HUMANITAIRE PROJECTEN


De Nieuwe Wereld wacht op ons...


Het is een kwestie van Doen!


Tot heden zijn alleen kleinschalige projecten mogelijk geweest of grotere projecten met gelijkgestemden die een gezamenlijke Community op hebben gericht.

Dit gaat veranderen zodra de fondsen gaan vrijkomen om humanitaire projecten te gaan doen in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Op 14 augustus 2021 hebben we een start gemaakt om de eerste werkgroepen te vormen voor de humanitaire projecten. Dit betreft onder andere de werkgroepen 'Communicatie' - 'Boeren' - 'Onderwijs' - 'Zorg' en 'Zelfvoorzienende Woongemeenschappen'.

De pioniers die hieraan meewerken maken gebruik van hun gaves en talenten en maken de weg vrij voor een Nieuwe Wereld waarin een overvloed zal zijn aan gezond voedsel, schoon drinkwater, vrije energie en waarbij ons welzijn en respect voor elkaar hoog in het vaandel zullen staan.

Heeft U nog een droom, wens of een goed humanitair plan?

Laat het ons weten middels de mail en laat U adviseren wat U kunt doen om dit te verwezenlijken middels: team@freelifeworld.info

Meer info ► https://www.freelifeworld.info/l/het-stappenplan-van-zim-dollar-kyc-en-lobstr-stellar-account/

De eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa van Free Life World

START BOUW EERSTE ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAP IN EUROPA

Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa.

Deze woongemeenschap gaat als voorbeeld dienen voor de rest van Europa.

Uiteraard zal iedere woongemeenschap aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen.

De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van de woongemeenschap.

Wilt U zichzelf inzetten voor dit project?

Of heeft U interesse om hieraan mee te werken (deel te nemen), zodat U zelf een volgende woongemeenschap elders kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Klik hier voor meer info.

Humanitaire Projecten


Bouw eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa


Zelfvoorzienende woongemeenschap in Boekel


Project Ascentie


Project Gezonde Samenleving


Project Black and White


Hulp voor slachtoffers van seksueel misbruik


Informatiecentrum Free Life World


Lokale voedselvoorziening


Vrij boven-wijs


MED BEDS


Zorg voor hulpbehoevenden


Hulpbank


Infolijn


Hulplijn


Bomen Plant project


Bent U enthousiast geworden over onze humanitaire projecten?

U kunt zelf straks ook een humanitair project opstarten Nederland, Europa of elders in de wereld, door ZIM dollar biljetten in te wisselen middels een KYC document bij een inwisselkantoor.

Stuur bij interesse een e-mail naar:

team@freelifeworld.info


Wilt U zelf een humanitair project gaan doen wat het welzijn van mens, dier of plant verhoogd?


Download de excelsheet hieronder wanneer U zelf een humanitair project wilt gaan doen. U heeft een onderbouwd plan nodig wanneer U een hoger tarief wilt ontvangen voor Uw ZIM dollar biljetten.

Met de excelsheet kunt U op een eenvoudige wijze zelf een begroting maken voor Uw eigen humanitaire project. Wat in de excelsheet op Uw project of Uzelf niet van toepassing is, laat U rustig het in te vullen vakje 'open'. Maak tevens een goede omschrijving (met eventuele schetsen/werktekeningen) van Uw humanitaire project en zet het excelbestand samen met Uw KYC document op een USB-stick wanneer U ZIM dollar biljetten wilt gaan inwisselen bij een inwisselkantoor.

Info over het traject van ZIM dollar biljetten vindt U in de onderstaande link.

https://www.freelifeworld.info/l/het-stappenplan-van-zim-dollar-kyc-en-lobstr-stellar-account/

Succes!


Free Life World 🍀


Free Life World biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de transitie naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.

Het "mens zijn" staat voorop. Daarom willen we mensen de gelegenheid geven zich aan te melden en plannen in te dienen om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking weer te herstellen.

Heeft u iets wat u na aan het hart ligt? Waar U ondersteuning bij nodig hebt? Of een plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar?

Maak dan Uw plan of vraag om info middels het onderstaande contactformulier.


EYE-OPENER

Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden en bekenden en draag zelf de boodschap uit van de nieuwe Bataafse vlag.

Bestellen kan middels de onderstaande SHOP button.