Vertaal deze pagina naar:

OVER DE ZIMBABWAANSE DOLLARS

11.02.2023

De Rothschild's wisten dat de ZIM legaal een "Obligatie aan Toonder" was en hebben jarenlang geprobeerd dit te verbergen!


Ze haalden de ZIMS uit de circulatie met de openbare kennisgeving van 30 dagen, waarin stond dat het nietig zou zijn, maar dit was een leugen. Echter deze aankondiging kan niet meer worden uitgewist. Ze zijn terecht bang voor dit zachtmoedige briefje, omdat het hen op een dag zal vernietigen.


Iemand schreef op social media het volgende over de ZIMS:

Na de aankondiging van de openbare intrekking van de ZIM gedurende 30 dagen deed de bank iets heel vreemds en ik weet dat dit waar is. Aangezien mij dit werd verteld door enkele vrienden die ik uit Zimbabwe heb, weet ik dat dit echt is gebeurd.

Eraan herinnerend dat de ZIM waardeloos was omdat het het proces van een valse 30-daagse opname uit de circulatie openbare aankondiging had doorlopen om het teniet te doen. De banken kondigden aan dat ze de ZIM zouden terugkopen voor $ 5 per 100T.

De ZIM was dat bedrag nooit waard toen het in omloop was. Je zou een kar vol nodig hebben om je boodschappen te kunnen doen.


Als het waardeloos was,

waarom zou je er dan meer voor betalen,

 nadat het uit de handel was genomen.

 dan toen het nog in omloop was?