Vertaal deze pagina naar:

UPDATE 28-03-2023 ONTWIKKELING VAN DE ULTRASONE HYDROBOOSTER

28.03.2023

Nieuwe Update van de Ontwikkeling van de Ultrasone Hydrobooster


Door: Rinus Verhagen


(Opmerking: De tekst is door ons deels geredigeerd)


Rinus Verhagen meldt ons het volgende:

Eindelijk zijn de tekeningen gereed van het ontwerp van de Hydrobooster, waar mogelijk nog kleine productie aanpassingen nodig zijn om het te kunnen maken, dit is aan de fabrikant die het wil gaan produceren.

Ik had contact met een bedrijf die het als een uitdaging zag, maar helaas was een directielid van mening dat het product en ontwikkeling niet thuishoorde in hun bedrijf.

Dus zoek ik nu metaalbedrijven die het willen gaan maken, eerst het prototype dan gelijk een grote MEGA order van mij om de mensen hier te kunnen bedienen met gratis warmte.

Over de Ultrasone Hydrobooster

De Ultrasone Hydrobooster produceert warmte door geluid in water te brengen. Hierdoor verhoogd de frequentie in water waardoor het warmer wordt. Door deze techniek toe te passen kan veel energie bespaard worden, want warmte productie is een kostbare gebeurtenis op de oude manier. Als je warmte kunt produceren is het ook mogelijk om er mee te gaan koelen. Ook kan men met de warmte water van ziekte kiemen ontdoen, of zelfs drinkwater maken van zeewater. Het is een schone manier van warmte winning door geluid in water te brengen, met een eeuwigdurende water hergebruik door een gesloten circuit als energie wisselaar te gebruiken.

Werking van de Ultrasone Hydrobooster

Het systeem wordt aangedreven door pompen, waarbij het water via een schoepenwiel een binnen drum laat draaien. Het draaiend gedeelte als drum heeft gaten van verschillende grote en diepte, tevens verschil in aantal in de omtrek van de drum die een conische vorm heeft en in omtrek toeneemt.

De buitenwand heeft de vorm van een kegel, die als contra model van de drum is uitgebeeld. Ook daar zitten gaten in die geluid produceren, want het water gaat tussen de conisch en kegel door, waarbij de gaten van twee kanten geluid produceren als het water passeert.

Op die manier is het ontwerp compacter en zal een grote energie opbrengst hebben met weinig energie die nodig is voor de pompen te laten draaien. Met 3 pompen die samen 405 Watt gebruiken komen per seconde 7 liter water in het schoepenwiel dat de as laat draaien van de drum met gaten. Het volume van de ruimte waar het schoepenwiel in draait is ca 2 liter, dus het water wordt gedwongen dat de as met het binnenwerk gaat draaien.

Frequentie van het geluid

Hoelang het duurt eer het maximale toerental bereikt is, maakt voor de werking niets uit. Naarmate het toerental toeneemt zal de frequentie van geluid verder toenemen. De verhouding van omtrek, bij willekeurig toerental maakt dat op het uiteinde van de conisch de snelheid groter is ten opzichte van het water. Door de centrifugaal kracht zal dit een zuigende werking hebben aan de ingang van het beging van de conisch. Naarmate de water stroom van het begin naar de uitgang verloopt neemt de frequentie overdracht in toonhoogte toe, waardoor er door frequentie verhoging het water in stoom zal overgaan.

Fabrikanten gezocht om de Ultrasone Hydrobooster te produceren

Ik zoek dus een of meerdere fabrikanten die hier mee aan de slag willen, om op een milieu vriendelijke schone manier mensen van warmte te kunnen voorzien zonder dat er uitstoot emissie is van CO2.

Het plan is om het product te maken van aluminium, daar dit niet direct met roestwerend staal in aanraking mag komen, behoren er bronzen bussen in de as en lager overgang te komen.

Daar het mijn wens is om het als open source aan de mensheid te schenken zal ik geen patent op de vinding gaan aanvragen. Dit betekent ook dat niemand anders er patent op mag aanvragen om zoveel mogelijk winst uit hebzucht te maken.


Verkoopprijs Ultrasone Hydrobooster

Een Fabrikant mag een eerlijke prijs rekenen om het product te maken, als we dan akkoord zijn mag hij er voor Nederland wat bezet is vanaf 13 mei 1945 door de Cabal, voor de stichting maken, die we dan gratis gaan uitdelen in de hersteld republiek zonder Cabal koning.


Productie Ultrasone Hydrobooster

Wie het wil maken kan van mij het hele bestaande aangepaste ontwerp krijgen, waarna we in overleg via Zoom of Skype alles doorspreken, wat mij het reizen bespaart. Ik zal via wetransfer het ontwerp naar meerdere mensen sturen die het op hun website kunnen plaatsen om gratis te downloaden.

Tip: Scroll geheel naar beneden om het bestand te kunnen downloaden.


Collectieve stichting

De stichting zal een collectief zijn van meerdere mensen die projecten gaan organiseren onder de vlag van een collectieve stichting die de humanitaire projecten zal coördineren en uitvoeren. Het is een stuk verantwoorder omgaan met de aarde en zijn grondstoffen.

Weet jij mensen of fabrikanten die het zouden kunnen maken breng het dan onder hun aandacht. Als fabrikanten willen samenwerken, om het productie aantal te halen, zou dit geweldig zijn. De eerste 2,5 miljoen wil ik dan zelf afnemen voor de stichting, om ze te kunnen verdelen. Het hele concept voor de stichting heb ik klaar staan, waarbij ik enkel een adviseurs rol en ambassadeur rol in zal vervullen als senior mede investeerder.

Bataafse Coins

Mensen die me in de jaren hebben ondersteund hetzij door de verkoop van de Bataafse Coin of als crowdfunding om de Hydrobooster te kunnen ontwikkelen gaan allemaal hun geld terug krijgen, waarbij de Bataafse Coin via Lobstr tegen een veel hogere koers terug gekocht zal worden, zoals ik het altijd heb beloofd.


Opbrengst Bataafse Coins

Met de opbrengst van de Bataafse Coin heb ik veel mensen kunnen helpen en de rest van organisatie kunnen voorbereiden. Het is daarom een morele plicht voor mij om deze terug te kopen. Een paar mensen heb ik reeds hun Bataafse Coins terug gekocht, de rest zal via Lobstr gaan, het heeft dus geen zin om me daar persoonlijk over te benaderen.


Transitie naar de nieuwe toekomst

Verder wens ik iedereen een geweldig mooie overgang naar de nieuwe toekomst, en mag hopen dat gevaccineerde de schade en DNA wijziging ongedaan gemaakt kan worden, zij zijn immers misleid door een corrupte Genocide plegende valse overheid.

Greetings from Rinus.