Vertaal deze pagina naar:

FREE LIFE WORLD

Het ontstaan van de organisatie Free Life World 🍀

In 2001 zijn veel mensen/wezens ontwaakt door de aanslag 9/11 in New York, zij besloten toen om onderzoek te gaan doen. Dit is de uiteindelijke reden dat de huidige organisatie Free Life World is ontstaan en enkele jaren geleden in een nieuw jasje is gestoken.

De eerste website van Free Life World was een idee van Rob Brekel (alias Rinus Verhagen). De website kwam medio eind 2016 online. Rob Brekel wilde hier zelf niet verder mee gaan, omdat hij een andere naam wil gaan kiezen voor de stichting die hij in de toekomst nog op wil gaan richten.

Onze huidige website is in de plaats gekomen van de oude website.

Gedachtegoed van Free Life World

Op onze huidige website hebben wij veel van het gedachtegoed overgenomen van de oude website van Free Life World. Namelijk ondersteuning bieden bij humane burger initiatieven, hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de Transitie (overgang) naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.

Burger / Mens van vlees en bloed

Het woord Burger krijgt in de toekomst een geheel andere betekenis.

Wij mensen van vlees en bloed zijn Goddelijke wezens met Goddelijke gaven.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan!

Eerder bijeenkomsten van bewuste wezens

In het verleden zijn reeds verschillende bijeenkomsten geweest met diverse thema's om nader kennis te kunnen maken met elkaar. Het belangrijkste voor dit moment is dat wij elkaar leren kennen (verbinden) en dat we hardop onze eigen gedachten en wensen uit durven te gaan spreken. 

Het is belangrijk dat we vóór gaan denken welke humanitaire projecten we graag willen gaan doen of te doen hebben om het roer om te kunnen gooien in onze wereld.

Alexander Quade Lichtwerker

Alexander Quade is een Duitse pionier en Lichtwerker in hart en nieren. Hij sprak eerder zijn intenties en gedachtes uit op een bijeenkomst met het thema ascentie in Nederland. Deze bijeenkomst stond in het Licht van verbinding en samenwerking. 

Eind december 2022 werd Alexander Quade na een razzia in Duitsland opgepakt.

Op dit moment weten we niet of Alexander nog in de gevangenis zit.

Beweerd wordt dat Alexander nu actief is bij de White Hats.

Wie het weet mag ons mailen: post@freelifeworld.info

Het "Mens/wezen zijn" staat voorop!

In het verleden zijn pioniers in de gelegenheid gesteld geweest hun projecten door te geven bij de oude website Freelife.world. Er zijn toen vele mooie, goede en uiteenlopende plannen en projecten ingediend om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking te herstellen en ook om het aardse leven en welzijn van dieren, bomen en planten naar een hoger niveau te tillen.

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!

Wanneer we tijdig gaan voordenken en handelen in goede oplossingen gaat het goed komen met de wereld waarin wij leven en wonen. Zeker wanneer we ons gaan verbinden en onze gezamenlijke talenten, kennis, handvaardigheden, expertise en middelen gaan samenvoegen.

GESARA fondsen / ZIM dollars / RV

Nadat de RV (herwaardering van de wereldvaluta) is voltrokken over de hele wereld, de ZIM dollars verzilverd kunnen worden en de GESARA fondsen zijn vrijgekomen voor de pioniers van de Nieuwe Wereld komt er zeer waarschijnlijk een nieuw platform voor de humanitaire projecten, die alle projecten wereldwijd in kaart gaat brengen. Zodat we de Nieuwe Wereld vorm kunnen gaan geven en de toekomst die wij tegemoet gaan.

Aanmelding van humanitaire projecten

Het nieuwe platform krijgt zeer waarschijnlijk een andere naam waar de reeds bestaande humanitaire projecten aangemeld kunnen gaan worden. Echter kan er nog veel gaan gebeuren, waardoor het toch weer anders vorm gegeven gaat worden. Misschien gaan wij er zelf wel mee door, dat is ook een optie. We gaan het vanzelf zien en beleven wat dat betreft. 

Wij laten alle opties hiervoor open.

Zim dollars en Vrije energie

Zodra de ZIM dollars gewisseld zijn wordt het project Vrije energie financieel ondersteund door een flinke financiële injectie vanuit één onze teamleden, zodat Nederland en de rest van de wereld zo snel mogelijk over Vrije energie apparaten/mogelijkheden kan gaan beschikken.

Op 30 juni 2023 is een eerste aanzet gedaan om het project Vrije energie vorm te geven, hebben we nader met elkaar kennis gemaakt en gaan wij een interne inventarisatielijst maken van de aanwezige kennis, handvaardigheden, talenten en middelen van de aanwezige pioniers.

Free Life World blijft achter de schermen actief als organisatie

Onze huidige website freelifeworld.info zal blijven bestaan en zal onder dezelfde naam actief blijven, waar je met al je vragen en/of opmerkingen terecht kunt over de Nieuwe Wereld en wat met humanitaire projecten, ZIM dollars, de Transitie en NESARA / GESARA te maken heeft.

Ingekomen e-mails bij Free Life World

De ingekomen e-mails en berichten middels ons contactformulier zullen door ons zo spoedig mogelijk worden beantwoord of zullen door verzonden worden. Let op: Soms kan de beantwoording van de e-mails langer duren als gebruikelijk (24 uur) vanwege andere bezigheden en/of onze andere projecten die reeds lopende zijn, houd hier rekening mee.

Heb je iets wat je na aan je hart ligt?

Heb je iets waar je ondersteuning bij nodig hebt? Of heb je een goed plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar?

Wacht niet...

Maak dan nu alvast je plan voor de Toekomst, wanneer je dat tot heden nog niet gedaan hebt. En probeer het nu reeds vorm te geven wat voor dit moment in je bereik ligt. Ga je nu alvast focussen op jouw plannen en wensen, dan gaat het zichzelf manifesteren, zo werkt onze Gedachtekracht.

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!

Wij mensen kunnen onze eigen gedachtes met goede intenties enorm veel kracht geven, zodat het zich ook werkelijk gaat manifesteren. Zo hebben wij ook een zelf genezend en zelf helend vermogen. De mens is een krachtig Goddelijk wezen, verbonden met het Universum. Wij wezens, met een Hart en een Ziel, bezitten Goddelijke gaven.

Wees je bewust van deze Gaven en ga ze ook (leren te) gebruiken!

Office Free Life World

Free Life World gaat verder als organisatie onder onze eigen vlag, met onze eigen 'huisregels' op basis van ons eigen morele kompas. In de toekomst is het mogelijk ons te bellen en/of onze office van Free Life World te bezoeken in verschillende landen. We zijn bezig een office te realiseren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Egypte, Kenia, Thailand en Brazilië.


Graag nog even geduld!

Tot nader bericht.

Word lid van onze Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Met hartelijke en vrije groeten,

Team Free Life World 🍀