Vertaal deze pagina naar:

WELKE HUMANITAIRE PROJECTEN KUNNEN WIJ GAAN OPSTARTEN?

13.01.2022


De Transitie (overgang) naar de Nieuwe Wereld moeten en mogen wij zelf doen!


Ons grote plan is de wereld te gaan verbeteren, het roer om te gooien en wereldwijd het Welzijn te verhogen van mens, plant en dier.

Het gedachtegoed vanuit Free Life World is dat we zelf of gezamenlijk met gelijkgestemden een humanitair project gaan opstarten en uitvoeren, wat wij zelf van tevoren reeds hebben uitgewerkt op papier, of hebben ingediend bij Free Life World

Veel mensen hebben of hadden jarenlang al een langgekoesterde wens, die tot heden onuitvoerbaar was vanwege gebrek aan geld. Gelukkig zijn ondertussen veel mensen reeds gestart met het uitvoeren van kleinschalige humanitaire projecten, wat in hun vermogen lag om uit te voeren.


Free Life World krijgt momenteel veel vragen van mensen die zich nu afvragen welke projecten we kunnen gaan doen en wanneer  we ermee kunnen gaan starten.


GESARA fondsen

Met de grote projecten kunnen wij pas gaan starten zodra de fondsen van GESARA gaan vrijkomen. De verwachting is dat dit niet zo lang meer zal duren.

Een ieder kan een project daarvoor inzenden bij het volgende e-mailadres.

Meer info vindt U hier β–Ί https://www.freelifeworld.info/l/het-indienen-van-humanitaire-projecten-bij-free-life-world-hoe-gaat-dat-in-zn-werk/

E-mail: projects-NL@freelife.world

Zimbabwe dollars

Wanneer we binnenkort de Zimbabwe dollars kunnen gaan omwisselen kunnen we in principe zelf al ons eigen project op gaan starten, wanneer U reeds een plan (project) hebt gemaakt wat U wilt gaan doen.

Bataafse Coin

Wanneer de Bataafse Coin door Rob Brekel opgekocht gaat worden, zult U er een bepaalde tegenwaarde voor terug krijgen. De grotere investeerders kunnen dan beginnen met hun eigen project(en).

Start projecten

De verwachting is dat deze maand of de volgende maand de kleine en middelgrote projecten gestart kunnen gaan worden door de pioniers van de Nieuwe Wereld.

Tip: U kunt zelf reeds kleine projecten opstarten wat in Uw eigen vermogen of bereik ligt. Ga ook in gesprek met gelijkgestemden en start alvast gezamenlijk een kleinschalig project op.

Gedachtekracht

Laten we allemaal onze Gedachtekracht 100% hierop in gaan zetten.

Onze Gedachten werken als grote Krachten.

Wij zijn ZELF de Creators van ons aardse bestaan πŸ™