GEVRAAGD & GEZOCHT

Klusjesman gezocht

Ik zoek iemand die mijn trap kan bekleden met overzettreden of het eventueel samen te doen wel iemand die ervaring heeft met dit soort klussen ik kan voor het benodigde materiaal zorgen.

Locatie: Purmerend

Ref. 170822-1259

Schilder gevraagd

Een dame is op zoek naar een schilder.

Locatie: Empe (Gelderland)

Ref. 160822-1739

Rijinstructeur gezocht

#durftevragen - Ik ben door examenvrees al drie keer gezakt voor mijn rijexamen jaren geleden, eveneens heel wat geld lichter. Kan niet weer zoveel betalen voor weer te lessen. Zoek een eerlijke rijschool/leraar met een hart voor mensen die me kan helpen voor mijn rijbewijs ipv alleen z'n portemonnee. Met vier kinderen en m'n gezondheid gedoe, geeft het me heel wat onafhankelijkheid door het hebben van een rijbewijs. Wil over x aantal weken weer proberen, dus nu oriënteren alvast.Kan in Nederland Amsterdam of (binnenkort al) in Italië Foggia.

Ruil: Marketing en webdesign

Omgeving: Noord-Holland

Ref. 170822-1548

IT-ers gevraagd

Wij zoeken IT-ers die een website up-to-date wil houden met nieuwe of beschikbare tools.

Ref. 210822-2

Vertalers gevraagd

Vertalers gevraagd om belangrijke boeken voor de Mensheid (de ware geschiedenis), geschreven in het Italiaans, te vertalen naar het Nederlands (en eventueel Engels en Duits).

Ref.nr.  210822-1

Huisje gevraagd

Ik zoek een huisje voor mijn zoon. Hij zit in het Leger des Heils en staat met urgentie ingeschreven bij woningnet de urgentie is al om en nog geen huisje hij zit al 1 1/2 jaar in het leger des heils.. Hij word er depressief van.. Ik heb geen ruimte voor hem.. Maar hij slaapt hier vaak op de bank. Is er iemand die hem zou kunnen helpen? Please een bezorgde moeder.. Alle woningen gaan naar slachtoffers van Oekraïne! 

Omgeving: Gouda

Ref. 170822-1727

Stuur ons een e-mail met het ref. nr. wanneer U aan het verzoek denkt te kunnen voldoen.

Wij zullen U dan meer gegevens toezenden, zodat U contact kunt opnemen.

E-mail: professionals@freelifeworld.info