Vertaal deze pagina naar:

HUMANITAIRE PROJECTEN

De Nieuwe Wereld wacht op ons...

Het indienen van nieuwe of bestaande humanitaire projecten, hoe gaat dat in z'n werk?

Iedereen kan en mag een humanitair project opstarten, mits je goede intenties hebt met alles wat leeft. Weet en besef dat wij zelf de creators zijn van ons aardse bestaan in onze wereld. Wij zijn zelf de verandering!

De Nieuwe Wereld wacht op ons...


Laatste Update: 09-07-2023

Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!

Tot heden zijn alleen kleinschalige projecten mogelijk geweest of grotere projecten met gelijkgestemden die een gezamenlijke community hebben opgericht.

Dit is nog steeds mogelijk (kleinschalige projecten), dus probeer zelf te kijken wat je nu alvast kunt gaan doen, vooruitlopend op de fondsen die gaan vrijkomen door de RV en de invoering van GESARA.

Zodra de fondsen gaan vrijkomen om humanitaire projecten te gaan doen in Nederland, Europa en in de rest van de wereld kunnen we gezamenlijk een paar grote stappen gaan maken om de Nieuwe Wereld vorm te gaan geven. 

Onder andere door gebruik te gaan maken van Vrije energie.

Er zijn reeds verschillende bijeenkomsten geweest.

Op 14 augustus 2021 hebben we reeds een start gemaakt met pioniers om de eerste werkgroepen op te starten voor humanitaire projecten.


Dit betrof onder andere de werkgroepen:

COMMUNICATIE β€’ BOEREN β€’ ONDERWIJS β€’ ZORG β€’ ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAPPEN

De pioniers die hieraan meewerken maken gebruik van hun gaven, kennis, talenten, handvaardigheden en middelen en maken nu alvast de weg vrij voor een Nieuwe Wereld waarin een overvloed zal zijn aan gezond voedsel, zuiver drinkwater, vrije energie en waarbij ons welzijn en respect voor elkaar hoog in het vaandel zullen staan.


Heb je een droom, wens of een mooi humanitair plan?

Na de inwisseling van de ZIM dollars, (als het zover komt), wordt het nieuwe e-mailadres bekend gemaakt waar je je definitieve plan(nen) kenbaar kunt maken. 

Gekeken wordt dan of je plan of plannen haalbaar zijn voor nu of in de toekomst en zal intern besproken worden of je plan(nen) ondersteund kan (of kunnen) worden door het team van Free Life World.

De bedoeling is dat zoveel mogelijk plannen en projecten, na inwisseling van de ZIM dollars, in kaart worden gebracht door een bureau, zodat er een goede spreiding en verdeling is van humanitaire projecten in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Tip: Houd de updates van onze website hierover goed in de gaten.

ZIM DOLLARS

Het verzilveren van ZIM dollars stelt ons in de toekomst in staat om grond en middelen aan te kunnen kopen om projecten te kunnen verwezenlijken.

GROND

Op de grond kan een zelfvoorzienende woongemeenschap worden gebouwd, waar gelijkgestemden in vrijheid kunnen leven en hun talenten en hobbies optimaal kunnen gaan benutten.

AMBASSADEURS

Ambassadeurs en pioniers gaan met behulp van alle tools, de grond, de middelen, hun kennis, passie, talent en handvaardigheden een eerste zelfvoorzienende woongemeenschap bouwen in Europa.

Start bouw eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa van Free Life World


Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap ergens in Europa. Deze woongemeenschap gaat als voorbeeld dienen voor de rest van Europa en heel de wereld.

Uiteraard zal iedere zelfvoorzienende woongemeenschap aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen. De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van de woongemeenschap.

Wil je jezelf gaan inzetten voor dit project?

Of heb je interesse om hieraan mee te werken door deel te nemen, zodat je zelf een volgende woongemeenschap elders kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld? Klik dan hier voor meer info.

Ben je enthousiast geworden over onze humanitaire projecten?


Je kunt nu zelf ook al humanitaire projecten opstarten in Nederland, Europa of elders in de wereld.

Je bent daar geheel vrij in, je hoeft op niemand te wachten!

Wanneer de ZIM dollars daadwerkelijk ingewisseld kunnen gaan worden tegen een hoge koers zijn er andere mogelijkheden voor humanitaire projecten. Echter zover zijn we nog niet, we wachten nog steeds op een uitnodiging om de ZIM dollars in te kunnen wisselen bij een wisselkantoor.


Wil je zelf een humanitair project gaan doen?

Download dan de excelsheet hieronder wanneer je zelf een humanitair project wilt gaan starten. Je kunt hiermee zelf een overzicht maken welk bedrag je dan ongeveer nodig hebt om je humanitaire plan uit te kunnen gaan voeren.

Wanneer je ZIM dollars wilt inwisselen heb je een onderbouwd en goed plan nodig en heb je een KYC nodig volgens onze contacten, wanneer je een hoger tarief wilt ontvangen voor je ZIM dollar biljetten, waarmee je humanitaire projecten op kunt gaan starten. 


Begroting humanitair project

Met de excelsheet kun je op een eenvoudige wijze zelf een begroting maken voor je eigen humanitaire project. Wat in de excelsheet op jouw project of jezelf niet van toepassing is, laat je rustig het in te vullen vakje 'open'. 

Maak tevens een goede omschrijving (met eventuele schetsen/werktekeningen) van je humanitaire project en zet het excelbestand samen met je KYC document op een USB-stick wanneer je ZIM dollar biljetten wilt gaan verzilveren bij een inwisselkantoor.

Meer info over ZIM dollars en de KYC vind je door hier te klikken.

Heb je vragen of opmerkingen?

Merchandise artikelen van De Nieuwe Bataafse Republiek

Wees zelf de eye-opener voor je familie, vrienden, collega's en bekenden en draag zelf de boodschap uit van de Nieuwe Bataafse Republiek. 

De Nieuwe Bataafse Republiek gaat zeer waarschijnlijk de tussenvorm worden naar onze Nieuwe Wereld die op ons ligt te wachten.

Het bestellen van de artikelen kan middels de onderstaande blauwe button.