Vertaal deze pagina naar:

ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAPPEN

Welkom bij Free Life World ๐Ÿ€


Free Life World is een initiatief van de eigen bevolking.

U belandde hier met een reden, niets is toeval!

Omdat het tijd is dat ook U eens goed gaat nadenken.

Over onderwerpen waar U misschien nog nooit over heeft nagedacht.


Momenteel wordt er door ons een inventarisatie opgemaakt om zelfvoorzienende woongemeenschappen te gaan bouwen in Europa en buiten Europa. Waar gelijkgestemde mensen elkaar kunnen ontmoeten, hun talenten kunnen gaan benutten, mooie creaties kunnen gaan bouwen en het beste uit zichzelf kunnen gaan halen.

Tevens is er (na overleg) de mogelijkheid hierbij aanwezig om een plekje te verkrijgen om te kunnen wonen en te kunnen creรซren. Tevens willen we uitwisselingsprogramma's gaan doen op diverse locaties en in diverse landen om de eerste pioniers de kans te geven om te ontdekken wat op dit moment het beste bij hen past/resoneert.

De volgende stap zou dan kunnen zijn om zelf een humanitair project op te gaan starten in Europa of elders in de wereld. Op deze wijze kunnen wij onze kennis en technieken delen, zodat we het welzijn, handvaardigheden  en kennis van de bevolking naar een hoger peil kunnen brengen.


Het gaat goed komen in onze wereld!

Steeds meer mensen gaan beseffen dat wij ZELF de Creators zijn van ons aardse bestaan. Wij, mensen van vlees en bloed, kregen niet voor niets Goddelijke gaven en talenten van onze Schepper, zoals Gedachtekracht en een Zelfgenezend en herstellend vermogen.

Door je eigen focus te leggen op wat je wil en/of wenst zal dit vanzelf gaan manifesteren met behulp van onze Gedachtekracht en het Universum. Het wordt tijd dat wij onze talenten en gaven gaan gebruiken om een Ommekeer te gaan bewerkstelligen in onze wereld.

Het wordt tijd om al onze angsten los te laten en onze dromen en wensen waar te gaan maken. In een Nieuwe Wereld waarin we de reeds aanwezige kennis en technieken kunnen gaan toepassen zoals MED BEDS en FREE ENERGY en waar plaats zal zijn voor heel veel liefde en respect voor elkaar.


Wacht niet op ons...

U kunt zelf reeds gaan starten met kleine projecten wat in Uw eigen bereik en vermogen ligt, om het welzijn van mens, dier en plant naar een hoger niveau te brengen.


Waar wacht U op?

Het is een kwestie van doen, waar een wil is, is een weg.

Welkom in de Nieuwe Wereld van doeners.


Waar een Wil is, is een Weg!

Wij wensen U als lezer veel Geluk en Succes op Uw nieuwe Levenspad.

Hartelijke groeten van ons team,

Free Life World ๐Ÿ€