Vertaal deze pagina naar:

UPDATE ACTUEEL WERELDNIEUWS 22-05-2023

22.05.2023

Door Peter DG en Rob Brekel zijn afgelopen zaterdag 20 mei jl. veel actuele zaken besproken!


Rob Brekel (alias Rinus Verhagen) schreef het volgende:


Beste Mensen,

Ik heb op zaterdag 20 mei 2023 een opname met Peter DG via Zoom gemaakt.

Zie URL video ► https://youtu.be/TprHyCVDOLA


Actuele zaken

We hebben actuele zaken besproken en wat we kunnen verwachten tot 25 juni als Diana werkelijk tot Koningin gekroond zou worden van het VK. Daar zitten natuurlijk wel voorwaarden aan vast om dit mogelijk te maken.

Prinses Diana

De gevolgen van de Kroning van Koningin Diana zal zijn dat ze haar uitspraak waar gaat maken, dat zij de ❤️ Koningin van de Harten ❤️ zal zijn in heel de wereld.

Wat inhoudt dat het gemenebest geheel uiteen zal vallen en alle landen soeverein zullen zijn. We kunnen dus heel wat veranderingen gaan zien die niet meer te verbergen zijn door de Deep State der Satanisten en Bilderberg schorem met hun CIA MSM Fake Nieuws.

Gezondheidsklachten Charlie Ward

Dan wil ik even Charlie Ward beterschap wensen, hij is in de VK opgenomen in het ziekenhuis na gezondheidsklachten.

Wie is Charlie Ward?

Hij beweert dat hij de RV coördinator is voor de hele wereld, om het Goud gedekte herwaardering van de GESARA fondsen mogelijk te maken. Deze rol lijkt hij door zijn contacten met de Chinese Ouders te hebben gekregen.

Charlie handelt over de hele wereld in GOUD, maar is dit wel fysiek GOUD of Certificaten?

Volgens eigen zeggen heeft Charlie ook Zim obligaties en deze reeds gewisseld, dit is wat hij heeft beweerd en dat hij onder NDA zou staan. Terwijl op dit moment nog niemand Geld uit de GESARA fondsen heeft ontvangen, zou dit een SKR kunnen zijn, een in bewaring geven van zijn Zim in afwachting van de vrijgave van Fondsen.

Dus vreemde Valuta is schijnbaar veel lucratiever als het Handelen in GOUD.

Waarom prijst Charlie dan niet Vreemde Valuta aan?

Het Goud en Zilver dat men koopt via verkoop kanalen is meer als 10x verkocht als er uitgereikt kan worden.

Hier een kleine berekening:

1 once Goud ca € 2.000,- per 31 gram. Wim Visscher die met Charlie bevriend is prijst ook GOUD aan terwijl hij zelf ook Valuta heeft wat veel winstgevender is als de GOUD certificaten die mogelijk nooit uitbetaald kunnen worden.

Dus 31 gram Goud kost € 2.000,- wat dan de waarde van de € 2.000,- dekt. Koop ik echter voor € 2.000.- Valuta, bijvoorbeeld ca 80.000.000 Rial die dadelijk na 1 Juni – 15 Juni 1:1 gewisseld kunnen worden, dan heb je 80 miljoen : 2000 = 40.000 keer meer GOUD als dat je nu GOUD zou kopen.

Dat is een verhouding van 1:40.000 in het voordeel van het kopen van Valuta.

Dus zolang de voorraad strekt!

Informeer bij Mark: currencies@gmx.com, het is de bedoeling dat veel mensen de kans krijgen, om je eigen leven en van je familie vrienden en kennissen weer op de rails te zetten, kortom je eigen gemeenschap weer in ere te herstellen.

Onze toekomst bouwen we zelf en bepalen we zelf, wat de Haagse WEF Maffia ook zegt.

Stop met betalen van belastingen in elke vorm!

Per 1 Juni zitten ze zonder geld daar de QFS dan helemaal over zal nemen. Dus reageer op tijd om nog Valuta aan te schaffen, en je eigen toekomst veilig te stellen.

Alle geld op de bank is niet jouw eigendom, maar je hebt het hen in vertrouwen in bewaring gegeven, vallen ze om sta je voorlopig met Lege Handen.

Het is de Banken onmogelijk gemaakt om Fractioneel te bankieren, dus het WEF en centrale Banken CBDC is een doodgeboren kindje, want dit is niet GOUD gedekt en wordt niet door de QFS ondersteunt.

Dan rijst nog de vraag:

Is het goud wat men verkoopt wel ISO20022 gecertificeerd?

Informeer jezelf en maak goede keuzes voor nu en in de Toekomst!