Vertaal deze pagina naar:

KORTE UPDATE GESARA TRANSITIE NIEUWS 11-01-2022

11.01.2022

In overleg met mede investeerders verlengen we de aankoopactie van Bataafse Coin en XLM tot het moment dat de fondsen van GESARA uitbetaald zijn.


Een bericht van Rinus Verhagen (alias Rob Brekel):

Om zoveel mogelijk mensen nog te kunnen laten profiteren van de aankoop en verkoop van de Bataafse Coin tegen een veel hogere koers blijven we doorgaan met de verkoop, waarbij U erop kunt rekenen dat een winst van 10 maal de inleg reëel zal zijn.

Als U voor € 100,- koopt kunt U verwachten dat U € 1.000,- aan waarde terugkrijgt als U ze terug verkoopt. Legt U € 10.000,- in kunt U 10 maal de ingelegde waarde terug verwachten. U zult dit zien aan de hoge inwisselkoers.

Dat de koers nu als een jojo op en neer gaat is helemaal niet van belang, het gaat erom wat U er straks voor kunt krijgen.


Daar mijn plannen verstoord zijn geworden, heb ik het voornemen dat ik mijn fondsen voor 80% wil gebruiken om de Bataafse Munt te introduceren en door Goud gedekt is.

Daar het druk is en de orders behandeld moeten worden, heb ik hulp van teamleden en kan de doorlooptijd hierdoor iets vertragen. Daarom is het erg belangrijk dat U Uw eigen telefoonnummer bij het overmaken van het bedrag vermeld in de omschrijving.

Zorg er zelf voor dat U alvast een Lobstr account heeft aangemaakt en dat U ook in dit Lobstr account kunt inloggen. Maak ook alvast een Stellar adres aan in Uw Lobstr account. Hiermee verkrijgt U automatisch een Lobstr Federatie adres.

Wilt U zelf een Lobstr account aanmaken?

Klik dan op ► https://lobstr.co/authorization/signup/


Weet U niet hoe het allemaal moet?


Dan kunnen we online samen een Lobstr account voor U aanmaken, zodat U zelf kunt zien wat er gebeurt. U dient dan wel vooraf het softwareprogramma 'TeamViewer' te installeren op Uw laptop, PC of Mac. Pas daarna kunnen wij U de ondersteuning op afstand geven.

Opmerking: Dit is helaas niet mogelijk met een mobiele telefoon, dus enkelt mogelijk wanneer U een laptop, PC of Mac heeft.

Download 'Teamviewer' met de onderstaande link.

https://www.teamviewer.com/en/download/


Voor het omzetten van Euro naar XLM betaalt U normaal via Moonpay 6,99% provisie, deze kosten worden door het aanschaffen van de Bataafse Coin gecompenseerd.

Wanneer U 100 Euro of meer heeft overgemaakt naar NL04 ABNA 0623 0281 90 ten name van RTG Brekel met vermelding van: XLM, Uw 06 nummer en Uw Lobstr Federatie adres, wordt U door mij (Rob Brekel) of een collega gebeld om online de transactie door te voeren.

Maakt U zich niet druk om de schommelende koersen, dit wordt mede veroorzaakt door menselijke fouten en hebzucht om winst te maken.


Op het moment dat de RV en GCR fondsen van GESARA vrij komen, zal de koers fors stijgen, dat is het moment om Uw winst te pakken.


Hoelang de Euro er nog zal zijn kan ik nu niet zeggen. Wel dat dit het belangrijkste humantaire project gaat worden, dat men als bevolking zijnde, nooit meer onder dwang gezet kan worden door 'geldcreatie uit het niets'.

Ook het invoeren van contant geld in de vorm van waardevaste munten, zoals Goud, Zilver en Brons zijn één van de speerpunten van dit project.

Daarom is het belangrijk dat jullie meedoen om Uw eigen toekomst mede te ondersteunen om onafhankelijk te kunnen worden van een opgedrongen waardeloze Euro, om die nog langer te moeten gebruiken.

We zien nu de veranderingen in grote vaart gebeuren. Regeringen die omver geworpen worden over de hele wereld.

De Bataafse Coin actie is er juist om de toekomst samen te veranderen. Door deze actie kunnen mensen die geen Zimbabwe dollars van mij hebben ontvangen, toch mee profiteren van een winstpakker als de fondsen vrijgegeven zijn.

Belangrijk om te weten:


Wanneer de gegevens van U met het geld overmaken niet kloppen, krijgt U het bedrag teruggestort.

Heeft U geen account en is de communicatie moeizaam, krijgt U ook Uw geld teruggestort.

De transactie en hulp op afstand kan binnen 5 minuten geregeld zijn als er geen complicaties zijn.

Ook problemen met het Lobstr federatie adres (wallet adres) is met hulp op afstand snel opgelost.

Door de grote belangstelling heb ik nu extra hulp om mensen te kunnen helpen.

De actie blijft tot aan de overgang van het geldsysteem, dus als U voor die tijd heeft gereageerd bent U één van de mensen die gratis de service krijgt en geen 6,99% provisiekosten hoeft te betalen, mits U wel de Bataafse Coin neemt natuurlijk.

Ik word via meerdere kanten benaderd, via telegram en whatsapp.

Wilt U graag dat ik reageer, zal dit enkel met het storten van het geld en Uw contactgegevens kunnen, ook ik kan niet alles tegelijk en moet prioriteiten stellen om iedereen gelijk te behandelen.


PS. Meer info over het aanmaken van een Lobstr account vindt U in het onderstaande artikel.

https://www.freelifeworld.info/l/hoe-maak-ik-een-lobstr-account-aan/

We wensen U allemaal een goede Transitie (overgang) naar de Nieuwe Wereld.