Vertaal deze pagina naar:

WANNEER DE GELDIGHEIDSDUUR VAN DE PROOF OF LIFE VAN UW KYC IS VERSTREKEN

10.06.2022

Aanpassen van de KYC, kan ik dat zelf? Jazekers!


Wanneer U in de mogelijkheid bent om zelf Uw KYC aan te passen dient U zelf een nieuwe extra Proof of Life toe te voegen aan Uw KYC. De geldigheidsduur van de Proof of Life kunt U zelf aanpassen van 90 naar naar 180 dagen.

Dit is bij de meeste door ons ingevulde KYC's terug te vinden op pagina 15. Dan kunt U na het toevoegen van een nieuwe Proof of Life (geheel onderaan de KYC als laatste afbeelding) er weer een half jaartje tegen qua geldigheidsduur van de KYC.

Wanneer U deze aanpassingen zelf doet in Uw KYC dient U in het vervolg zelf ook de andere aanpassingen te doen in Uw KYC, (indien nodig).

We beseffen dat niet iedereen de kennis in huis heeft of een pc tot z'n beschikking heeft om zelf de KYC aan te kunnen passen. Wanneer wij Uw KYC moeten aanpassen voor U vragen wij daar 10 euro per keer voor.

NB. Indien Uw KYC kortgeleden reeds is aangepast door ons team naar 180 dagen, maar nog geen nieuwe Proof of Life door ons team is toegevoegd zullen wij dat gratis doen.

Wenst U dat wij de aanpassingen voor U maken in Uw KYC?

Stuur dan een mail naar:

team@freelifeworld.info

Voorbeeld aanpassing

Alle KYC's, door ons eerder ingevuld, hebben een geldigheidsduur van 90 dagen, mits wij deze reeds hebben aangepast. De geldigheidsduur van de Proof of Life kunt U eventueel zelf verlengen naar 180 dagen. Zie bovenstaand voorbeeld.

Wat houdt de 'Proof of Life' in?


Uitleg over de Proof of Life:


Het maakt niet uit welke krant U gebruikt, als de datum maar goed zichtbaar is plus de naam van de krant duidelijk in beeld staat.

De foto met de krant dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen:

Staande foto met Uw hoofd duidelijk in beeld tot en met Uw middel. De naam en datum van de krant zichtbaar in beeld, Uw ID bewijs (of paspoort) en de ZIM dollar biljetten voor de krant gehouden, waarbij de nummers van de ZIM dollar biljetten voor de krant gehouden goed in beeld te zien zijn. Tevens vooraf de datum van de krant met rood omcirkelen en Uw handtekening erbij plaatsen.

De 'Proof of Life' is erg belangrijk voor de geldigheidsduur van Uw KYC en Uw eigen Proof of Life (het bewijs dat U in leven bent op de datum van de de krant).


Bericht van 09-08-2022 (update)


Het aanpassen door ons team van de reeds gemaakte KYC's door ons heeft even stil gelegen door ziekte en andere bezigheden van ons team. Hierbij onze excuses dat het deze keer langer heeft geduurd voordat er soms een antwoord per e-mail vanaf onze zijde kwam.

Een aantal reeds binnengekomen e-mailberichten zullen wij nog beantwoorden.

We hebben intern overleg gehad met Rob Brekel. Die raadde aan om ook een nieuwe Proof of Life in de KYC te verwerken. En tevens in de KYC de Proof of Life geldig te maken van 90 naar 180 dagen. Het voordeel is dan dat U weer een half jaartje vooruit kunt vanaf het moment dat U een nieuwe Proof of Life heeft gemaakt en deze is toegevoegd in de KYC.

Dit zou dan betekenen dat de KYC geldig is tot met begin februari volgend jaar, indien U vandaag (09-08-2022) een nieuwe Proof of Life zou maken en de geldigheid van de Proof of Life op 180 dagen is gezet.


Toekomstige aanpassingen KYC


Welke aanpassingen er nog gaan komen voor de KYC kunnen wij, als team, nu nog niet overzien. Een KYC is volgens Rob Brekel nodig wanneer U humanitaire wilt gaan doen en een hoge valutakoers wenst te ontvangen voor de ZIM dollars.

Wij zullen U in elk geval op de hoogte houden middels onze website en het Telegram kanaal GESARA Nederland Transitie zodra wij nieuws hierover te melden hebben.

 

Met hartelijke groeten,


Team Free Life World πŸ€


E-mail: info@freelifeworld.info