, wenn die Kabale gefallen ist.

Dutch

Durf de eerste stap te zetten om plannen voor de toekomst te maken, en het structureel vorm te gaan geven op lokaal, regionaal en internationaal niveau, wat we dan nodig hebben is een structurele aanpak om actie punten in beweging te kunnen zetten, door dit goed zichtbaar te maken en gesprekken met elkaar aan te gaan.

Daarom zal er eerst een team komen die de intake gesprekken gaat doen om mensen met gelijke voorstellen samen te brengen, zodat zij onderling kunnen beraadslagen hoe ze een eigen model van aanpak kunnen maken die anderen zo kunnen overnemen en mogelijk aanpassen naar eigen behoefte in eigen omgeving.

Een Logische structuur van Ingang, informatie verwerking, procesbewaking, Financiering, uitgang voor de project aansturing en project coaching, dit alles in een flexibele opzet, daar gaande de organisatie meer vorm krijgt en de omstandigheden kunnen wijzigen door nieuwe inzichten en technieken, om de plannen makkelijk te kunnen aanpassen.

Eng

Dare to take the first step to make plans for the future, and to give it structural form on a local, regional and international level, what we then need is a structural approach to put action points in motion, by making this visible and by starting conversations with each other.

Therefore, there will first be a team that will do the intake interviews to bring people with similar proposals together, so that they can deliberate how they can make their own model of approach that others can adopt and possibly adapt to their own needs in their own environment.

A logical structure of entry, information processing, process control, financing, project management and project coaching, all in a flexible setup, as the organization takes shape and circumstances may change by new insights and techniques, so the plans can easily be adjusted.

German

Trauw dir, den ersten Schritt zu tun, um PlĂ€ne fĂŒr die Zukunft zu machen und sie auf lokaler, regionaler und internationaler Ebene strukturell zu gestalten, was wir dann brauchen, ist ein struktureller Ansatz, um Aktionspunkte in Bewegung zu setzen, indem wir dies sichtbar machen und GesprĂ€che miteinander beginnen.

Daher wird es zunĂ€chst ein Team geben, das die AufnahmegesprĂ€che durchfĂŒhrt, um Menschen mit Ă€hnlichen VorschlĂ€gen zusammenzubringen, damit sie gemeinsam besprechen können, wie sie ein eigenes Modell des Ansatzes erstellen können, das andere ĂŒbernehmen und möglicherweise an ihre eigenen BedĂŒrfnisse in ihrer eigenen Umgebung anpassen können.

Eine logische Struktur von Einstieg, Informationsverarbeitung, Prozesssteuerung, Finanzierung, Projektmanagement und Projektcoaching, alles in einem flexiblen Aufbau, da die Organisation Gestalt annimmt und sich die UmstÀnde durch neue Erkenntnisse und Techniken Àndern können, um die PlÀne leicht anzupassen.

Dutch

Juist door zelf actief te worden gaan de plannen ook steeds meer realistisch worden, een collectief van zelfvertrouwen zal faalangst doen vervagen.

Zo als de Elite een sociaal experiment met ons doet om ons te dwingen om ons menszijn op te geven door een dodelijke vaccinatie te nemen die ins DNA veranderd om weer volgzame beesten te worden om het kwaad te dienen, kunnen we ons zelf vrij maken van hun plannen en zelf een tegenwicht geven van hoop en geluk voor de toekomst.

Neem geen besmettelijke PCR of andere C19 test af, een vaccinatie is 100% dodelijk op koste en lange termijn, de DNA streng, de bouwsteen van je eigen persoonlijk bestaan, is een spirituele code en herkenningspunt van de schepper, wijzig je deze door een DNA veranderende Vaccin je niet meer zichtbaar bent voor je schepper en ten dode opgeschreven als mens met een tussen fase als zombie.

Eng

It is precisely by becoming active oneself that plans become more and more realistic, a collective of self-confidence will make fear of failure fade away.

So as the Elite conduct a social experiment with us to force us to give up our humanity by taking a lethal vaccination that alters ins DNA to become docile beasts again to serve evil, we can free ourselves from their plans and counterbalance ourselves with hope and happiness for the future.

Do not take an infectious PCR or other C19 test, a vaccination is 100% lethal at cost and long term, the DNA strand, the building block of your own personal existence, is a spiritual code and recognition point of the creator, change it by a DNA changing Vaccine you are no longer visible to your creator and doomed as a human with an intermediate phase as a zombie.

German

Gerade wenn man aktiv wird, werden die PlÀne immer realistischer, ein kollektives Selbstvertrauen wird die Angst vor dem Scheitern verwischen.

WĂ€hrend die Elite also ein soziales Experiment durchfĂŒhrt, um uns zu zwingen, unsere Menschlichkeit aufzugeben, indem wir eine tödliche Impfung erhalten, die die DNA verĂ€ndert, um wieder zu gefĂŒgigen Tieren zu werden, die dem Bösen dienen, können wir uns von ihren PlĂ€nen befreien und ein Gegengewicht an Hoffnung und GlĂŒck fĂŒr die Zukunft schaffen.

Machen Sie keinen infektiösen PCR oder anderen C19 Test, eine Impfung ist 100% tödlich auf Kosten und langfristig, der DNS Strang, der Baustein Ihrer eigenen persönlichen Existenz, ist ein geistiger Code und Erkennungspunkt des Schöpfers, verĂ€ndern Sie ihn durch einen DNS verĂ€ndernden Impfstoff sind Sie nicht mehr sichtbar fĂŒr Ihren Schöpfer und verdammt als Mensch mit einer Zwischenphase als Zombie.

Dutch

Het inslaan van een nieuwe weg doen we samen, we zullen fouten maken en de kracht hebben om van deze fouten te leren, wat we gaan doen is nog nooit bij mijn weten in het menselijk bestaan gebeurd.

Juist door elkaar te steunen en vergeven voor de fouten in het verleden en heden zal de hele Planeet en al het leven een heel bewustere en liefdevolle plaats in het universum innemen, voor politieke farizeeërs zal er in de toekomst geen plaats meer zijn.

Een door indoctrinatie, aangeleerd levenspatroon en cultuur zal veranderen als je bewust bent van de politieke agenda waar je aan blootgesteld bent geweest, waarbij schaamte een motief zal zijn om te veranderen als gevolg van de wreedheden uit het verleden begaan uit religie en cultuur, die juist ten doel hadden om verdeeldheid te zaaien.

Eng

Taking a new path we do together, we will make mistakes and have the strength to learn from them, what we are about to do has never to my knowledge happened in human existence.

It is precisely by supporting and forgiving each other for the mistakes of the past and present that the whole Planet and all life will take a very conscious and loving place in the universe, political Pharisees will have no place in the future.

A pattern of life and culture learned through indoctrination will change if you are aware of the political agenda you have been exposed to, where shame will be a motive to change as a result of past atrocities committed from religion and culture, the very purpose of which was to create division.

German

Wenn wir gemeinsam einen neuen Weg einschlagen, werden wir Fehler machen und die Kraft haben, aus ihnen zu lernen, denn das, was wir vorhaben, ist meines Wissens in der menschlichen Existenz noch nie passiert.

Indem wir uns gegenseitig unterstĂŒtzen und fĂŒr die Fehler der Vergangenheit und Gegenwart verzeihen, wird der ganze Planet und alles Leben einen sehr bewussten und liebevollen Platz im Universum einnehmen, fĂŒr politische PharisĂ€er wird es in Zukunft keinen Platz mehr geben.

Ein indoktriniertes, erlerntes Lebensmuster und eine Kultur werden sich Àndern, wenn Sie sich der politischen Agenda bewusst sind, der Sie ausgesetzt waren, wobei Scham ein Motiv zur VerÀnderung sein wird, aufgrund der vergangenen GrÀueltaten, die von Religion und Kultur begangen wurden, die genau den Zweck hatten, zu spalten.

Dutch

Een Nobelprijs voor de vrede aan oorlogsmisdadigers en Satanisten zal er in de toekomst niet meer zijn, want die prijs zijn we zelf en bedelen we ons ook zelf, de weerstand om al ons streven en plannen te stoppen zal op niets uitlopen, we zijn de 99,9% die de 0,1% buiten gaat sluiten.

Een nieuwe grondwet zal de hervorming van het hele systeem brengen, waar wetten weer aan ons geboorterecht worden erkend.

Om GESARA door te kunnen voeren, zal het leger de enige oplossing zijn om de Linkse Globalisten te verwijderen en berechten voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

Eng

A Nobel Peace Prize to war criminals and Satanists will not be there in the future, because that prize is us and we beg ourselves, the resistance to stop all our striving and plans will come to nothing, we are the 99.9% who are going to shut out the 0.1%.

A new constitution will bring the reform of the whole system, where laws are recognized again to our birthright.

In order to pass GESARA, the military will be the only solution to remove and try the Leftist Globalists for their crimes against humanity.

German

Einen Friedensnobelpreis fĂŒr Kriegsverbrecher und Satanisten wird es in Zukunft nicht geben, denn dieser Preis sind wir und wir betteln selbst darum, der Widerstand gegen all unsere BemĂŒhungen und PlĂ€ne wird ins Leere laufen, wir sind die 99,9%, die die 0,1% ausschließen werden.

Eine neue Verfassung wird die Reform des gesamten Systems bringen, wo Gesetze wieder zu unserem Geburtsrecht anerkannt werden.

Um GESARA zu verabschieden, wird das MilitĂ€r die einzige Lösung sein, um die linksgerichteten Globalisten zu entfernen und sie fĂŒr ihre Verbrechen gegen die Menschheit vor Gericht zu bringen.

Dutch

Als het nieuwe geldsysteem actief is en de Cabal bankiers heeft vervangen zal er geen weg terug meer zijn naar het duister Satanische verleden, hoezeer het IMF, Wereld Economische Fascisme ook hun best doen om ons te vermoorden of tot slaaf te maken, zij zullen falen.

Hou in gedachten dat GESARA een militairen operatie is voor de hele wereld, hoezeer men ook tracht stromannen op leidende posities te zetten, ze worden allemaal vervangen, en in ieder land zal een tijdelijke militaire regering komen die de transitie op dit niveau zal waarborgen.

Hoe wij willen leven en hoe wij het vorm willen geven is aan ons, vandaar de plannen die ik binnen krijg, die heel waardevol voor ons allemaal zijn, wetende dat we er allemaal van zullen genieten als we met vreugde in ons kunnen beginnen.

Eng

Once the new money system is active and has replaced the Cabal bankers there will be no going back to the dark Satanic past, no matter how much the IMF, World Economic Fascism try their best to kill or enslave us, they will fail.

Keep in mind that GESARA is a military operation for the whole world, no matter how much they try to put stooges in leadership positions, they will all be replaced, and in every country there will be a temporary military government that will ensure the transition at this level.

How we want to live and how we want to shape it is up to us, hence the plans I am getting in, which are very valuable for all of us, knowing that we will all enjoy it if we can start with joy in us.

German

Sobald das neue Geldsystem aktiv ist und die Kabalen-Banker ersetzt hat, wird es kein ZurĂŒck mehr in die dunkle satanische Vergangenheit geben, egal wie sehr der IWF und der Weltwirtschaftsfaschismus ihr Bestes versuchen, um uns zu töten oder zu versklaven, sie werden scheitern.

Denken Sie daran, dass GESARA eine militĂ€rische Operation fĂŒr die ganze Welt ist, egal wie sehr sie versuchen, Handlanger in FĂŒhrungspositionen zu setzen, sie werden alle ersetzt werden, und in jedem Land wird es eine vorĂŒbergehende MilitĂ€rregierung geben, die den Übergang auf dieser Ebene sicherstellt.

Wie wir leben wollen und wie wir es gestalten wollen, liegt an uns, daher die PlĂ€ne, die ich einbringe, die fĂŒr uns alle sehr wertvoll sind, weil wir wissen, dass wir alle Freude daran haben werden, wenn wir mit Freude in uns beginnen können.

Dutch

Vast houden aan het oude denkbeeld en protectionisme zal veranderen als we de waarde gaan zien van onze mogelijkheden, het verleden is enkel onze uitgangspositie naar de vrijheid, niemand hoeft een ideaalbeeld voor een ander in te vullen, dat is aan ieder persoonlijk toevertrouwd, om zonder opgelegde dwang te kunnen leven met respect voor een ander.

We gaan het misschien ervaren als een nieuwe of hergeboorte met een herinnering van het oude geboorte trauma, als we dit station gepasseerd hebben zijn we vrij om te genieten van de Nieuwe wereld die we samen omvormen tot een paradijs.

Het is een leer proces op alle dingen is ons bestaan, het kleden, voedsel productie, wonen in harmonie met de natuur, laten we kijken welke uitdagingen er komen en welke oplossingen we daar op gaan vinden.

Eng

Clinging to the old mindset and protectionism will change when we start to see the value of our possibilities, the past is only our starting point to freedom, no one has to fill in an ideal image for another, that is entrusted to each person personally, to be able to live without imposed coercion with respect for another.

We may experience it as a new or rebirth with a memory of the old birth trauma, if we have passed this station we are free to enjoy the New World that we transform together into a paradise.

It is a learning process on all things is our existence, dressing, food production, living in harmony with nature, let's see what challenges come and what solutions we will find on them.

German

Das Festhalten an der alten Idee und der Protektionismus werden sich Ă€ndern, wenn wir anfangen, den Wert unserer Möglichkeiten zu sehen, die Vergangenheit ist nur unser Ausgangspunkt zur Freiheit, niemand muss ein Idealbild fĂŒr einen anderen ausfĂŒllen, das ist jedem Menschen anvertraut, ohne auferlegten Zwang mit Respekt fĂŒr den anderen zu leben.

Wir mögen es als Neu- oder Wiedergeburt mit einer Erinnerung an das alte Geburtstrauma erleben, wenn wir diese Station durchlaufen haben, sind wir frei, die neue Welt zu genießen, die wir gemeinsam in ein Paradies verwandeln.

Es ist ein Lernprozess auf alle Dinge ist unsere Existenz, die Kleidung, die Lebensmittelproduktion, das Leben im Einklang mit der Natur, mal sehen, welche Herausforderungen kommen und welche Lösungen wir finden werden.

Dutch

Om het absolute gelijk te kunnen claimen moet je alwetend zijn, en dat zijn we niet, Je zelf inschatten en niet overschatten, Je geweten is de spiegel van je ziel, stem af op je hart.

Eng

To claim absolute right you have to be omniscient, and we are not, Assessing yourself and not overestimating, Your conscience is the mirror of your soul, tune in to your heart.

German

Um absolutes Recht zu beanspruchen, muss man allwissend sein, und das sind wir nicht, Sich selbst einschĂ€tzen und nicht ĂŒberbewerten, Ihr Gewissen ist der Spiegel Ihrer Seele, stimmen Stellen sie sich auf Ihr Herz ein.