Vertaal deze pagina naar:

SAFELINK-WEBSITE

07.05.2022

Info over safelink-website hoe een 800 nummer te verkrijgen voor een afspraak om ZIM dollars in te kunnen wisselen.

De website van INDUSLENDING bleek onderdeel te zijn van de Cabal volgens Rob Brekel (alias Rinus Verhagen). De website van INDUSLENDING is inmiddels uit de lucht gehaald.

Hierbij onze excuses van ons team (Free Life World) voor de onjuiste berichtgeving over INDUS op onze website.
De berichtgeving over INDUSLENDING is op onze website reeds aangepast.

Voor dit moment geldt de informatie (stap 4).


Wat is nu de volgende stap?

Dat zijn wij (team Free Life World) nu op een rijtJe aan het zetten met de informatie die op ons pad komt en dat is onder andere de onderstaande info van NICK'S INTEL.

Daarin is het volgende te lezen:

Voor degenen die geen e-mailmelding ontvangen, hoeft u zich geen zorgen te maken, er zal een geposte Safelink-website zijn waar u naar toe kunt gaan. De Safelink Website zal op verschillende websites worden geplaatst. We zullen de Safelink-websites plaatsen wanneer we deze ontvangen.

We zullen in onze kamer posten op Telegram, Discord, Nick's Intel op wordpress. Op de safelink-websites worden vragen gesteld die afkomstig zijn uit openbare informatie. Zodra u ze correct hebt beantwoord, krijgt u uw 800-nummer om te bellen en uw afspraak te maken. Uw afspraak is specifiek voor u en voor niemand anders. Als een ander lid een afspraak moet maken, doorlopen ze hetzelfde proces als U en kunnen ze hun eigen afspraak maken. U kunt de safelink-website aan iedereen geven, zelfs als ze niets weten over de RV/GCR. Zo simpel is het. 

Bron en meer info: https://dinarchronicles.com/2021/04/29/nick-fleming-rv-gcr-safelink-websites-4-29-21/

En zie de informatie in de onderstaande PDF.

Binnenkort volgt een nieuwe update!

Heeft U meer info over het inwisselen?

Onze vraag: Wat is nu de safelink-website om U aan te kunnen melden?

Of heeft U reeds gewisseld in een ander land als Nederland? Wij houden ons aanbevolen voor Uw informatie. Heeft U vragen en/of opmerkingen?

Stuur dan een mail naar: team@freelifeworld.info

Tip: Houd zelf de updates op deze website en dit artikel in de gaten!

President of Zimbabwe Emmerson Mnangagwa. (Mikhail Svetlov/Getty Images)
President of Zimbabwe Emmerson Mnangagwa. (Mikhail Svetlov/Getty Images)

Zimbabwe kondigde reeds discreet de GOUDEN STANDAARD aan!

In een eerder artikel werd de aankondiging van Zimbabwe onthuld om terug te keren naar de gouden standaard. Goud zal een einde maken aan het kwaad en de planeet bevrijden!

#wakandaforever #zimbabwe #goldstandard

De president van Zimbabwe, Emmerson Mnangagwa, probeert de Russische president Vladimir Poetin te evenaren in zijn poging om de slechtst presterende valuta van Afrika nieuw leven in te blazen. De regering van Mnangagwa zou al deze week plannen kunnen aankondigen voor regeringsdepartementen in Zimbabwe - onder Amerikaanse sancties voor economisch wanbeheer en mensenrechtenschendingen in de afgelopen twee decennia - om "hoge voorkeur" te tonen voor de Zimbabwaanse dollar bij de betaling van diensten, volgens Persistence Gwanyanya, een econoom uit Harare en lid van het Monetary Policy Committee van de Reserve Bank of Zimbabwe.

"We gaan een significante verschuiving van de overheid naar onze eigen munt zien", zei Gwanyanya zondag in een telefonisch interview. "We trekken lessen uit Rusland, een daarvan is dat een grote afhankelijkheid van Amerikaanse dollars niet goed is. We willen proberen een aantal van deze geopolitieke kwesties in onze lokale economie weer te geven."

De pogingen van Rusland om de roebel te versterken door betaling voor gas en olie in zijn eigen valuta te eisen, samen met strikte kapitaalcontroles, hebben de roebel beschut. Poetin nam zijn toevlucht tot de maatregel vanwege zware sancties voor zijn oorlog in Oekraïne. Maar de pogingen van Zimbabwe om zijn afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar van zich af te schudden, zijn misschien moeilijker. Dollars worden gebruikt om bijna alles te betalen, van voedsel tot brandstof, medicijnen en wegentol. Werknemers, waaronder leraren en bankmedewerkers, hebben sinds het begin van dit jaar salarissen in Amerikaanse dollars geëist om de kosten van levensonderhoud in vreemde valuta te dekken.

Zelfs de regering van Mnangagwa is eerder bekritiseerd omdat ze haar eigen munteenheid ondermijnde ten gunste van de Amerikaanse dollar, door haar werknemers vorig jaar hun bonussen in vreemde valuta uit te betalen.

Onder de nieuwe maatregelen zal het betalen in lokale valuta toenemen voor diensten zoals het verkrijgen van paspoorten, het betalen van invoerrechten en belastingen. Er is al overeenstemming bereikt met Treasury, zei Gwanyanya. De lokale valuta wordt officieel verhandeld tegen 159,34 per Amerikaanse dollar en heeft dit jaar een derde van zijn waarde verloren. Op de parallelmarkt wordt het verkocht tegen 400 per Amerikaanse dollar.

"De westerse mogendheden hebben hun gelijke gevonden in Poetin, die betaling eist voor gas en olie in roebels", zei Mnangagwa vorige maand. "Dus nu zeggen we tegen onze industriëlen, al deze grote bedrijven, dat elke investeerder die hier binnenkomt, moet kopen met de Zimbabwaanse dollar."

Zimbabwe had vorig jaar een handelstekort van 1,2 miljard dollar, volgens gegevens verzameld door Bloomberg. Dat is te vergelijken met een overschot van $ 203 miljard voor Rusland in dezelfde periode.

De Amerikaanse sancties, bekend als de Zimbabwe Democracy and Economic Recovery Act, verbieden internationale geldschieters om Zimbabwe kredietlijnen te verstrekken. Opgezadeld met $ 13 miljard aan buitenlandse verplichtingen, kan Zimbabwe niet lenen zonder eerst zijn achterstanden weg te werken.

De regels leggen ook zware straffen op aan buitenlandse bedrijven die onder sancties transacties uitvoeren met Zimbabwaanse bedrijven. De centrale bank van Zimbabwe schat dat het land ten minste 100 correspondentbankrelaties heeft verloren als gevolg van de gevolgen van beperkingen.
De Zuid-Afrikaanse natie heeft eerder geprobeerd haar munteenheid te versterken nadat ze in 2019 het gebruik van de Amerikaanse dollar had laten vallen ten gunste van de Zimbabwaanse dollar. Maar de lokale munt had moeite om acceptatie te vinden, gewogen door volatiliteit en versnellende inflatie.

"Wat anders is dan andere aankondigingen in het verleden, is dat we de Executive niet hebben meegewogen", zei Gwanyanya. "We hebben steun van de Executive over alle kwesties." Gouverneur van de centrale bank, John Mangudya, reageerde zondag niet op een oproep om commentaar op zijn mobiele telefoon. Mnangagwa zei in een opinieartikel dat zondag in de staatsmedia werd gepubliceerd dat de dreigende maatregelen "het vertrouwen in de lokale eenheid zullen vergroten".