Vertaal deze pagina naar:

UPDATE GESARA 02-08-2021

02.08.2021

Waar zouden we zijn zonder humor?


Beste Vrienden,


Allereerst bedankt voor alle mooie positieve berichten en e-mail reacties.

Het is hartverwarmend te hebben kunnen lezen dat mijn visie werd gedeeld met mensen van gezond verstand.


Ja, we hebben een lange weg afgelegd en met het echte werk gaan we nu spoedig beginnen.


De beste en meest krachtige manier is je hart en geweten als gids voor de toekomst te gebruiken.


Met mijn laatste artikel heb ik aangegeven dat het traject voor grote publicaties nu achter ons ligt, en er voor wat betreft de transitie geen rede voor mij meer is om nog stukken te schrijven, daar alles wel is gezegd.

Juist om dat te doen waar ik voor gekozen ben, zal ik inderdaad niet in de openbaarheid willen treden, dit zou mijn taak die we nu gaan uitvoeren in gevaar kunnen brengen.

De contacten van over de hele wereld zijn spontaan en zeer openhartig van mensen die zelf voornemen hebben in Projecten maar niet in de gelegenheid zijn geweest om valuta voor fondsen aan te schaffen.

Daarom is het zaak mensen te bewegen om in eigen land teams samen te gaan stellen, die projecten gaan begeleiden en opstarten.


Er zal een wereld projecten bureau komen, in stijl zoals ik deze voor Europa aan het organiseren ben, waar mensen uit verschillende landen gaan samenwerken, we zijn immers broeders van elkaar in deze spirituele overgang naar de nieuwe toekomst.


Ik heb getracht met mijn schrijven openhartig te zijn en mensen te helpen met een andere Mind Set die nodig is om de transitie goed te doorstaan.

Veel patriotten zijn in het openbaar getreden, om welke reden dan ook, ik kies er voor om mijn team te steunen en zelfstandig hun werk te laten doen.

Ik wens mensen te stimuleren en faciliteren, zodat ze in hun eigen kracht komen te staan, en dingen kunnen doen die we als mensheid nog nooit hebben gedaan.

Het is een proces van leren, vallen en opstaan.


Juist de fouten zijn leermomenten, en zal ik niet veroordelen.


Ik heb regelmatig goede 1 op 1 gesprekken met mensen die willen meewerken, om de organisatie vorm te geven, waar zij zich kunnen positioneren naar eigen vermogen van hun kunnen en de groei die ze door willen maken.

Het is een vorm van spirituele ontwaken, gecombineerd met de verantwoordelijkheid die mensen willen nemen om hier deel van uit te maken, door hen een kans te geven tot groeien in daden van uit hun hart.

Het is juist de vrijheid, die mogelijkheden biedt tot deze groei om zo zelfstandige teams neer te zetten, die niet door EGO maar zielsverbinding met elkaar werken, ieder op zijn eigen niveau bij de start.


Ik verwacht, juist door deze aanpak, dat men zich aan elkaar zal optrekken en een geweldig collectief tot stand zal brengen geheel uit vrije wil met de beste intenties.

Het omvormen vanuit een bedrijfssamenleving naar een menselijke samenleving zal gebeuren om het oude denken en systeem te gaan vervangen in het belang voor de wereldbevolking.

Het neerhalen van de macht, zal een vacuüm teweeg brengen die we samen moeten opvullen, in het belang van de bevolking.

De term burgers, zullen we achter ons moeten laten, want we hoeven nooit meer borg te staan voor een corrupte bedrijfsoverheid die nu vervangen zal worden.

Decentraliseren van macht en bedrijfsstructuren, onderwijs, gezondheidszorg en ministeries maken dat we onze weg gegeven stem terug nemen en zelf weer de verantwoordelijkheid terug nemen.


De ervaringen uit het verleden, en wat nu allemaal nog aan het licht komt zullen de Mind Set van de wereldbevolking doen veranderen, en vervullen met grote afkeer als alle misdaden bekend gemaakt worden.

De strijd tegen het kwaad heeft een gezicht in de vorm van eigen Cabal regeringen die allemaal hun bevolking hebben verraden en mee doen in de wereld genocide.

Hoelang het nog gaat duren eer ze allemaal gearresteerd zijn kan ik niet zeggen, maar hoop dat het nu snel zal gebeuren, om de moord op de mensheid te stoppen.

Of mensen die het dodelijke vaccin genomen hebben nog te redden zijn, ik zou het niet weten, hoop het van wel, maar hun Mind Set tot gehoorzaamheid tegen hun eigen slagers uit de politien WHO en WEF hebben er wel ingehakt.

Alle plannen die we tot nu toe hebben gemaakt moeten we herzien, daar de omstandigheden zijn veranderd.


Het is dus een levend groeiproces wat aangepast wordt aan de nieuwe realiteit, dit vereist een flexibele instelling om alles tot een goede uitvoering van projecten te kunnen brengen.


Iedereen heeft zijn eigen taak en weg af te leggen, het kan niet zo zijn dat mensen elkaar gaan claimen, terwijl ze zelf een passieve houding aannemen.


Iedereen moet zijn hart volgen en dat doen wat resoneert met zijn plannen en geweten om de verandering te door te voeren, zonder iemand anders te claimen, en verandering af te dwingen terwijl men zelf in standje gemakkelijk vervalt als een heerser, daar willen we juist vanaf.

Eendracht is een zeer belangrijk doel, om de verdeel en heers tactiek van de huidigen Cabal te doorbreken, de valse linkse en rechtse ideologie die tot extremisme leidt moet met het openbaar maken van de waarheid omgevormd worden tot eendracht als lotgenoten van het oude systeem, waar we allemaal onder hebben geleden.

Ik hoop dat er velen over de hele wereld verslag gaan doen over de verandering die we nu samen gaan beleven, de technieken en oplossingen die voor ons verborgen zijn gehouden snel zichtbaar zullen zijn.

Iedere schrijver en informatie verstrekker met betrekking tot de transitie en NESARA / GESARA die informatie hebben gegeven over de momenten tot heden tot aan de daadwerkelijke start van de ondergang van het oude systeem was een belasting voor hen die wakker zijn, terwijl mensen die niets in de gaten hebben er geen last van hebben gehad.

Juist die, die denken er geen last van te hebben, zijn ook het slachtoffer geworden van hun slaafse gehoorzaamheid om de dodelijke injectie te nemen!


De verdeeldheid binnen gezinnen, juist uit de angstporno die de globalisten hebben veroorzaakt, hebben mensen die sceptisch waren maar uit dwang van hun naasten toch hun eigen gevoel van zelfbehoud uitgeschakeld en de dodelijke injectie genomen.

Ik heb de laatste 6 weken actief door middel van levend bloedonderzoek de status van mijn gezondheid goed kunnen monitoren en verbeteren met Tesla Neutrino straling die ik afgesteld heb op de frequenties waarbij de bacteriën in mijn bloed vernietigd werden zoals Dr. Rife heeft gedaan ca . 100 jaar geleden.


Het resultaat is erg hoopgevend en heeft me de inzicht gegeven waartoe een MED BED behanding in staat zal zijn om ons van onze kwaaltjes te verlossen en weer jong en fit te maken.


Dit alles en de ervaringen komen door het actief te zijn en te werken naar oplossingen, op welk gebied dan ook, stil zitten en afwachten zal geen verandering brengen als de persoonlijke wil ontbreekt.


Voor mijn eigen toekomst zou ik een teruggetrokken leven willen leiden, met veel minder techniek als we nu hebben, terug naar de eenvoud en onderhouden van de natuur.

Met eigen handen een Hobbit woning bouwen die je woning laat opgaan in de natuurlijke omgeving, zonder beperkende regelgeving van valse heersers.

Het zal duidelijk zijn dat ik een doener ben en veel vaardigheden heb opgedaan in mijn leven, die me hebben gevormd zoals ik het leven heb ondergaan, met voor en tegenspoed.

Veel mensen hebben gevraagd of ik voor het presidentschap zou willen gaan hier in Nederland, dit stemt me droevig, daar het een blijk van onzelfstandigheid van mensen is, die niet hun eigen verantwoordelijkheid willen nemen.


Dat is nu net wat men moet leren en in praktijk omzetten voor zijn eigen leven in de nieuwe toekomst, want we willen niet meer geleefd worden door valse machthebbers.

Het is daarom ook dat grote leiders met een visie (Trump en Poetin) deze macht terug willen geven aan eigen bevolking.

Het moment X dat de schakelaar omgaat naar het nieuwe QFS systeem, zal in een klap de macht bij de Cabal 100% breken, want ze worden buitengesloten om hun tirannie nog langer in stand te houden.


Het is ook bewonderenswaardig hoe de Alliantie de Cabal zijn eigen ondergang heeft laten plegen, het was de angst voor het verliezen van de macht, die hun zelfdestructie teweeg heeft gebracht.


Het is de hoop naar verandering geweest die steeds meer mensen met elkaar hebben verbonden, de kracht van de gedachten in vorm van digitale krijgers hebben hier aan bijgedragen.
The best is Yet to Come!


Het zal niet lang meer duren eer we het hele plaatje gaan zien.


Hoezeer ik ook mijn best heb gedaan om mensen te weerhouden voor de dodelijke injectie te nemen, men heeft me uitgelachen en hem toch genomen.


De mentaal zwakkeren die zelf niet meer konden denken in hun eigen belang hebben zich overgeleverd aan de dood, wat best wel een opmerkelijke prestatie van de Cabal is geweest.


Als deze mensen door gaan krijgen wat eigen overheden op hun geweten hebben, zeker als over de hele wereld de uitzendingen komen over alle misdaden van de Deep State regeringen tegen de mensheid.


Deze Globalisten kunnen dan enkel nog bescherming zoeken bij het leger, om dan een eerlijk proces te ondergaan voor hun misdaden tegen de menselijkheid.


Want of deze Cabal leden moedig genoeg zijn om zelfmoord te plegen lijkt en niet realistisch, het zijn zwakken domme Archonten die hun Karma niet kunnen ontlopen.De reacties op mijn oud verhaal van Moby Dick Mobiel, heeft me weer stil laten genieten van de humor die in het leugen verhaal zat.


https://operationdisclosureofficial.com/2021/07/28/to-rinus-verhagen-from-grant-ouellette/


Beste Grant Ouellette,

Een klein leuk vervolg over het verhaal van Wim die zo goed liegen kon, en zichzelf geloofde.

Op een morgen kwam ik op mijn werk en vertelde Wim in aanwezigheid van mijn Collega's dat ik een Droom gehad.

Niet in de stijl van Martin Luther King, maar mijn eigen droom over mijn passeren.

Ik zeg Wim, had ik toch gedroomd dat ik was gestorven.

Kom aan de hemelpoort, waar Petrus de wacht hield, en ik vroeg ok ik de hemel in mocht.

Een klein ogenblik antwoord hij, ik ga even kijken.

Na een paar minuten kwam hij terug en zei, jij mag naar binnen, en laat je een paar mooie grote vleugels aanmeten.

Daar ik nieuwsgierig was, vroeg ik hem waar heb je dat aan kunnen zien daar binnen, of ik waardig genoeg was, dat in de Hemel in mag.

Petrus gaf me als antwoord, iedereen op aarde heeft hier een klok, deze draait op het moment dat je zonden begaat, liegen doet en is gedrag bepalend voor de minuten die het klokje draait.

Dan kan ik aflezen of je de hemel in mag of je een ander traject moet doorlopen.

Mijn vraag aan Petrus was toen, heb je het klokje van Wim ook hier hangen?

Jawel zegt Petrus, die hangt in de keuken, en gebruiken we als ventilator.


Al mijn collega's hadden grote lol, en Wim was 14 dagen niet aanspreekbaar voor me. Mijn collega's hadden lachkrampen en hebben dit verhaal bij de Jeep in hun herinnering gezet en nu nog naar jaren genieten ze van het verhaal.


Het zijn onze eigen menselijke zwakheden die tot zulke grappen en grollen komen om indruk op elkaar te maken.


Daar we nu gezamenlijk de transitie vorm gaan geven, en ik mijn taak zeer serieus neem, denk ik niet dat er nog veel schrijfwerk van mijn hand gaat komen.


Ik draag het graag over aan een opvolger, en concentreer me op mijn eigen weg die ik ga bewandelen.

Waar zouden we zijn zonder Humor.


Humor is een hele krachtige Emotie.


Hartelijke Groet,

Rinus