Vertaal deze pagina naar:

PROJECT VRIJE ENERGIE

Goddelijke wezens hebben zich inmiddels met elkaar verbonden om Vrije energie mogelijk te maken in heel de Wereld!


Er is reeds een mijlpaal bereikt in onze geschiedenis!

Onze gaven, kennis, handvaardigheden, talenten en middelen met betrekking tot Vrije energie zijn gebundeld op 30 juni 2023. Binnenkort heeft iedereen beschikking over Vrije energie en kan de dure meter van het energiebedrijf definitief de deur uit.

Op 14 juni 2023 ging onze oproep uit op social media

Op 14 juni hebben wij op Telegram een oproep gedaan wie met Vrije energie aan de slag wilden gaan, of al een concept (oplossing) hadden in het belang van de wereldbevolking.

Dit initiatief kwam van een teamlid van Free Life World om ons alvast te gaan verbinden met elkaar, dat hebben we dan ook in een fijne harmonie gedaan.

Aan onze oproep voor een bijeenkomst is goed gehoor gegeven!

Op 30 juni is in Son en Breugel een bijeenkomst geweest en hebben we ons aan elkaar voorgesteld, kennis gedeeld en zijn er goede ideeën uitgewisseld. Voorgesteld werd vanuit de organisatie van Free Life World om een Nieuwsbrief uit te brengen. Dit zal dan onze eerste Nieuwsbrief gaan worden van onze organisatie.

Eerste Nieuwsbrief van Free Life World

Aan de eerste Nieuwsbrief van Free Life World wordt nu hard geschreven.

Op het moment dat de GESARA fondsen gaan vrijkomen, gaan we alle goede ideeën met betrekking tot Vrije energie bundelen en financieren. Je kunt je aansluiten bij ons project van Vrije energie door ons een e-mail te zenden of ons contactformulier in te vullen.

Meld je aan middels het onderstaande e-mailadres

Motiveer waarom en hoe je het project Vrije energie mede wil en/of kan gaan ondersteunen. Vertel ook iets over jezelf, waar je woont, welke opleiding je hebt genoten, beroep, wensen en de interesses je hebt. Na goedkeuring word je door ons uitgenodigd om deel te nemen aan ons gezamenlijke project.

E-mailadres: projects@freelifeworld.info

NIEUWSBRIEF

Registreer je nu alvast voor onze Nieuwsbrief,

Samen op weg naar een prachtige en liefdevolle toekomst!