HUMANITAIRE PROJECTEN

Het eerste ecodorp in Europa van Free Life World

Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met het eerste ecodorp in Europa, wat als voorbeeld gaat dienen voor de rest van Europa.

Hier staat nu een willekeuring voorbeeld van een reeds bestaand Ecodorp.

Dit om U een idee te geven wat U zich bij een Ecodorp voor kunt stellen en ons idee daarover.

Uiteraard zal ieder ecodorp aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen.

De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van het ecodorp.

Wil jij je inzetten voor dit project?

Of heb je interesse om hieraan mee te werken, zodat je zelf een volgend ecodorp elders kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Klik hier voor meer info.


Bent U enthousiast geworden over ons project?


U kunt zelf straks ook een soortgelijk project opstarten in Europa of elders in de wereld of deelnemen aan ons project wanneer U eerst ervaring wenst op te doen.

Stuur bij interesse een e-mail naar:

project-NL@freelife.world


Wilt U zelf een humanitair project gaan doen wat het welzijn van mens, dier of plant verhoogd?


Download de excelsheet hieronder wanneer U zelf een humanitair project wilt indienen bij Free Life World.

Met de excelsheet kunt U op een eenvoudige wijze zelf een begroting maken voor Uw eigen project.

Opmerking: Wat in de excelsheet op Uw project of Uzelf niet van toepassing is, laat U rustig het in te vullen vakje open.

Maak tevens een goede omschrijving van Uw project en stuur dit tesamen emt de begroting naar het onderstaande e-mailadres. Succes!

project-NL@freelife.worldHoofd website Free Life World


https://freelife.world/nl/


Free Life World biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de transitie naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.

Het "mens zijn" staat voorop. Daarom willen we mensen de gelegenheid geven zich aan te melden en plannen in te dienen om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking weer te herstellen.

Heeft u iets wat u na aan het hart ligt? Waar u ondersteuning bij nodig hebt? Of een plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar?

Dien dan uw plan of project in.