Vertaal deze pagina naar:

PROJECT FREEDOM FOR ALL WORLDWIDE


Hoe kunnen wij ons aardse leven nieuw vorm gaan geven?

Door de huidige regels en wetten op papier op een brandstapel te leggen en aan te steken en daarna ons strikt te gaan houden aan de 5 Natuurwetten en 7 Spirituele wetten. Dan gaat zich vanzelf een Nieuwe Wereld vormen op basis van Liefde en Respect voor alles wat leeft.

De 5 Natuurwetten:

1. Niet doden.

2. Niet stelen.

3. Niet dwingen.

4. Niet liegen.

 5. Een ander Niet in zijn vrijheid beperken.

De 7 Spirituele wetten:

1. De wet van goddelijke eenheid

De wet van goddelijke eenheid wijst naar het feit dat alles met elkaar verbonden is. Om te kunnen functioneren in de wereld zien we alles en iedereen als losstaande verschijnselen. Maar de wet van goddelijke eenheid leert dat alles uit dezelfde bron voortkomt en op een onzichtbaar niveau ook nog steeds één is. Dit is best moeilijk om in je dagelijkse leven te onthouden, laat staan er altijd naar te handelen. Zie het simpelweg als een idee dat meer empathie in je leven brengt. Vraag jezelf bijvoorbeeld regelmatig: Hoe kan ik meer begrip tonen voor mensen die anders lijken te zijn dan ik? Of: Wat zou liefde hier nu doen?


2. De wet van vibratie

Deze wet herinnert je eraan dat alles energie is en constant vibreert op een bepaalde frequentie. En deze vibraties beïnvloeden je realiteit. Gelijksoortige energiefrequenties zoeken elkaar namelijk op en willen het liefst bij elkaar blijven. Alles in de wereld zoekt constant onderlinge afstemming. Dat gevoel wanneer je een nieuw persoon ontmoet en het contact helemaal moeiteloos gaat, alsof je elkaar al jaren kent? Dat is de wet van vibratie at work.


3. De wet van aantrekkingskracht

Waarschijnlijk heb je al eerder van de wet van aantrekkingskracht gehoord, misschien via het beroemde boek The Secret. Deze wet is nauw verbonden met de wet van vibratie. Je trekt aan wat je uitstraalt, daar komt het op neer. Om je dromen uit te laten komen, kun je dus maar beter beginnen met je eigen energiefrequentie verhogen. Bijvoorbeeld door middel van meditatie, een bewuste leefstijl en het eten van onbewerkte voeding. Verder is het belangrijk om je wensen luid en duidelijk het universum in te sturen. Formuleer ze positief, in de vorm van affirmaties en manifestaties. En, heel belangrijk, geloof dat ze vervuld zullen worden.


4. De wet van relativiteit

Als mens ben je van nature geneigd dingen met elkaar te vergelijken. Maar wat als je je eens voorstelt dat alles in werkelijkheid neutraal is? En elk oordeel daarom relatief? Deze wet herinnert je aan de kracht van je perceptie en de invloed van jouw unieke perspectief. Natuurlijk is het moeilijk dit idee overal en altijd toe te passen. Maak jij jezelf maar eens wijs dat racisme en hongersnood gewoon 'neutraal' zijn… Toch kan deze wet je in je persoonlijke leven helpen wanneer je baalt en wilt dat iets anders is. Grote kans dat je onbewust aan het vergelijken geslagen was. Als je het object van jouw ontevredenheid (je huis, uiterlijk, salaris…) eens als neutraal probeert te zien, kan het glas zomaar ineens veranderen van halfleeg naar halfvol.


5. De wet van ritme

De wet van ritme is er om je te herinneren aan de kracht van cyclische energie. Zo veel in de wereld beweegt in cycli die een hele mooie, natuurlijke intelligentie hebben. Denk aan de seizoenen, de menstruatiecyclus, het ritme van de zon. Als je aanvaardt dat dingen simpelweg niet altijd hetzelfde zijn, creëer je veel nieuwe ruimte voor innerlijke rust. Je kunt je beter laten meevoeren. De zomer heeft de winter nodig, jouw luie dagen zullen worden gevolgd door energiepieken. Dat is geen treurig feit waar je je maar bij neer moet leggen, maar simpelweg hoe het natuurlijke proces van creatie gaat. Oogsten is maar één stap in dat proces, en de andere stadia zijn daarvoor onmisbaar


6. De wet van compensatie

Alle inzet die je toont, zal uiteindelijk haar vruchten afwerpen. Je weet niet precies hoe of wanneer, maar je kunt erop rekenen dat het zal gebeuren. Dat is natuurlijk nogal een geruststelling als je keihard je best doet om iets te bereiken. Tegelijkertijd kan deze wet je motiveren om niet alleen maar te willen, maar ook daadwerkelijk aan het werk te gaan. Concrete stappen nemen op de weg naar je doel, hoe klein ze ook zijn. Daarvoor zul jij gecompenseerd worden. (Maar let op: het universum is slim. Als deze wet jouw enige motivatie is om inzet te tonen, zou je de compensatie zomaar eens mis kunnen lopen…)


7. De wet van de eindeloze transmutatie van energie

De wet van vibratie leert dat alles energie is, en deze wet voegt daaraan toe dat deze energie constant aan het veranderen is. Gelijksoortige vibraties trekken elkaar aan, maar energiefrequenties kunnen elkaar ook beïnvloeden. Denk maar eens aan de keren dat je je helemaal leeg voelde na een gesprek met iemand. Het omgekeerde kan natuurlijk ook gebeuren. Lage energiefrequenties kunnen verhoogd worden, vooral als de hoge vibraties met intentie worden 'toegepast'. Kom je dus een kamer binnen en voel je dat de energiefrequentie onder het nulpunt zweeft? Probeer dan maar eens heel bewust jouw licht de ruimte in te schijnen (zonder het zelf te verliezen), en zie wat een voor magisch effect dat kan hebben.


Meer lezen over spirituele wetten?

Bron: https://holistik.nl/7-spirituele-wetten/

Heb jij aanvullingen of goede ideeën aangaande dit onderwerp?

Deel ze ons mede middels ons contactformulier.

Of stuur een mail naar het onderstaande e-mailadres: 

post@freelifeworld.info