Vertaal deze pagina naar:

CONTACTFORMULIER

Maak gebruik van dit contactformulier om informatie aan te vragen.

U kunt ons eventueel ook een e-mail toezenden:

team@freelifeworld.info

Informatie aanvragen

Office Free Life World


In de toekomst is het mogelijk ons te bellen en/of onze office van Free Life World te bezoeken.

We zijn bezig een office te realiseren in Nederland en in Duitsland

Graag nog even geduld aub (tot nader bericht).

Het ontstaan van de organisatie Free Life World


De eerste website van Freelife.world is inmiddels vervallen. Wanneer de ZIM dollars zijn verzilverd en/of de GESARA fondsen zijn vrijgekomen voor pioniers van de Nieuwe Wereld komt er een nieuwe website. Er zal dan een geheel nieuw platform voor in de plaats komen wat past bij de huidige tijd en toekomst.

Deze website krijgt dan zeer waarschijnlijk de naam van de stichting i.o. Er komt dan ook een nieuw e-mailadres waar nieuwe en reeds bestaande projecten aangemeld kunnen worden.

Onze informatieve website freelifeworld.info zal blijven bestaan en zal dezelfde naam actief blijven, waar U met al Uw vragen en/opmerkingen terecht kunt wat met humanitaire projecten, ZIM dollars, de Transitie en NESARA / GESARA te maken heeft. De ingekomen e-mails zullen zo goed en zo spoedig mogelijk beantwoord of doorverwezen worden naar de toekomstige stichting i.o. door ons team van Free Life World. Soms kan de beantwoording van de e-mails langer duren als gebruikelijk (24 uur) vanwege andere bezigheden en/of onze andere humanitaire projecten die reeds lopen.

Free Life World biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de Transitie (overgang) naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.


Het "Mens-zijn" staat voorop!

Daarom zijn in het verleden reeds de pioniers onder ons in de gelegenheid gesteld geweest zich aan te melden bij Free Life World. Er zijn toen vele mooie en uiteenlopende plannen ingediend om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking te herstellen en ook om het welzijn van de dieren, bomen en planten naar een hoger niveau te tillen.

Heeft U iets wat U na aan Uw hart ligt?

Waar U ondersteuning bij nodig heeft? Of een goed plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar? Maak dan nu alvast Uw plan voor de Toekomst, wanneer U dat tot heden nog niet gedaan heeft. En probeer het nu reeds vorm te geven wat voor dit moment of straks in Uw mogelijkheden of Uw bereik ligt. Ga U zich nu alvast focussen op Uw plannen, dan gaat het zichzelf manifesteren. Zo werkt onze Gedachtekracht.

Wij mensen kunnen onze eigen gedachtes met goede intenties enorm veel kracht geven, zodat het zich ook werkelijk gaat manifesteren. Zo hebben wij ook een zelf genezend en zelf helend vermogen. De mens is een krachtig spiritueel en krachtig wezen, verbonden met het Universum.

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!


Met hartelijke en vrije groeten,

Team Free Life World 🍀