Vertaal deze pagina naar:

OVER DE ABN AMRO BANK

30.01.2022

De Bank van ons allemaal!

Rob Brekel heeft een bankrekening bij de ABN AMRO Bank en is door een bankmedewerker van de ABN AMRO Bank benaderd vanwege een fraude onderzoek. Echter hebben zij tot heden niets gevonden bij hem. Hieruit volgde de communicatie en de brief aan de ABN AMRO Bank.

Rob Brekel schreef hierover het volgende:


Beste Batavieren,

Sinds de communicatie is begonnen met de ABN AMRO bank, de bank van ons allemaal, ben ik (Rob Brekel) benaderd door de afdeling Fraude, waar ik nu een brief voor heb geschreven voor de hele directie, omdat de brief die ik zou krijgen niet is gekomen.

In de brief heb ik het over een NDA die zou kunnen ontstaan ​​als een gesprek plaatsvindt zoals ik voorstel. De NDA heeft betrekking op alle mensen die hun GESARA-fondsen in de ABN AMRO bank willen onderbrengen, waardoor een breed collectief van meer dan 300 investeerders ontstaat.

Zo kan de ABN AMRO Bank worden gered en tevens ISO 20022 gecertificeerd.

Deze brief is vandaag aangetekend verzonden.

(De brief kunt U als PDF file lezen wanneer U naar beneden scrolt).

Zoals u kunt lezen, is dit een kans voor de Bank om haar bankvergunning niet te verliezen.

Ik wil daar met 2 afgevaardigden van de toekomstige investeerders overleggen met de huidige Executive Board Leden, het zou leuk zijn als ik mijn toekomstige collega's alvast leer kennen.

We zijn nu in een positie om een ​​aanbod te doen dat niet kan worden geweigerd, aangezien de bank geen overlevingskans heeft als ons aanbod wordt afgewezen als ze niet over ISO 20022 beschikken.


Groeten Rob Brekel.

Lees allen deze brief!