Vertaal deze pagina naar:

OVER NESARA/GESARA FONDSEN, HET REDEMPTION CENTER, ZIM DOLLARS EN HUMANITAIRE PROJECTEN

22.08.2023

De afspraken in het Redemption Center zijn bedoeld om gelden te ontvangen die wij verkrijgen uit de NESARA/GESARA-fondsen en ook voor diegenen die vreemde valuta en ZIM dollars (obligaties) willen wisselen.


Afspraken worden gemaakt in drie afzonderlijke groepen: 24-44 jaar, 45 tot 60 jaar en 61 jaar en ouder. De 61-plussers gaan als eerste naar binnen. 

U heeft 8-12 dagen de tijd om op uw afspraak te komen!


Bij uw afspraak stelt u uw Quantum-account in dat wordt geïdentificeerd door uw eigen biometrische positieve energie. (criminelen met negatieve energie krijgen geen toegang tot een Quantum Account).

U ontvangt ook uw Quantum Access-bankkaart genaamd Quack, die uniek is voor u op basis van uw biometrische energie. Niemand heeft toegang tot dat account behalve jij.
Je ontvangt ook een laptop die verbinding maakt met het Star Link-satellietsysteem en waarmee je toegang hebt tot je Quantum-account.

Wanneer u ZIM dollars heeft kunnen deze gewisseld worden tegen een andere waarde om humanitaire projecten te gaan starten. Deze ZIM dollars kunnen worden aangekocht bij munthandelaren.

Wanneer u de waarde van de ZIM dollars na het inwisselen wilt gaan gebruiken om uw eigen leven, of dat van vrienden en familie op orde te krijgen is dat ook mogelijk. Echter zult u dan waarschijnlijk wel een lagere wisselkoers krijgen dan wanneer u humanitaire projecten gaat opstarten.  

Veel pioniers hebben reeds ZIM dollars in hun bezit. Via onze eerdere nieuwsberichten kunt u hierover info terugvinden. Zodra er meer info bekend is over de afspraken in het Redemption Center zullen wij u in nader informeren middels onze website.


Met hartelijke groeten,

Team Free Life World 🍀