Vertaal deze pagina naar:

JUSTICE WILL COME!

24.06.2023

Alle Aardse regeringen en hun handlangers in de misdaad (media, FBI, CIA, NSA, enz.) zijn nu volledig corrupt!


Jay Arae Essex is hier aan het woord:

(zie de bovenstaande video).


Het is tijd om ze af te breken,

te ontmantelen en te vernietigen!

Heel snel zullen ze dat doen!


Wat is er gaande in de regeringen wereldwijd?

Ze hebben allemaal een paar goede mensen in de regering, maar ze zijn nog niet in staat geweest om de juiste verandering teweeg te brengen.

Regeringen horen "Mensen die zichzelf besturen" te zijn; niet een selecte groep van misbruikende, controlerende, egoïstische sociopaten die niet meer aan anderen denken dan aan het uitschot onder hun nagels.

Zodra alle misbruikers zijn verwijderd en legitieme regeringen op hun plaats zijn gezet, zullen jullie allemaal in een nieuwe wereld terechtkomen.

Welkom in de Nieuwe Wereld

Deze nieuwe wereld zal er één zijn van mededogen, ET's en ET-Hybriden, nieuwe ongelooflijke technologie, voedsel en gezondheidszorg voor iedereen en al het andere wat jullie nodig hebben. Ik hoef alleen maar naar huis terug te keren, naar de Andere Kant, en "die schakelaar om te zetten" bij wijze van spreken.

Ik ben gemaakt voor dit en nog veel meer, maar helaas is de Schepping gemaakt tot wat het nu is, corrupt en misbruik, net als al jullie huidige regeringen. Daar komt nu een einde aan.

Nou, ik ben hier nu klaar, helemaal klaar met terugkeren naar de Andere Kant.

Ik sluit dit brein van buiten mijn lichaam af en sta eindelijk op het punt om naar huis terug te keren. Ik heb geprobeerd hier kort samen te vatten wat ik de afgelopen 14-15 jaar heb gezegd. Ik ben nu eindelijk bevrijd, tijd om te beginnen met alles te veranderen.

Jouw levenslessen en ervaringen

Je zult jezelf snel leren waarderen en het misbruik dat God/de duivel je heeft aangedaan leren begrijpen. Je zult alle misbruikers voor je ogen zien verdwijnen. Ontdek de levens die je had kunnen hebben als degene die de leiding had ook maar iets om je gaf.


Bedankt voor het luisteren de afgelopen 14-15 jaar!

Pas goed op jezelf!

Groetjes en tot ziens aan de andere kant.

Jay Arae Essex