Vertaal deze pagina naar:

WEL OF GEEN KYC NODIG WANNEER U HUMANITAIRE PROJECTEN WILT GAAN DOEN!?

03.03.2022

Uitleg waarom er een KYC nodig is wanneer je Zimbabwaanse dollars (ZIM) hebt gekocht en humanitaire projecten wilt gaan doen.


Rob Brekel schreef op 3 maart 2022 het volgende:


Beste Mensen die een ZIM biljet van me hebben ontvangen of nog gaan aanschaffen.

Er heerst verwarring over wel of geen KYC in te vullen.

KYC = Know Your Customer document.


Waarom een KYC nodig is!?

Het is ondenkbaar dat het zonder een KYC mogelijk is om de ZIM dollars in te wisselen bij de Redemption Centra (wisselkantoren) in Nederland.

Men wil alles van je weten, wie ben je, waar kom je vandaan, waar heb je het biljet van gekocht of gekregen? Je zal je moeten legitimeren, aantonen waar je woont met een energienota als bewijs.

Men zal je gaan controleren of je geen mogelijke strafdaden hebt gepleegd of je terreur sympathisant bent. Wat wil je met het geld gaan doen?


Opmerking over de KYC en je persoonsgegevens:

Als je een bankrekening wil openen moet je ook alles overleggen, je paspoort, werkgeversverklaring, waar woon je, heb je schulden of een strafblad het wordt allemaal gecontroleerd. Dan is het voor mij vanzelfsprekend dat wanneer je grote bedragen gaat ontvangen je ook alles moet duidelijk maken en vooral wat zijn je intenties!

Nu is het maken van een KYC een tijdrovende aangelegenheid, het vergt wel een paar uurtjes, voordat de KYC klaar is.


Wat heb je onder andere nodig om een KYC in te vullen:

1. Je NAW gegevens: Naam, Adres, Postcode, Woonplaats;

2. Een kopie van je geldig paspoort;

3. Een kopie van je energie nota;

4. Een recente krant voor de Proof of Life met daarop je handtekening boven de datum, hiervan maak je een foto;

5. Een in het blauw ingescande handtekening;

6. Je rekening waar je de ZIM hebt gekocht, of van wie je het geschonken hebt gekregen.

Wat is jouw motivatie om ZIM dollars te willen hebben?

Dus beste mensen, wat is jouw motivatie waarom je ZIM biljetten zou willen hebben? Wil je meewerken om een nieuwe toekomst te bouwen met de rijkdom, of wil je alleen van je rijkdom gaan genieten? Hoeveel je voor je ZIM gaat krijgen hangt af van je motivatie.


Heb je projectplannen, of ga je mee participeren in bestaande plannen?

Ik en mijn team hebben tot nu toe ca. 180 projecten van klein tot groot. Dan heb ik nog ca. 170 project aanvragen van over de hele wereld.

In bezet Nederland zijn 365 gemeente met deelwijken, ook dat zijn projecten en deel projecten. Op het moment dat de (r)overheid geen inkomsten meer heeft zijn ze afhankelijk van de bevolking die de fondsen heeft. Er kan geen enkele burgemeester aanblijven, daar deze is aangewezen door het bedrijf Nederland.


Er zijn geen geldige wetten na 13 mei 1940.

Wethouders weten niet welke wetten ze houden of naleven, omdat men niet door heeft dat we geen geldige wetten hebben vanaf 13 mei 1940.

Maxima zei immers na haar speurtocht:

"De Nederlander bestaat niet".

Er dient zich een enorme aardverschuiving aan!

Besef ten volle, de huidige machthebbers zitten er niet voor ons, wat nu naar buiten komt in de Oekraïne en de betrokkenheid van de corrupte politiek zal een aardverschuiving teweeg brengen. We zien nu uit veel landen reacties om wapens en militairen te leveren aan de Nazi's in de Oekraïne, wat een oorlogsverklaring is tegen Rusland.

Wat men niet door heeft is dat Trump, Putin en Xi samenwerken om de Nieuwe Wereld Orde te vernietigen.


Over vlucht MH370

We hebben de info over de MH370, die is neergeschoten boven de Oekraïne, die ons als de MH17 verkocht wordt. Rutte met zijn inleg velletje in het associatie verdrag, wat de bevolking heeft afgewezen, wil oorlog om zijn eigen huid te redden en dat van zijn corrupte vrienden en het Fake Koningshuis.


Niets is meer stil te houden, alles komt naar buiten!

De rol van de politiek en omgekochte OMT leden, burgemeesters, GGD, huisartsen en ziekenhuizen van de genocide op de bevolking. Niets is meer stil te houden.

Het Neurenberg Tribunaal gaat er komen 100% zeker!

Rol OMT leden ► https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/omt


Wat gebeurt er met de kinderen als beide ouders door het vaccin (bio-wapen) zijn vermoord? Denk dat er genoeg plannen zijn en mogelijkheden om de samenleving weer te stabiliseren en rotte appels te verwijderen in de nieuwe wereld.

Stel je heet Henk, en denkt keizer te zijn, en hebt alleen project Henk en zijn vette dikke IK, dan lijkt het me sterk dat je ook maar een cent gaat krijgen van de fondsen die voor de hele bevolking is gedacht.

Natuurlijk zul je eerst moeten zorgen voor je eigen familie, (als je die nog hebt). Dan is het je morele plicht om met het geld bij te dragen aan het algemeen belang, zodat aan de totale samenleving nieuw vorm gegeven kan worden.

Ik ga nu kijken of ik nog ZIM Biljetten kan kopen en zal later bekend maken wat ze gaan kosten inclusief het maken van de KYC. Als ik ze in mijn bezit heb, zal ik het bekend maken. Alles wat we niet verkocht krijgen ga ik zelf inwisselen.


Wie wil reserveren kan dit kenbaar maken middels het onderstaande e-mailadres:

E-mailadres: info@IQ-projects.eu


Hartelijke groet

Rinus Verhagen (alias van Rob Brekel)

Meer info over de KYC