PROJECT ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAP

De eerste zelfvoorzienende gemeenschap in Europa.


Door Free Life World te realiseren.


Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa van Free Life World.

Dit gaat als voorbeeld dienen voor de rest van Europa.

Elke zelfvoorzienende gemeenschap in Europa zal aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen.

De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van de zelfvoorzienende woongemeenschap.


Wilt U zichzelf inzetten voor dit project?


Of heeft U interesse om hieraan mee te werken, zodat U zelf een volgende zelfvoorzienende woongemeenschap kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Neem dan contact met ons op middels het onderstaande contactformulier.Hoofd website Free Life World


https://freelife.world/nl/


Free Life World biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de transitie naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.

Het "mens zijn" staat voorop. Daarom willen we mensen de gelegenheid geven zich aan te melden en plannen in te dienen om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking weer te herstellen.

Heeft u iets wat u na aan het hart ligt?


Waar u ondersteuning bij nodig hebt? Of een plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar? Maak dan uw plan om een humanitair project te gaan doen.

https://www.freelifeworld.info/l/het-stappenplan-van-zim-dollar-kyc-en-lobstr-stellar-account/