Vertaal deze pagina naar:

HEB JIJ DE X FACTOR?

04.01.2024

Nieuwe update wisseling van ZIM bonds en humanitaire projecten.

Geschreven door Rinus Verhagen (alias van Rob Brekel) op 4 januari 2024.

Heb jij de X factor?

Rinus Verhagen heeft dit stuk geschreven naar aanleiding van JFK jr wat de fondsen betreft en de doelstelling dat het geld niet van jou is maar om de wereld opnieuw in te richten voor de hele mensheid , dieren en natuur. Hier een kort bericht gevolgd door een Excel bestand (zie onderaan) om je berekening te kunnen bepalen van het wisselen van je Valuta en Zimbabwe Bond en of Agro.

Herbouw wereld door humanitaire projecten

Het geld dat vrijkomt heeft tot doel om de wereld te herbouwen en de mensheid naar een hoger level te tillen qua geluk, bewustzijn, tevredenheid, verantwoordelijkheid, welvaart, vooruitstrevend en vasthoudende inzet om dit alles te bereiken. Jij wordt de beheerder van de rijkdom waar je zelf in hebt geïnvesteerd voor de toekomst. Het komt er in feite op neer dat je naar deze functie solliciteert als je gaat wisselen.

Velen hebben geïnvesteerd in De Nieuwe Wereld

Velen hebben hier heel veel geld aan besteed om dit te mogen doen voor de toekomst van de landen nieuwe invulling te gaan geven die we allemaal verdienen, en ons los te maken van de oude Matrix. Daar jij de mens bent die zich voor anderen inzet, staat er ook een beloning tegenover die je kunt zien als een Fee in Procenten van je ingelegde valuta som. Jouw persoonlijke Fee hangt af van welke Valuta je hebt, hoeveel en welke er enkel voor projecten zijn. Bij mijn weten is de Zim Bond juist bedoeld voor de projecten, de Agro Bond zou niet project gebonden zijn, maar dat ter zijde, want met hoeveel zou jij tevreden zijn?

Valuta wisselen zou 1:1 gaan gebeuren van alle Valuta over de hele wereld.

Wel of geen nullen verwijderd van Bolivar is op de hoeveelheid van rijkdom verdeling nog niet eens zo belangrijk als het om het algemeen doel gaat. Als jij kunt delen, zal alles wat we nodig hebben om de wereld te herbouwen naar een nieuw hoogte punt vermenigvuldigen in Geluk, Liefde en tevredenheid voor ons alle welzijn en spirituele groei als creatief wezen.

Zuivere intentie

Mocht bovenstaande verhaal jouw zuivere intentie zijn, maakt het bedrag of hoeveelheid van je rijkdom niets uit. Toch is het wenselijk om een inzicht te hebben wat wel of niet in een berekening voor jouw persoonlijk geld. Er zijn procenten genoemd in de afgelopen jaren die verwachtingen hebben geschapen. Als je gaat wisselen zou je 1% direct op je QFS account krijgen, waarbij je een NDA zal moeten ondertekenen. Na enige tijd ga je nog eens 9% ontvangen van het totaal jij hebt ingelegd aan Zim-Bonds en Valuta. De overige 90% worden structurele uitbetalingen per maand of kwartaal. Of je nu 1 of 10% van het geheel zelf mag besteden of minder is nog niet eens zo belangrijk, je kunt niet meer als eten en goed leven zonder decadent te worden in een bevangen toestand van hebzucht. 

Beheerder van wereldfondsen

De lijst die ik maak is zelf aan te passen, waarbij jij de berekening kunt zien in jouw situatie als beheerder van de wereldfondsen, met bijbehorende verantwoordelijkheden om corruptie in de toekomst uit te bannen. 

Doelstelling wisseling van valuta met hoge waarden

Misdaden tegen de mensheid, vrouwen en kinderen gaan geheel verdwijnen is de doelstelling, want kinderen zijn onze toekomst en verantwoordelijkheid om ze te vormen tot lichtwezens van de toekomst. Om je kinderen Valuta te geven om zelf te wisselen zal hun verstand wel volgroeid moeten zijn, dat ook zij deze verantwoordelijkheid kunnen dragen. Het hele plan is een X Factor competitie waar velen zullen falen, en alleen de mensen met de juiste instelling en spirituele kracht het beoogde doel halen. 

Marathon

Zie het als een Marathon waar miljoenen aan beginnen, maar veel de eindstreep niet zullen halen. Heel belangrijk is het soort projecten wat je inlevert, die worden verzameld en in gang gezet, maar gaan gewoon door als er een beheerder van Fondsen afvalt.

GESARA / QFS

Alle landen gaan soeverein worden, anders kunnen ze niet mee gaan in GESARA, de joker uit Argentinië die tot president is gekozen lijkt me 100% Cabal gestuurd te zijn, hij wil geen GESARA en steunt Biden en Oekraïne en de Zionisten in Israël. Bij soevereine Landen horen ook soevereine Centrale Banken onder de paraplu van de QFS, van goud gedekte vermogen beheer, waar alle aangesloten investeerders hun fondsen onderbrengen per land.

Dit betekent dat de huidige Centrale Banken omgevormd gaan worden om aan de nieuwe eisen van ISO20024 en Basil 3-4 te voldoen onder de QFS, waar geen ruimte is voor Fiat Geld van de Cabal.

Beste gewone Man en of Vrouw die de verantwoordelijkheid op zich nemen om de wereld deze nieuwe start mogelijk te maken, BEDANKT voor jullie inzet en welwillendheid om dit heilige doel te halen.

Mogen jullie gezegend zijn en blijven op weg naar de eindstreep in de verre toekomst van geluk en liefde in de nieuwe samenleving van een menselijk systeem zonder Armoede of Corruptie.

Ik hoop dat men de noodzaak inziet om de NDA te respecteren, en je fondsen niet te verliezen.

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN