Vertaal deze pagina naar:

HUMANITAIRE PROJECTEN

07.07.2023

Patriots gaan binnenkort humanitaire projecten opstarten!

Goddelijke wezens met een goed hart gaan binnenkort humanitaire projecten opstarten voor mens, dier en plant. Zij zijn op aarde gereïncarneerd om deze aardse Missie uit te gaan voeren. Ook wanneer je een klein salaris of uitkering hebt kun je bij ons aansluiten.

Voel jij je geroepen voor deze aardse Missie?

Voor 25 euro kun je al meedoen.

GRATIS is ook mogelijk!


Stap 1

Stuur ons jouw gegevens en wij gaan je verrassen!

Over humanitaire projecten

Onze eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa, te realiseren door vrijgekomen fondsen en de Ambassadeurs en Pioniers van Free Life World, staan in de startblokken klaar voor het startschot van de RV en de verzilvering van de ZIM dollars (obligaties).

We leven in enerverende tijden!

Gelukkig is de bevolking nu reeds bezig met goede en mooie projecten en om zelfvoorzienend te gaan wonen en samen te werken met gelijkgestemden. 

Met elkaar verbinden en het samenvoegen van kennis, talenten, handvaardigheden, gaven en middelen is de sleutel naar de Nieuwe Wereld.

Ecodorp in Nederland

Op onze website staat een willekeurig concept (voorbeeld) van een Ecodorp in Nederland. Dit om U alvast een idee te geven wat U zich bij een zelfvoorzienende woongemeenschap voor kunt stellen.

Zelfvoorzienende woongemeenschappen

Een voorbeeld van een zelfvoorzienende woongemeenschap in ontwikkeling vindt U wanneer U op de onderstaande blauwe button klikt.

In de toekomst gaan we, (met ondersteuning van de GESARA fondsen) soortgelijke zelfvoorzienende woongemeenschappen ontwerpen en bouwen in Nederland en Europa van de wereld en willen daarmee een voorbeeld afgeven voor landen in de rest van de wereld. 

Wij zullen dan nieuwe pioniers en geïnteresseerden op onze humanitaire projecten uitnodigen om mee te laten kijken en om ervaringen op te doen.