Vertaal deze pagina naar:

NIEUWSBRIEF 1

04.08.2023

*** Onze Nieuwsbrief van 4 augustus 2023 ***


Beste Pioniers van het eerste uur / Beste volgers,

`Op vrijdagavond 30 juni 2023 werd door ons team voor de eerste keer een bijeenkomst georganiseerd door onze organisatie Free Life World. 

Het thema van deze bijeenkomst was Vrije energie. Er was een goed gevulde zaal met enthousiastelingen en er was een fijne en gemoedelijke sfeer aanwezig. Er werd goed naar elkaar geluisterd en er werd tijdens de bijeenkomst een presentatie gegeven hoe Vrije energie werkt in de praktijk.

Nogmaals dank allen voor jullie aanwezigheid!


Project Vrije energie

Er is een begin gemaakt met de opstart van het project Vrije energie. 

Er is hiervan een geluidsopname gemaakt van ruim 2 uur. 


Bericht voor de aanwezigen op 30 juni 2023

Wanneer je op 30 juni aanwezig was bij de bijeenkomst van Vrije energie en de geluidsopname van de bijeenkomst wenst te ontvangen middels whatsapp stuur dan even een e-mail naar: projects@freelifeworld.info

De e-mail met het bestand van de presentatie die werd gegeven door een genodigde zullen wij binnenkort verzenden middels het door jouw opgegeven e-mailadres tijdens de bijeenkomst.


Volgende bijeenkomst project Vrije energie

De volgende bijeenkomst voor het project Vrije energie die we gaan organiseren zal ons de mogelijkheid geven om de complete kennis en 'know how' aan te reiken hoe we apparaten door middel van Vrije energie kunnen laten werken. Vanaf dat moment willen we ook een eigen productie op gaan starten met onderdelen en een netwerk uitrollen om de componenten samen te kunnen voegen tot een apparaat.


Bijeenkomst Free Life World over de reeds ingediende humanitaire projecten

We hebben besloten binnenkort een volgende bijeenkomst te gaan houden voor iedereen die een humanitair project heeft ingediend. Deze uitnodiging geldt ook voor iedereen die interesse heeft om humanitaire projecten te gaan doen in Nederland, Europa of voor de wereld.

Aangegeven kan dan worden welk project je wilt gaan ondersteunen. We zullen dan vanuit de aanwezige pioniers de werkgroepen gaan opstarten voor de projecten. Ook kan dan tegelijkertijd kennis worden gemaakt met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. De uitnodiging zal verspreid worden in ons Telegram kanaal van Free Life World. Houd alvast rekening met een strenge check van jouw gegevens voor deze uitnodiging.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we dan tevens een start maken met een zelfvoorzienende woongemeenschap in Portugal. Pioniers die hieraan mee willen werken kunnen zich dan opgeven. Denk goed na of je dan op de woongemeenschap wilt gaan wonen of dat je deze alleen wilt opbouwen, totdat het klaar is, maar tot die tijd er wel tijdelijk wilt gaan wonen.

Telegram kanaal Free Life World ► https://t.me/+TT12s9IYGqm1Vu0J


Zolang we geen ondersteuning hebben van de GESARA fondsen

Wij zijn bezig een bestand aan te leggen van alle projecten (zonder contactgegevens) die tot heden zijn ingediend middels Free Life World en zullen dit voor een ieder inzichtelijk maken middels onze website, zodat ideeën uitgewisseld kunnen gaan worden. 

De reden is dat we dan een overzicht krijgen van de ingediende projecten, die reeds uitgedacht zijn door de pioniers, aan welke aandachtspunten er dan gedacht zal worden en waar op dit moment reeds aandacht aan gegeven kan worden. 

De bedoeling van de bijeenkomst is ook dat een ieder gemotiveerd wordt van binnen uit (in onze hoofden) om mee te gaan denken met de ingediende projecten hoe we dat zonder financiële injectie van GESARA toch reeds een begin kunnen gaan maken om op te gaan starten. De opstart zal dan komen vanuit de pioniers zelf door gebruik te maken van de aanwezige gaven, talenten, kennis, expertise, handvaardigheden, middelen etc.

Pioniers die zelf geen ZIM dollars of vreemde valuta hebben aangekocht kunnen dan tevens aansluiten bij de humanitaire projecten die reeds zijn ingediend, wanneer ondersteuning van pioniers met bepaalde talenten, kennis etc. is gewenst.


Het verbinden van pioniers is erg belangrijk!

Het belangrijkste voor nu is dat wij (pioniers van het eerste uur) zich met elkaar gaan verbinden en onze gaven, talenten, handvaardigheden, middelen en kennis gaan bundelen. 

Samen zijn wij enorm krachtig en sterk!


Tweede bijeenkomst Free Life World

We gaan een tweede bijeenkomst organiseren van Free Life World. Deze zal in het licht staan van humanitaire projecten. 

De datum en de locatie staan nog niet vast, maar we gaan het wel in het weekend houden op een middag met een uitloop naar de avond. De bedoeling is dat er dan tegen de avond gegeten en gedronken kan worden, zodat we goed in onze energie blijven.

De mogelijkheden hierover worden nog doorgesproken.

In de avond zal er wat muziek zijn om even te kunnen ontspannen met elkaar.


Hartelijke en warme groeten,

Team Free Life World 🍀