Vertaal deze pagina naar:

PROJECT ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAPPEN

Wie helpt Free Life World mee, wanneer de fondsen van GESARA vrij komen, om onze eerste Zelfvoorzienende Woongemeenschap  te realiseren ergens in Europa?

Met eigen schoonwatervoorziening en Vrije energie?


Ons humanitaire project (plan)


Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa van Free Life World. Dit project gaat als voorbeeld dienen voor de rest van Europa. Elke zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa zal aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen en/of werken. De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van de zelfvoorzienende woongemeenschap.Wilt U zichzelf inzetten voor dit project?

Of heeft U interesse om hieraan mee te helpen, zodat U zelf een volgende zelfvoorzienende woongemeenschap kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Vul dan het aanmeldformulier in (scroll verder naar beneden).

Wie of wat is Free Life World?Free Life World biedt ondersteuning bij humane initiatieven voor de levende Mens.

Hierbij nemen pioniers zelf het initiatief om de transitie (overgang) naar een betere toekomst en levensomstandigheden beter en sneller te laten verlopen.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan!


De levende Mens, van vlees en bloed, staat voorop!

Wij willen pioniers nu de gelegenheid geven zich aan te melden voor ons humanitaire project 'Zelfvoorzienende woongemeenschap' om onze levensomstandigheden te herstellen naar een menswaardig bestaan en de levensbehoeften en middelen die wij hierbij nodig hebben (zoveel mogelijk) in eigen beheer onder te brengen.


Heeft U zelf iets wat U na aan Uw hart ligt?

Waar U ondersteuning bij nodig heeft? Of heeft U een goed humanitair plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar? Wat heeft U altijd al heeft willen doen?Maak dan Uw plan om een humanitair project te gaan doen.


Wanneer wij een goede intentie hebben gaat zich dat vanzelf manifesteren.

Het is een kwestie van doen, verbinden en samenwerken met elkaar, waarbij we soms onze ego's even aan de kant moeten schuiven en in een neutrale stand moeten zetten om een gezamenlijk doel te kunnen bereiken.


Plan ZIM dollars voor humanitaire projecten

In het stappenplan (zie blauwe button hieronder) staat beschreven hoe U eventueel zelf een kapitaal kunt realiseren voor Uw humanitaire project, (ervan uitgaande dat de ZIM dollars ingewisseld kunnen gaan worden met een hoge koers). Met de waarde die bij de omwisseling van de ZIM dollars verkregen kan worden kan Uw of ons humanitaire project opgestart worden om eventuele grond, bebouwing en middelen aan te kopen.


Maar stel nu dat de ZIM dollars niet gewisseld kunnen gaan worden!?

Om welke reden dan ook, wat dan? Of wanneer het veel te lang gaat duren voordat de ZIM dollars ingewisseld kunnen gaan worden. Wat dan? Dan zullen wij zelf in actie moeten komen en onze schouders eronder moeten gaan zetten wanneer we een verandering wensen en zullen we onze eigen talenten, kennis, handvaardigheden en middelen moeten gaan inzetten en gebruiken die in de groep van gelijkgestemde pioniers aanwezig is.


Weet en besef goed wat wij als groep pioniers gezamenlijk kunnen doen!

Tip: Wacht niet te lang, de tijd tikt door...

Zo onze Schepper dat wil zal gaan geschieden, zowel in de hemel als op de aarde.

Ons plan en eerste stap zolang (of wanneer) de ZIM dollars niet gewisseld kunnen (gaan) worden en de GESARA fondsen (nog) niet vrij komen.

 β†“