Vertaal deze pagina naar:

UPDATE GESARA 08-05-2022

08.05.2022

Een opsomming van de info die de afgelopen periode voor verwarring kon zorgen.Rob Brekel schreef vandaag (08-05-2022) het volgende:


Heb het besef dat er veel gefantaseerd is de afgelopen jaren over de GESARA fondsen.

Geen enkele bewering uit het verleden is hard gemaakt tot heden.

Vijf jaar geleden zouden de 800 nummers vrijgegeven worden en waar staan we nu?

Welke Valuta, tegen welke koers omgewisseld zouden worden. Of je nu Dong, Iraq Dinar of Zimbabwe dollars hebt van 2008 - 2009, die ingezet kunnen worden voor projecten, mensen raken klaarblijkelijk snel in de stress als er weer een gerucht komt dat alleen de 100T biljetten gewisseld kunnen worden. Dit lijkt me niet de opzet van de hele GCR en de RV, om mensen buiten te sluiten die welwillend zijn om projecten voor de planeet, mensen en dieren willen starten.

Wel of geen KYC nodig? Het is duidelijk als je zaken met iemand wil doen dat men je gegevens heeft, die ook te controleren zijn. Dus een KYC is in mijn beleving een noodzaak om je ZIM, die je gekocht of geschonken hebt gekregen, te verantwoorden. Dan ga je geen mensen uitsluiten die minder als 100T zouden hebben.

De Koers, er is zoveel onzin zonder enig bewijs verteld door de jaren heen, als ik voor iedere leugen 100 Euro had gekregen was ik nu al miljonair. Is iemand zijn plan en doelstelling minder waard als mensen met veel ZIM?

Mijn actie om 200 ZIM biljetten weg te geven heeft veel mensen aangezet tot denken en daarvan zijn diverse mensen zelf ook ZIM biljetten gaan kopen, wat natuurlijk een geweldige stimulans en doelstelling van mijn kant is geweest. Ook zijn er mensen die op een adres meerdere namen en ZIM hebben gevraagd voor de kerst tijdens mijn actie.

Wat kunnen we doen, om de onrust, die is ontstaan door de geruchten, weg te nemen. Het kan niet zo zijn dat telkens nieuwe restricties komen die in verband met de RV plaats zouden vinden. Alles is een open spel waar de spelregels niet helemaal bekend zijn. Mochten er mensen zijn die ZIM hebben, een KYC en projectplannen, dit geen enkele restrictie in de weg mag staan, ongeacht hoeveel ZIM iemand heeft.

Mensen met ZIM, zonder KYC en zonder plannen, moeten afwachten wat hun opties zijn. De ZIM is immers bedoeld om de wereld weer op te bouwen en te herstellen van de geldgier van de Bankiers en de Politiek.


Wel ZIM, wel of geen KYC, maar geen humanitaire plannen?


Dan heb je twee mogelijkheden:


Wil je meewerken aan projecten, dan zou dit via het collectief kunnen of je kijkt wat je voor je valuta gaat krijgen. Het ontvangen van gelden brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Je zal wel waar moeten maken waar je voor staat en je hebt voorgesteld. Niet zoals de wind waait, waait mijn jasje.

Met andere woorden, zou je niet voldoen qua waarde aan ZIM, we als collectief je graag opnemen om je plannen werkelijkheid te laten worden, en waar mogelijk dit combineren met projecten van een gelijke strekking.

In alle gevallen, als je projecten wilt gaan doen, moeten we weten met wie we in zee gaan. Een KYC is dan wel een goed hulpmiddel om als eerste aanzet te zijn voor een gesprek om projecten te gaan doen. Het is niet de bedoeling, dat diegene die het hardste schreeuwt met zijn bescheiden ego, dat diegene geschikt is om mee samen te werken. We gaan met respect met elkaar om, kunnen afwijkende meningen hebben, het resultaat is leidend in dit geval.

Als een project is toegewezen en het zou floppen, dan zal een interim bestuurder de leiding nemen om het verstoorde projectproces weer op de rails te krijgen. Iedereen die ZIM van mij heeft gekregen heeft de kans om zich in te zetten. Dus alle zwartkijkers, druktemakers onder ons, die achter iedere boom een beer zien, wacht de ontwikkeling rustig af en heroverweeg je standpunt zonder voorpret van  chaos en paniek te voorspellen.

Het is niet dat ik de leider ben in dit verhaal, ik stimuleer enkel de mensen aan om de neuzen allemaal dezelfde kant op te krijgen.

Groet Rob Brekel (alias Rinus Verhagen).

Heeft U vragen of opmerkingen?

Deze kunt U sturen aan het onderstaande mailadres.

team@freelifeworld.info