Vertaal deze pagina naar:

OVER DE BATAAFSE VLAG

18.08.2021

Meer info over deze vlag

Klik op de onderstaande link.

Info vlag ► https://bataafse-vlag.blogspot.com/2020/11/de-nieuwe-bataafse-vlag.html


Wilt U een vlag bestellen?

Klik dan op de onderstaande link.

Link vlag ► https://wereldvlaggen.nl/en/product/new-batavia-flag/


Over het beeldmerk van de vlag


Dat tot heden ten dage de Bataafse vlag wordt genoemd door Rinus Verhagen, (de alias van Rob Brekel). Enige tijd geleden werd door Rinus Verhagen een balletje opgeworpen om een nieuwe Bataafse vlag te ontwerpen. De vlag die toen is ontworpen ziet U in de bovenstaande afbeelding.

Wij vernemen nu dat over de naam van de ontworpen vlag (de Bataafse vlag) en de naam (Bataafse Republiek en het Bataafse Nieuws) enige verwarring is ontstaan bij volgers van GESARA. Wij begrijpen dit heel goed, dit was de reden om dit artikel (blog) te schrijven.


Verwarring waarover?


Er is verwarring ontstaan over de naam Bataafse Republiek en het beeldmerk van de vlag die Rinus Verhagen liet ontwerpen en door hem tot heden de Bataafse vlag wordt genoemd.

En er is verwarring ontstaan doordat Wouter Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel (sprekers RED PILL JOURNAL) beheerders zijn van het Bataafse Nieuws (kanaal) en aanleiding zijn geweest van de creatie van diverse Bataafse Republiek chatgroepen op het Telegram platform.


Over de Bataafse Republiek


Rectificatie:


Het blijkt nu dat Wouter Raatgever (spreker van het RED PILL JOURNAL) vooraf overleg heeft gehad met Rinus Verhagen om de naam Bataafse Republiek en het Bataafse Nieuws te kunnen gaan gebruiken voor hun eigen Telegram kanaal en chatgroep en dat Wouter Raatgever het beeldmerk mocht gebruiken en inzetten (wat tot heden door Rinus Verhagen de Bataafse vlag wordt genoemd).

Wij (van Free Life World) hebben geen samenwerking met de sprekers van het RED PILL JOURNAL, we kennen elkaar wel en publiceren er soms in andere kanalen over, in verband met "THE GREAT AWAKENING" die nu gaande  is. Waarom die publicaties? Omdat alles uiteindelijk met elkaar is verbonden en onderdeel is van de grote puzzel.

Voor de goede orde: Rinus Verhagen heeft geen contact of binding met Micha Kat.


Wijziging profielfoto


Tot voor kort gebruikten de beheerders (sprekers van het RED PILL JOURNAL) van het kanaal en de chatgroep van de Bataafse Republiek (en hun subgroepen) en het Bataafse Nieuws het beeldmerk van de vlag, die door Rinus Verhagen de Bataafse vlag wordt genoemd.

Wellicht doordat Micha Kat geen geloof heeft in GESARA (dit is een veronderstelling/aanname) is onlangs de profielfoto van het kanaal en de diverse subgroepen gewijzigd in een ander beeldmerk. Maar het kan uiteraard ook een hele andere reden zijn geweest waarom alle profielfoto's van hun kanaal en hun groepen is gewijzigd.

Wij zijn hier erg blij mee, want dan kan er daardoor in elk geval geen verwarring meer ontstaan over de Bataafse vlag.


GESARA BATAAFSE REPUBLIEK


Er bestond eerder op Facebook een grote groep "GESARA Bataafse Republiek", die in ons beheer  was, met veel leden (bijna 10.000 leden). Deze groep is door Facebook van de ene op de andere dag onzichtbaar gemaakt voor de leden.

Momenteel bestaat er nog steeds een GESARA groep op Facebook die opnieuw is opgestart en door ons wordt beheerd. Deze groep heet: "GESARA Bataafse Republiek (nieuwe groep)".

Zie ► https://www.facebook.com/groups/GESARA

Deze groep heeft niet meer het aantal leden die de oude groep eerst had, daar deze waarschijnlijk nu op Telegram lid zijn geworden van het GESARA Nederland (kanaal) of van het GESARA Nederland chatkanaal.

Nu duidelijk voor iedereen?


Wij hebben de onderstaande groepen en kanalen in ons eigen beheer.

Wij hebben in elke groepsnaam of kanaal altijd het woord GESARA vermeld.

Misschien is dat voor onze volgers makkelijker te onthouden?


Groep GESARA Facebook ► https://www.facebook.com/groups/GESARA

GESARA Nederland (kanaal) Telegram ► https://t.me/GESARANederland

GESARA Nederland (chatgroep) Telegram ► https://t.me/GESARA_Nederland

GESARA TRANSITIE (kanaal) ► https://t.me/joinchat/QjNH6hA2IXT9DCd8

GESARA TRANSITIE (chatgroep) ► https://t.me/joinchat/q_vFBC6zgYUyYWY0


HUMANITAIR PROJECT


Wilt U zelf een humanitair project gaan doen wat het welzijn van mens, dier of plant verhoogd?

Download dan het excelbestand, dat vermeld staat in de onderstaande link.

Link ► https://www.freelifeworld.info/

Met het excelbestand (excelsheet) kunt U op een eenvoudige wijze zelf een ruwe begroting maken voor het project wat U voor ogen heeft.

Maak tevens een goede omschrijving (Uw plan) van Uw project en stuur dit tesamen met de begroting (excelbestand) op.

Succes!