PROJECT ASCENTIE

Eén van de humanitaire projecten die het team van Free Life World ondersteunt door het te promoten.


Het Project ASCENSIE gaat binnenkort van start in Nederland en wordt opgestart door mensen die reeds de weg naar Ascentie hebben afgelegd en deze kennis graag willen delen.

Diegenen die hier behoefte aan hebben kunnen zich hierbij aansluiten.

De eerste samenkomst zal eind september of begin oktober 2021 plaatsvinden in Nederland.


Op weg naar Ascentie

Op weg naar ascensie biedt ons de noodzakelijke hulpmiddelen om onze hoogste spirituele aspiraties waar te maken door middel van simpele technieken voor zuivering, loslaten, zelf-bekrachtiging, en manieren om in contact te komen met de Verheven Meesters en de Aartsengelen.

Onder meer worden de volgende onderwerpen behandeld: overvloed, het vinden van jouw levenstaak, manifesteren, innerlijke rust, intergalactisch werk, spirituele gidsen, ascensie-kamers, armageddon.

Dit is een boek voor moedige mensen die hun spirituele groei willen versnellen.

Diana Cooper is therapeut, genezer en auteur.

Via cursussen en therapie heeft zij velen geholpen om hun levenstaak te vinden, hun potentieel te verwezenlijken en hun leven kracht bij te zetten. Tijdens haar eigen levenscrisis had zij een ervaring van een engelachtig wezen dat haar meenam op een ongelooflijke innerlijke reis door het universum.

Dat is de reden waarom zij nu, met ondersteuning en begeleiding van de engelen, haar leven gewijd heeft aan genezing, lesgeven en dienstbaarheid.

Zij volgt steeds deze innerlijke leiding en lééft wat ze gelooft.