Vertaal deze pagina naar:

⚠️ ALERT - ALERT ⚠️

31.01.2023

Update van Rob Brekel (alias Rinus Verhagen)


Rob Brekel schreef op 31-01-2023 het volgende:Beste mensen,

De onderstaande info in de link hieronder geeft aan dat op maandag 20 maart 2023 de implementatie van een nieuwe standaard voor instant betalingsberichten door de banken zou beginnen, aangezien het de deadline was om de valuta's van alle 209 grote landen ter wereld op een standaard van goud/activa te hebben en om te wisselen tegen een 1: 1 met elkaar - een situatie die naar verwachting tot vijf jaar zal duren.

Bron: https://operationdisclosureofficial.com/2023/01/31/restored-republic-via-a-gcr-as-of-january-31-2023/


Waarom ik dit onder de aandacht breng?

Er is nu nog de kans om een voordeel te behalen, ook mensen die geen Zimbabwaanse dollars hebben kunnen miljonair worden, door vreemde valuta te kopen die je in maart 2023 1:1 kunt wisselen.

Ik verkoop ze niet, ik bemiddel enkel tussen de verkoper en jullie, door jullie deze kans aan te bieden. Mensen die een mail sturen krijgen contact met de verkoper, dus hij heet Mark en niet Rob!

Let wel op want niet alle valuta's zijn nog te krijgen, dus informeer wat de mogelijkheden zijn. Dit is beter als Goud Certificaten kopen, hier krijg je de valuta in eigen handen en de omwisselkoers brengt meer winst als dat je met GOUD aankoop nu kunt behalen.


Vanaf 1 februari 2023 is de QFS leidend en het oude systeem dood!

Ik zal straks alle mede investeerders een bericht sturen dat ze nog vreemde valuta kunnen kopen, tot het moment dat we daadwerkelijk onze ZIM kunnen wisselen.

Voor mensen die geen ZIM hebben is dit zeer aantrekkelijk, want voor € 699,- kun je 1.000.000 Libanese Ponden krijgen die straks in maart 1:1 gewisseld kan worden. Ook al heb je ZIM voor projecten, de vreemde valuta is niet gebonden aan humanitaire projecten.

De volgende Currencies zijn (bij het ter perse gaan van dit bericht) nog te koop:


Per 100T ZIM € 229,- per 1000 T ZIM € 1.799,-

LBP Libanese Pound 1.000,000 voor € 699,-

IRR Iranese Rial 10,000,000 voor € 299,-

IQD op aanvraag ivm lage voorraad


Versturen doen zij met Fedex ivm betrouwbaarheid.

Verzendkosten 30 euro, boven 1.000 euro gratis.


Voor meer info of bestellingen stuur een e-mail naar currencies@gmx.com

Het heeft de voorkeur dat de valuta persoonlijk wordt afgehaald, zodat er geen post verloren kan raken. enkel in Nederland of Belgie en dan graag zelf afhalen, dan weet je dat je het ook direct hebt.

Het systeem gaat om, het is niet meer te stoppen!

Wil je het versnellen betaal Rutte en zijn bedrijven niets meer, geen belasting of ziekenkosten meer betalen, want jullie geld wordt gebruikt om de oorlog tegen Rusland in de Oekraïne te betalen.

Beste mensen,

Morgen is het 1 februari 2023, de dag die de verandering zal brengen, ook al ziet niet iedereen het.

Alle Fiat geld zal in waarde dalen, de Dollar staat op NUL, en de opgedrongen Euro is een verkapte dollar.

Het zal er ruig aan toegaan, maar twijfel niet en wacht af wat gaat gebeuren.

Als de Valuta niets meer waar is, hebben de Centrale Banken niets meer te bieden met hun Fiat Geld bedrog.
Volgens de berichten zal alle valuta over de hele wereld 1:1 gelijk gezet worden vanaf 20 maart.

Dus voor die tijd kan en zal veel gebeuren, de AANDELENMARKT is op Fiat geld op getuigd en zal geheel instorten, want alle aandelen zijn geen fluit waard, grote Cabal bedrijven zullen worden onteigend.

Jullie hebben de boodschap van Poetin gehoord, alle landen in Europa gaan weer soeverein worden want we zijn nu bezet gebied door de Nazi's.


Merkel had gelijk, als de Euro valt (net als de Dollar,) valt de Nazi EU.

Dus riemen vast heb vertrouwen dat het goed komt, om opnieuw te kunnen starten zal het oude geheel kapot moeten zijn, en dat is nu exact waar we getuigen van zijn. Vergeet niet dat de Tribunalen door het Leger gehouden gaan worden, want het Leger is de enige manier.

De Nazi Cabal politiek heeft dan geen autoriteit meer over het Leger omdat deze onder de UPU vallen waar Donald J Trump de baas is. Dankzij de Executive Orders gaan alle misdadigers onteigend worden.


Nazi Koning Willy kan wel vluchten maar kan zich nooit verstoppen!

Stop per direct met betalen om de Nazi's in het zadel te houden. Besef alles wat de Politiek heeft gedaan de laatste 80 jaar was nooit in het belang van de bedrogen bevolking.

Sla genoeg te eten in want de 'Staat van Beleg' kan nu ieder moment gaan gebeuren, waarbij Banken om gaan vallen.

De QFS spiegelt echter alles op je rekening wat jij op je rekening hebt, dus je zal niets verliezen, want als het SWIFT systeem is afgeschakeld hebben jullie geen  Banken meer nodig.

Hartelijke groet Rob