Vertaal deze pagina naar:

HUMANITAIR PROJECT VAN FREE LIFE WORLD

16.03.2022

Het verkrijgen van een leuke geldsom om zelf een humanitair project op te kunnen starten in Nederland of elders in de wereldLijkt U dat wat? Heeft U ook een wens of een plan wat U altijd al graag had willen doen wanneer U over veel geld zou beschikken?


U heeft nu de mogelijkheid om dat te gaan realiseren!* Wij hebben onze ZIM dollar actie verlengd vanaf 16-03-2022 tot ...........? *


Dit staat nog in de sterren geschreven!


Echter die het eerst komt, die het eerst maalt...


Deze aktie loopt zolang mogelijk door wat ons team betreft, zodat meer pioniers van de Nieuwe Wereld de kans krijgen humanitaire projecten op te kunnen starten met gelijkgestemden. Er volgt nog een artikel met meer info, zodra de ZIM dollar definitief gewisseld kan gaan worden.

Wanneer U een humanitair project wilt gaan doen is het belangrijk dat U Uw plan (of droom) eerst op schrift zet. Goed onderbouwd en uitrekend hoeveel geld U nodig denkt te hebben om Uw humanitaire plan uit te kunnen gaan voeren in het eerste jaar en de volgende jaren.

Veel mensen hebben diepe verlangens om kinderen te helpen in nood of een opvang voor dieren op te zetten, of om de Aarde groener te maken en te voorzien van planten en (fruit)bomen.

Ons team van Free Life World is bereid mensen te helpen die een humanitair project willen gaan opstarten. Ons team wil, tegen een reële vergoeding (ruil voor tijd en energie), mensen helpen om in het bezit te komen van een ingevulde KYC met Uw gegevens en de verkrijging van een ZIM dollar biljet van 10 Trillion dollar.

Wanneer U bij de inwisseling van de ZIM dollars Uw humanitaire plan(nen) kunt uitleggen en/of kunt overleggen dmv documentatie kunt U een hoge koers krijgen voor het biljet van 10 Trillion ZIM dollars, wat U door het team van Free Life World krijgt opgestuurd na het overeenkomen en voldoen van de vergoeding. Met de te verkrijgen som, door inwisseling van het ZIM biljet van 10 Trillion dollars, kunt U dan Uw eigen humanitair project op gaan starten.

Uiteraard wordt door middel van de KYC wel gechecked wie U bent. Men wil alles van U weten, waar U vandaan komt, van wie U het biljet heeft gekocht of gekregen en of U inderdaad de plannen wilt gaan uitvoeren die U heeft beschreven wanneer U over een fiks geldbedrag gaat beschikken.

Het bedrag wat volgens de laatste berichtgevingen, na het inwisselen en goedkeuring van het humanitaire project met een 10 Trillion dollar ZIM biljet beschikbaar kan komen, ligt in de orde grootte van 3 miljoen euro en ook hogere bedragen worden genoemd, afhankelijk van het humanitaire project wat U wilt gaan doen.

Wanneer U van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken geef dan ook even aan welke vergoeding U er voor over heeft om door het team van Free Life World Uw KYC te laten maken (inclusief toezending door Free Life World van een ZIM dollar biljet van 10 Trillion dollar).

(Het ZIM dollar biljet van 10 Trillion dollar wordt per post met Track en Trace code naar U toegezonden wanneer U Uw KYC wilt laten vervaardigen door ons team en nadat er een vergoeding is voldaan.)

We horen graag of er interesse is middels ons mailadres:

team@freelifeworld.info

Bent U zelf handig?


Uiteraard bent U zelf ook in de mogelijkheid om alles zelf te doen.

De informatie treft U aan in de onderstaande links.

Link ► https://www.freelifeworld.info/l/het-invullen-van-de-kyc-hoe-doe-je-dat/

Link ► https://www.freelifeworld.info/l/het-stappenplan-van-zim-dollar-kyc-en-lobstr-stellar-account/


Heeft U vragen?


Stel ze gerust aan ons team, wij helpen U graag verder!

team@freelifeworld.info