Vertaal deze pagina naar:

GESCHIEDENIS NESARA GESARAInzicht in een geschiedenis is belangrijk!

(De onderstaande tekst is vertaald vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijlfouten!)


De Nationale Economische Veiligheids- en Reformatiewet

Samengesteld door Nancy Detweiler, M.Ed., M.Div., 17 augustus 2011

1892

Bankiers keurden hun Bankiersmanifest van 1892 goed waarin werd verklaard: "Wij [de bankiers] moeten voorzichtig te werk gaan en elke beweging die wordt gemaakt bewaken, want de lagere orde van mensen vertoont al tekenen van rusteloze commotie. Voorzichtigheid zal daarom een ​​beleid tonen van schijnbaar toegeven aan de wil van het volk totdat onze plannen zo ver zijn voltooid dat we onze plannen kunnen verklaren zonder angst voor georganiseerd verzet. De Farmers Alliance en Knights of Labour-organisaties in de Verenigde Staten moeten nauwlettend in de gaten worden gehouden door onze vertrouwde mannen, en we moeten onmiddellijk stappen ondernemen om deze organisaties in ons belang te controleren of ze te verstoren ....

De rechtbanken moeten ons te hulp komen, schulden moeten zo snel mogelijk worden geïnd, obligaties en hypotheken worden geëxecuteerd.

Wanneer de gewone mensen door het proces van de wet hun huizen hebben verloren, zullen ze handelbaarder en gemakkelijker te besturen zijn door de invloed van de sterke arm van de regering die wordt toegepast op een centrale macht van imperiale rijkdom onder de controle van de leidende financiers. Mensen zonder huis zullen geen ruzie maken met hun leiders."

1907-1917 - Om Amerikanen te waarschuwen, werd het Bankers' Manifesto uit 1892 onthuld door het Amerikaanse congreslid Charles A. Lindbergh Sr. uit Minnesota voor het Amerikaanse Congres ergens tijdens zijn ambtstermijn tussen de jaren 1907 en 1917.

1910 - John E. DiNardo, hoogleraar openbare orde en economie aan de Universiteit van Michigan, schrijft in zijn artikel "The Federal Reserve Act": "In de nacht van 22 november 1910, een kleine groep surrogaten van de machtigste bankiers of the World ontmoetten elkaar ... onder de sluier van uiterste geheimhouding.
In de komende weken zouden deze mannen, op bevel van hun meesters, ... misschien wel de meest kolossale en verwoestende fraude plegen die ooit aan het Amerikaanse volk is toegebracht.

Deze ultrageheime fraude staat bekend als de Federal Reserve Act van 1913....

De Federal Reserve Act van 1913 verzonnen wetgeving, die aan het Volkscongres van de Verenigde Staten moest worden opgedrongen, die deze geheime kliek van werelddominante bankiers de bevoegdheid gaf en opdracht gaf om de VALUTA VAN DE VERENIGDE STATEN TE DRUKKEN, een usurpatie van het expliciete edict van onze grondwet dat ALLEEN DE VERENIGDE machtigt STATEN OVERHEID om valuta te drukken en te munten. Dit wereldbankimperium gebruikte hun gestolen macht om uit het niets papiergeld te drukken dat op geen enkele manier de goud- en zilverreserves vertegenwoordigt die authentieke valuta zouden moeten vertegenwoordigen."


1913 - De Federal Reserve Act van 1913

De volledige tekst van de wet is te zien op:

https://www.llsdc.org/attachments/files/105/FRA-LH-PL63-43.pdf


1933 - 1934

Vóór 1933 werden Federal Reserve Notes gedekt door goud. Dit veranderde met de nieuwe wet: Congressional Record, 9 maart 1933 op HR 1491 p. 83. "Onder de nieuwe wet wordt het geld uitgegeven aan de banken in ruil voor overheidsverplichtingen, wissels, wissels, bankbiljetten, handelsaccepten en bankaccepten. Het geld zal 100 cent op de dollar waard zijn, omdat het wordt gedekt door het krediet van de natie. Het zal een hypotheek vormen op alle huizen en andere eigendommen van alle mensen van de natie."

Het Bankers' Manifesto sluit aan bij het Amerikaanse Senaatsdocument nr. 43, 73e congres, 1e sessie (1934), waarin staat: "Het uiteindelijke eigendom van alle eigendom is in de staat; individuele zogenaamde 'eigendom' is alleen krachtens de regering, d.w.z. de wet, die neerkomt op louter 'gebruiker' en het gebruik moet in overeenstemming zijn met de wet en ondergeschikt zijn aan de behoeften van de staat."