Vertaal deze pagina naar:

UPDATE BATAAFSE COIN 16-01-2022

16.01.2022

Rinus Verhagen meldt het volgende:


Update 16 jan 2022


Helaas kan ik niet alles vertellen wat ik nu aan het doen ben.


Zie het als een leuke verrassing.


Rinus Verhagen schreef voorts:

Hoe mooi is het als we erkend worden.

Met een behoorlijke dosis HUMOR van de actie die ik in gedachten heb en deze weer gerealiseerd wil hebben. Hou de brievenbus in de gaten de meeste mensen die ik Zim heb gestuurd gaan post krijgen met het bewijs van erkenning.

Tevens vraag ik ondernemers mee te participeren en hun producten of diensten gedeeltelijk in Bataafse Coin te verrekenen.Dit maakt dat je goedkoper kunt werken en meer opdrachten binnen gaat krijgen. Als tegenprestatie zullen deze ondernemers de eerste keuze zijn als we het land weer gaan opbouwen, want we hebben jullie nodig als de professionals voor de toekomst.


Samen hebben we laten zien dat de Bataafse Coin levensvatbaar is


Met jullie steun heb je laten zien dat deze gewenst is door er zo massaal aan mee te doen en de Bataafse Coin aan te schaffen. Ik heb opzettelijk de koers weer omlaag gedwongen, om zoveel mogelijk mensen het optimale voordeel van het omwisselen te gunnen.

Hou in gedachten dat ik het niet nodig had om ruim 200 Zim biljetten te schenken, ik had ze zelf kunnen houden en omwisselen. Nu zijn we allemaal RINUS, met deze actie, want delen is vermenigvuldigen en winnen aan daadkracht. Het kan dan wel mijn idee geweest zijn om veel dingen te doen, maar het zijn jullie die het mee uitdragen en het mogelijk maken.


Er komt een sticker actie, waar de Zim ontvangers een zending thuis kunnen ontvangen


Daarin zal ik een brief aan toevoegen, met een mogelijkheid om meer mensen mee te laten doen om de Transitie mee te ondersteunen.


Bijeenkomsten


Er komen vragen of ik niet op bijeenkomsten wil komen praten over de actuele situatie en de transitie. Hier ben ik over aan het denken hoe dit mogelijk te maken als we veilig zijn.


Peter DG - Patriot Café


Zij die de uitzendingen van Peter DeGee missen, Peter komt terug met zijn eigen Patriot Café met verschillende gasten.


Zelf iets organiseren


Jullie kunnen zelf alles gaan organiseren, als mogelijk zal ik het steunen om onze vrijheid te promoten.


Bericht voor de ondernemers onder ons


Opgelet, Ondernemers die producten willen schenken die we in de Bataafse shop kunnen aanbieden en te betalen zal dit gebeuren in Bataafse Coin. Uit de opbrengt van alle inkomsten breiden we uit, dus we herinvesteren om zo de Transitie te versnellen.

Schenkingen in vorm van producten of geld vanuit het oude systeem helpen ons enorm. Wil je Bataafse Coin aanschaffen, kan dit zonder creditkaart en bespaart je 6,99 wisselkosten van Euro naar XLIM. Juist door dit massaal te doen ondergraven we het oude systeem en laten het mee imploderen onder zijn eigen gewicht.


De Politiek heeft geen enkele macht als wij hun niet meer volgen en steunen


De plannen waar ik mee bezig ben krijgen komende week vorm, als we beschikken over dat waar ik mee bezig ben, zal dit door velen erg leuk ontvangen worden. Het is de kracht van de eenvoud met veel HUMOR. Iedere dag krijg ik meer steun en hulp om alles te regelen, daar hebben we het best druk mee, zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest.

Door mijn directe contacten met mensen die Bataafse Coin via mij kopen, komen mooie gesprekken op gang en mogelijkheden, daar vele verschillende vaardigheden hebben en willen inzetten, hier komt veel positieve energie vrij van mensen die nu mee willen ondersteunen op een andere wijze als we in het verleden gewend waren. Het is het bewustwordingsproces die ons vrij maakt om een andere wijze van denken te gaan volgen.


Het aanschaffen van Bataafse Coin is een stap voor wakkere mensen, die ook beloond gaan worden in de omruil actie als ik ze allemaal weer terug koop tegen een hoog tarief


Het geld waar ik dit mee kan doen komt uit de fondsen van GESARA, waarvan ik me heb voorgenomen mijn hele deel in te brengen om ons nieuwe geldsysteem goud gedekt te maken, voor een Bataafse Coin die niet in waarde schommelt, maar vrijheid geeft voor de hele bevolking.

Daar het Papiergeld geen waarde heeft, als wat de gek er voor geeft, zal dit vervallen, contant geld zal in de vorm van munten zijn, van verschillende edelmetalen van verschillend gewicht. Dit heeft over de hele wereld een gelijke waarde en is overal in te wisselen.

Met de transitie vervallen ook alle bestaande wetten en regelgevingen, want als wij deze afwijzen en we zelf beschikken omdat we soeverein zijn, en over ons nationaal geld wat van de bevolking is, hebben corrupte politici afgedaan.


Het is niet af te dwingen om hun verder te blijven gehoorzamen, want WIJ hebben een eigen vrije wil en keuze


Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en dat jullie mij de kans geven om de zaakjes te regelen in ons aller belang. Wie de goede zaak wil sponsoren kan dit doen door via mij Bataafse Coin te kopen onder de gunstige omstandigheden. Stort het bedrag op mijn rekening met vermelding van je telefoon nummer en je complete adres.

Bestel je boven de € 250,- aan Bataafse Coin krijg je een Bataafse vlag en speldje cadeau, aangevuld met stickers en de klapper van nog een verrassing waar je heel vrolijk van gaat worden, wat ik nu nog niet wil verklappen.

Mijn banknummer is NL04 ABNA 0623 0281 90 t.n.v. R.T.G.Brekel

Je gaat telefonisch benaderd worden door Rob Brekel of iemand van zijn team om de transactie online samen mee door te voeren.


Tip:


Zorg dat je Teamviewer op je PC hebt geïnstalleerd voor hulp op afstand mogelijk te maken als dit nodig is.


Zie link om Teamviewer te downloaden ► https://www.teamviewer.com/en/download


Nieuwe producten


Daar de plannen voor de actie nieuwe producten in ontwikkeling zijn zal het even duren voordat we deze toe kunnen voegen aan de pakketten die we willen toesturen. Ze gaan 100% komen, daar hou ik me aan, net als dat ik heb beloofd jullie mijn Zim biljetten te schenken. Door eendracht zijn we in staat tot daadkracht in ons eigen belang vorm te geven.

Geschreven door Rinus Verhagen (alias van Rob Brekel)