Vertaal deze pagina naar:

HUMANITAIRE PROJECTEN


De Nieuwe Wereld wacht op ons...


Het is een kwestie van Doen!


Laatste Update: 05-04-2023


Wij zijn zelf de Creators van ons Aardse bestaan!

Tot heden zijn alleen kleinschalige projecten mogelijk geweest of grotere projecten met gelijkgestemden die een gezamenlijke Community op hebben gericht.

Dit is nog steeds mogelijk (kleinschalige projecten), dus probeer zelf te kijken wat U nu alvast kunt doen, vooruitlopend op de fondsen die gaan vrijkomen door de RV en GESARA.

Zodra de fondsen gaan vrijkomen om humanitaire projecten te gaan doen in Nederland, Europa en/of de rest van de wereld kunnen we gezamenlijk een paar grote stappen gaan maken om de Nieuwe Wereld vorm te gaan geven.


Op 14 augustus 2021 hebben we (een aantal pioniers) reeds een start gemaakt om de eerste werkgroepen te vormen om humanitaire projecten op te zetten.

Dit betrof onder andere de werkgroepen:

'Communicatie' - 'Boeren' - 'Onderwijs' - 'Zorg' - 'Zelfvoorzienende Woongemeenschappen'.


De pioniers die hieraan meewerken maken gebruik van hun gaven en talenten en maken nu alvast de weg vrij voor een Nieuwe Wereld waarin een overvloed zal zijn aan gezond voedsel, zuiver drinkwater, vrije energie en waarbij ons welzijn en respect voor elkaar hoog in het vaandel zullen staan.


Heeft U een droom, wens of een mooi humanitair plan?

Na de inwisseling van de ZIM dollars, (als het inderdaad zover komt), wordt het nieuwe e-mailadres bekend gemaakt waar U Uw definitieve plan(nen) kenbaar kunt maken.

Gekeken wordt dan of Uw plan of plannen haalbaar zijn voor nu of in de toekomst en zal intern besproken worden of Uw plan(nen) ondersteund kan (of kunnen) worden door het team van Free Life World.

De bedoeling is dat zoveel mogelijk plannen en projecten, na inwisseling van de ZIM dollars, in kaart worden gebracht door een bureau, zodat er een goede spreiding en verdeling is van humanitaire projecten in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Tip: Houd de updates van onze website hierover in de gaten!


Met hartelijke en vrije groeten,

Team Free Life World πŸ€

De eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa van Free Life World

START BOUW EERSTE ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAP IN EUROPA MBV FONDSEN

Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa.

Deze woongemeenschap gaat als voorbeeld dienen voor de rest van Europa.

Uiteraard zal iedere zelfvoorzienende woongemeenschap aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen.

De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van de woongemeenschap.

Wilt U zichzelf inzetten voor dit project?

Of heeft U interesse om hieraan mee te werken (deel te nemen), zodat U zelf een volgende woongemeenschap elders kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Klik hier voor meer info.

Bent U enthousiast geworden over (onze) humanitaire projecten?


U kunt nu zelf ook al humanitaire projecten opstarten Nederland, Europa of elders in de wereld.

U bent daar geheel vrij in, U hoeft op niemand te wachten!

Wanneer de ZIM dollars daadwerkelijk ingewisseld kunnen gaan worden tegen een hoge koers zijn er andere mogelijkheden voor humanitaire projecten. Echter zover zijn we nog niet, we wachten nog steeds op een uitnodiging om de ZIM dollars in te kunnen wisselen bij een wisselkantoor.


Wilt U zelf een humanitair project gaan doen?

Download dan de excelsheet hieronder wanneer U zelf een humanitair project wilt gaan starten. U kunt hiermee zelf een overzicht maken welk bedrag U ongeveer nodig heeft om Uw humanitaire plan uit te kunnen gaan voeren.

Wanneer U ZIM dollars wilt inwisselen heeft U een onderbouwd en goed plan nodig wanneer U een hoger tarief wilt ontvangen voor Uw ZIM dollar biljetten. Met de excelsheet kunt U op een eenvoudige wijze zelf een begroting maken voor Uw eigen humanitaire project. Wat in de excelsheet op Uw project of Uzelf niet van toepassing is, laat U rustig het in te vullen vakje 'open'. Maak tevens een goede omschrijving (met eventuele schetsen/werktekeningen) van Uw humanitaire project en zet het excelbestand samen met Uw KYC document op een USB-stick wanneer U ZIM dollar biljetten wilt gaan inwisselen bij een inwisselkantoor.

Info over het traject van ZIM dollars vindt U door hier te klikken.

Over Free Life World πŸ€


Free Life World biedt ondersteuning bij humane initiatieven voor mens, dier en plant. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de transitie (overgang) naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen. Het 'mens zijn' staat voorop. Daarom willen we mensen de gelegenheid geven zich aan te melden en plannen in te dienen om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking weer te herstellen.


Heeft U iets wat na aan Uw hart ligt?

Waar U ondersteuning bij nodig hebt? Of een plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar? Maak dan Uw plan of vraag om info middels het onderstaande contactformulier.

Bataafse Merchandise artikelen


Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, collega's en bekenden en draag zelf de boodschap uit van de Nieuwe Bataafse Republiek.

Bestellen kan middels de onderstaande SHOP button.