CONTACTFORMULIER

Maak gebruik van dit contactformulier om informatie aan te vragen.

U kunt ons eventueel ook een e-mail toezenden:

team@freelifeworld.info

Informatie aanvragen

Office Free Life World


In de toekomst is het mogelijk ons te bellen en/of onze office van Free Life World te bezoeken.

We zijn bezig een office te realiseren in Nederland en in Duitsland

Graag nog even geduld aub (tot nader bericht).

Dank U wel.Hoofdwebsite Free Life World


Zie link ► https://freelife.world/nl/


De verouderde hoofdwebsite Freelife.world gaat vervallen wanneer de ZIM dollars zijn verzilverd en/of de GESARA fondsen zijn vrijgekomen voor pioniers van de Nieuwe Wereld.  Er zal dan een geheel nieuw platform voor in de plaats komen wat past bij de huidige tijd en toekomst.

De website voor humanitaire projecten krijgt dan ook een andere naam. Er komt dan ook een nieuw e-mailadres waar nieuwe en reeds bestaande projecten aangemeld kunnen worden.

Onze informatie website freelifeworld.info zal blijven bestaan en zal dezelfde naam blijven behouden, waar U met al Uw vragen en/opmerkingen terecht kunt over alles wat met de Vrije mens, humanitaire projecten, ZIM dollar biljetten, de Transitie en NESARA / GESARA te maken heeft.

De ingekomen e-mails zullen zo goed en zo spoedig mogelijk beantwoord of doorverwezen worden door het team van Free Life World. Soms kan de beantwoording van de e-mails langer duren als gebruikelijk (24 uur) vanwege andere bezigheden en/of onze andere humanitaire projecten die reeds lopen.

Free Life World biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de Transitie (overgang) naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.


Het "Mens-zijn" staat voorop!


Daarom zijn in het verleden reeds de pioniers onder ons in de gelegenheid gesteld geweest zich aan te melden bij Free Life World. Er zijn toen vele mooie en uiteenlopende plannen ingediend om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking te herstellen en ook om het welzijn van de dieren, bomen en planten naar een hoger level te tillen.


Heeft U iets wat U na aan het hart ligt?


Waar U ondersteuning bij nodig heeft?

Of een goed plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar? Maak dan nu alvast Uw plan voor de Toekomst, wanneer U dat tot heden nog niet gedaan heeft. En probeer het nu reeds vorm te geven wat voor dit moment of straks in Uw mogelijkheden of Uw bereik ligt.

Gaat U zich nu alvast focussen op Uw plannen, dan gaat het zichzelf manifesteren.

Zo werkt onze Gedachtekracht.

Wij mensen kunnen onze eigen gedachtes met goede intenties enorm veel kracht geven, zodat het zich ook gaat manifesteren. Zo hebben wij ook een zelf genezend en zelf helend vermogen.

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!


Met hartelijke groeten,

Team Free Life World 🍀