Vertaal deze pagina naar:

WAAROM MENSEN GEEN VERTROUWEN MEER HEBBEN IN DE BANKEN EN HET OUDE SYSTEEM

21.01.2022


Politiek en banken zijn eng met elkaar verweven, als je voor 99,9% weet dat je je tegoeden gaat verliezen, zoek je een veilige haven, toch?


 Als je dan ook nog weet dat er een eigen munt is met de intentie dat het van de bevolking is, dan gaat de hoop op minder schade die er aan staat te komen het gezond verstand tot actie dwingen.


Rinus Verhagen schreef vervolgens:

Gisteren heb ik het over Fortis, ABN AMRO en de Deutsche bank gehad.

De Hypotheekcrisis van 2008 was weer een instrument om de bevolking te onteigenen.

Politiek en Banken spelen onder één hoedje, door de schapen telkens weer te scheren.

Laat ik duidelijker zijn, het gaat over alle banken ter wereld, als gevolg van het geplande debacle van 2008 is niet bestaand Nederland verplicht om 2000 miljard geld aan het ESM te leveren om de Banken overeind te houden.


Dit is vreemd, Banken creëren immers geld uit het niets, zonder enkele tegenwaarde.

Het zou de bevolking moeten zijn die dan deze schulden die de NEP STAAT wat een BEDRIJF is heeft gemaakt, terug zou moeten betalen terwijl we er geen invloed of inspraak in hebben.

Geen cent meer naar de Grieken, het waren niet de Grieken waar het hier om ging, het waren de Duitse, Franse en Nederlandse banken die hun geld aan het leen avontuur in Griekenland zagen verdwijnen.

De solidariteit pakketten waren nooit voor de mensen maar voor de Banken zelf.

PVDA Fascist en communist https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeroen_Dijsselbloem heeft laten zien dat dankzij de ongekozen EU en ECB de Grieken in de rij stonden om geld af te halen, een misdaad gepleegd door de Banken die samenspannen met de corrupte politiek.

De Blauwdruk voor alle rekeningen in Europa te bevriezen is uitgeprobeerd op Cyprus.

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/grote-onrust-cyprus-door-onteigening-spaartegoeden

Velen zijn hieraan failliet gegaan, er was geen regeling van € 100.000 euro garantie van de bestolen bevolking.

Misschien hebben werknemers van Banken een kort geheugen over wat er in het verleden is gebeurd, de bevolking is op zijn hoede.

De Stelling dat het Geld op de Bank veilig is, komt door verschil van inzicht en de resultaten uit het verleden.

De fraude wat corrupte Politiek en Banken samen tegen de bevolking hebben gepleegd maken dat het vertrouwen tot NUL is gezonken. Helaas zijn we afhankelijk om een bankrekening te hebben, anders hebben we geen bestaansrecht meer.

Alle Wetten die het Hitler Kabinet vanaf 18 mei 1940 heeft ingevoerd hebben geen rechtsgeldigheid daar we als Staat niet bestaan zoals Maxima beweerd en Willem Alexander toegegeven heeft.

Als men meer vertrouwen heeft in een eigen munt, zal deze niet te stoppen zijn, wat er ook wordt gezegd vanuit de Banken en Politiek, ze hebben tot nu toe ons steeds belogen en bedrogen.

We worden aangemerkt als Burgers, omdat we hun sinisterspel moeten waarborgen en via de belasting de hele ellende die zij aanrichten mogen betalen.

Als je zeker weet en overtuigd bent van het failliet van het moorddadig systeem, zoek men zijn heil elders.

Vluchten naar Crypto via Lobstr is een goede zaak omdat dit aan de Iso20022 via de QFS voldoet.

Als Banken transparant zouden zijn was dit alles niet gebeurd.

Dan kan het nooit zo zijn dat Banken of de Politiek ons als hun eigendom aanzien, want we hebben een keuze om dit niet op te volgen.

Met het oprichten van de Bataafse Coin lijkt het of ik de achillespees van de Politiek en Banken heb geraakt.
Zoals uit het verleden is gebleken is je geld op de Bank zeker niet veilig.

Daar ik de verantwoordelijkheid over de inkomsten van de verkoop van de Bataafse Coin heb, moet ik dit ook veilig stellen.

Helaas weigert Moonpay transacties van mij om euro's om te zetten in XLM.
Het geld is bedoeld om de transitie aan te wakkeren, ik wil er goederen van kopen en verkopen in Bataafse Coin, op deze wijze krijgt een waardeloze Coin in materialistische zin nog steeds handels- en bestedingswaarde.

De Geest is uit de fles, veel mensen die wakker zijn, zien wat er gebeurt en hebben hun eigen overgangssituatie veilig gesteld.

Als de stroom uitvalt of het Internet wegvalt ligt heel de economie plat, dan kun je enkel nog met Contant geld betalen!


Beter in je eigen oude sok als de sok van Gerrit Zalm en zijn misdaad kompanen van de VVD.

Natuurlijk is het een gehannes met veel contant geld in huis. Daarom is het ook beter dat ik het weer inwissel als we de GESARA fondsen krijgen, wat ik in beheer heb verdwijnt niet zonder een goede besteding om de transitie vanuit onze kant met onze interesse te gebruiken.

Niemand van de Mensen die geld voor de Bataafse Coin heeft betaald heeft mij een restrictie opgelegd hoe ik met alles zou moeten omgaan, er is vertrouwen naar mij omdat ik het voor ons allemaal regel en een actieve doener ben.

Vandaag is het 21 Januari 2022, de Dag dat het Leger het overneemt van de misdadige globalisten die ons structureel hebben uitgezogen en met alles controleren.


Het is niet de vraag óf de Banken gaan vallen maar wannéér!


Mensen die nu zelf XLM kopen kunnen bij mij terecht voor de Bataafse Coin tegen een tarief die hun 6.99% provisie kosten van het aanschaffen van XLM ongedaan maken, je krijgt meer en straks kun je ze duur terug verkopen als wij onze fondsen hebben.

Geen enkele Bank zou jullie zo'n voorstel doen, daar dit haaks staat op hun bestaansrecht.


Op 16 okt 2020 heb ik € 1.500,- ontvangen voor een project. Deze schenking is betaald uit een creditregeling wat deze persoon met de ABN Amro bank heeft. Zij heeft met voorbedachten rade schulden opgebouwd om de Bank te benadelen, en is niet van plan dit ooit terug te betalen.

Dit kan men makkelijk zelf controleren want ook de medewerker van de Bank leest mee. Ik zelf heb nergens schuld, wel schuldeisers die op valse gronden geld van me claimen voor iets waar ik nooit mee heb ingestemd of een contractuele verplichting mee ben aangegaan.

Wat nu gaat gebeuren, is ook het einde van de oplichterij met verplichte zorgverzekeringen.


De Deurwaarder, de Systeemparasieten, ze gaan allemaal onteigend worden. Deurwaarder Inkassier & Incasso uit Arnhem zal het eerste vallen, want voor de onterechte claim is ze doorgegaan met de misdaad tegen mij.

Daarmee is ze akkoord gegaan met mijn voorwaarden van € 2.000,- per dag dat ze tegen mij blijft acteren op valse gronden, dit oplopend met € 100,- per dag. Mijn Claim aan deze systeem hyena's is ruim boven de € 6.000.000,- die ik ga incasseren als GESARA een feit is.


Zie hier de lopende info over de ontwikkelingen!


https://operationdisclosureofficial.com/2022/01/21/restored-republic-via-a-gcr-as-of-january-21-2022/Als ik aan de verkeerde kant van de geschiedenis zou staan zou ik me ook grote zorgen maken!


Beste medewerkers van de Bank,

Ik waardeer jullie inzet en fraudebestrijding, mensen als jullie hebben we straks nodig, hoop dat jullie geen Bio-wapen onder de noemer Vaccin hebben genomen, want dan hebben jullie een zware tijd tot aan je dood die je politiek en werkgeven aan jullie heeft opgedrongen met hun angstpornobeleid.

Haal ook jullie je eigen geld van de bank en ga direct inslaan om 2 tot 3 weken met voedsel te kunnen overbruggen.


Groet Rinus Verhagen (alias van Rob Brekel)


Tip: Lees ook de onderstaande info even door!