PROJECT BLACK AND WHITE FRIENDS FOR LIFE


Free Life World ondersteunt reeds diverse projecten in Nederland, Europa en Afrika. Door gezamenlijk gebruik te maken van onze kennis, talenten en middelen kunnen we heel veel bereiken.


Update 13-09-2022


Gerrie Hijmans is projectleider van de Foundation Black and White Friends for Life Wellness Centre in Ukunda, Kenia, Afrika. Het humanitaire project "NOOIT MEER HONGER" werd door hem opgestart. Ondertussen zijn er reeds mooie doelen verwezenlijkt door gebruik te maken van diverse tools.

Een mooi en goed begin!


De bevolking kan veel meer wanneer we elkaar vertrouwen, verbinden en met elkaar gaan samenwerken. Het project "NOOIT MEER HONGER" in Ukunda (Kenia, Afrika) heeft dit ruimschoots bewezen. Er is reeds een school gebouwd, moestuinen aangelegd, een waterput geboord met goed en vers drinkwater en een kerk (inloophuis) gebouwd om samen te kunnen komen.


De kerk (inloophuis) is op maandag 12-09-2022 officieel geopend.

Geweldig dat dit mogelijk gemaakt kon worden door heel veel lieve mensen.


Website ► https://www.nooitmeerhonger.com/

Link Telegram groep ► https://t.me/+WNrS_LD4sodlMzQ0Nieuwe Kerk (inloophuis) in Ukunda, Kenia (Afrika)
Nieuwe Kerk (inloophuis) in Ukunda, Kenia (Afrika)

Zelfvoorzienende Woongemeenschappen

Momenteel wordt er een inventarisatie opgemaakt om zelfvoorzienende woongemeenschappen te gaan bouwen in Europa. Waar gelijkgestemde mensen hun talenten kunnen gaan benutten en mooie creaties kunnen gaan bouwen en het beste uit zichzelf kunnen gaan halen. Tevens is er (na overleg) de mogelijjkheid hierbij aanwezig om een plekje te verkrijgen om te kunnen wonen en te kunnen creëren.

Tevens willen we uitwisselingsprogramma's gaan doen op diverse locaties en in diverse landen om de eerste pioniers de kans te geven om te ontdekken wat op dit moment het beste bij hen past/resoneert.

De volgende stap zou dan kunnen zijn om zelf een humaitair project op te gaan starten in Nederland, Europa of elders in de wereld. Op deze wijze kunnen wij onze kennis en technieken delen, zodat we het welzijn van de bevolking naar een hoger peil kunnen brengen.


Het gaat goed komen in onze wereld!


Steeds meer mensen gaan beseffen dat wij zelf de creators zijn van ons aardse bestaan. Wij, mensen van vlees en bloed, kregen niet voor niets Goddelijke gaven en talenten van onze Schepper, zoals Gedachtekracht. Door de focus te leggen op wat je wil of wenst zal dit vanzelf gaan manifesteren met behulp van het Universum.

Het wordt tijd dat wij onze talenten en gaven gaan gebruiken om een Ommekeer te gaan bewerkstelligen in onze wereld. Het wordt tijd om al onze angsten los te laten en onze dromen en wensen waar te gaan maken. In een Nieuwe Wereld waarin we de reeds aanwezige kennis en technieken kunnen gaan toepassen zoals MED BEDS en FREE ENERGY en waar plaats zal zijn voor liefde en respect voor elkaar.

U kunt zelf reeds starten met humanitaire projecten wat in Uw eigen bereik en vermogen ligt, om het welzijn van mens, dier en plant naar een hoger niveau te brengen.

Waar wacht U op?

Het is een kwestie van doen, waar een wil is, is een weg.

Welkom in de Nieuwe Wereld!


Waar een Wil is, is een Weg!


Wij wensen U als lezer veel Geluk en Succes op Uw nieuwe Levenspad.

Hartelijke groeten van ons team,

Free Life World 🍀