Vertaal deze pagina naar:

IS DIT DE WAARHEID OVER NESARA / GESARA?

25.12.2021

Doe zelf ook onderzoek!Het plan van het communisme was om zichzelf te vermommen als globalisme en nu als kapitalisme!


De uitnodiging voor de zogenaamde chip (merkteken van het beest) zal een geldbedrag zijn dat niemand zal weerstaan ​​​​om niet te accepteren. Iedereen zal hetzelfde zijn (met geld) maar alleen als je de chip accepteert (als je verkoopt). 

Het zal met Nesara/Gesara zijn!

Veel "esoterische", New Age (wat Nieuwe Orde betekent) mensen vinden dit een wonder en vereren ook de "ZEVEN". Wetende dat esoterie ontstond in het oude Babylon, waar vandaag Irak is, toen koning Nebukadnezar Jeruzalem veroverde en alle Joden tot slaaf maakte en hen naar Babylon bracht. Daar leerden ze occulte wetenschappen en koning Salomo 'verkocht' zichzelf aan de charmes van deze 'entiteiten' (de 'ZEVEN'), waardoor de vrijmetselarij ontstond.

Betekenis esoterie ► https://nl.wikipedia.org/wiki/EsoterieBekijk ook deze video van Neemias Gomes over waar het bij GESARA en NESARA om draait, wanneer zal de financiële reset (chipimplantatie) plaatsvinden in Brazilië en in de wereld:Aaron Russo liep voor de regering van Nevada met 30% van de stemmen van de Republikeinse partij, stapte later over naar de Democraten, was een Hollywood-filmregisseur en maakte verschillende documentaires waarin hij NAFTA (Mad in Hell) en anderen aan de kaak stelde.

Hij zegt hier wat hij 11 maanden voor de bomaanslag op 9/11 van Nicholas Rockefeller hoorde.

Aaron stierf aan blaaskanker.

Het interview bevat 70 minuten angstaanjagende waarheden.

Hij was bevriend met Nick Rockefeller.Hieronder een interessante tekst over het onderwerp MAS met een esoterische inslag. We weten dat de "ZEVEN" zich zullen voorbereiden en werken in de regering van de Antichrist. De nieuwe "wereldleider". Ze zullen je afschilderen (zoals je hieronder zult zien) als het grootste wonder ter wereld! Trap hier niet in, verkoop jezelf niet. Mensen vragen al om NESARA/GESARA.

Er is maar één God!

"De implementatie van de WET NESARA/GESARA, onderdeel van de goddelijke planning, die de bevrijding van de mensheid gaat bevorderen, zal het begin zijn van een reeks planetaire transformaties.Wat betekenen de ACRONIEMEN?


NESARA (VERENIGDE STATEN):

National Economic Security and Reformation Act


GESARA (REST WORLD):

Global Economic Security and Reformation Act


Hoe het allemaal begon:

Grote beurscrisis in New York in 1929, toen Amerikanen tot dan toe al hun spaargeld op de aandelenmarkt inzetten. Met de crisis werkte het banksysteem op frauduleuze wijze, de uitsluiting van Amerikaanse boeren, die hun land van hen afpakten, met de steun van de Amerikaanse regering. Amerikaanse boeren reageerden en spanden een rechtszaak aan bij de Amerikaanse justitie. Dit proces ging door tot 1993, toen het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, bijna unaniem, de zaak voor de boeren won en de fraude bij de executie van de hypotheken erkende.

Het Hooggerechtshof oordeelde ook over de onwettigheid van de wijziging die de inkomstenbelasting instelde, omdat het van mening was dat de wijziging niet was goedgekeurd door een minimumaantal staten in de unie. Hierover werd een spreekverbod uitgevaardigd, dossiers werden verzegeld, 5 rechters van het Hooggerechtshof hebben jarenlang onderhandeld met de overheid, banken en andere betrokken partijen.

Omdat de overeenkomsten niet werkten, gaven de rechters toestemming voor de uitvoering van de noodzakelijke hervormingen in de vorm van een wet, NESARA genaamd, waarover met het Amerikaanse Congres was onderhandeld.

Op 03/2000 keurde het Amerikaanse congres in het geheim NESARA goed, dat geheim werd gehouden door een spreekverbod; Op 10/2000, ondanks alle publieke druk, voerde president Bill Clinton uiteindelijk de NESARA-wet uit. Op 06/2000 lekte de Amerikaanse marine-inlichtingendienst de informatie via internet naar het publiek. Alle regeringen zijn op de hoogte van NESARA, aangezien de Amerikaanse regering heeft geweigerd het in praktijk te brengen, het Internationaal Gerechtshof, gevestigd in Den Haag, Nederland en ook bij de VN, werd aanhangig gemaakt.

Het Internationaal Gerechtshof bepaalde dat tegen 22-8-2002 alle landen hun contracten zouden nakomen en het banksysteem zouden veranderen, in overeenstemming met NESARA, dat al eerder was overeengekomen, maar het hele proces zou moeten beginnen met de VS, in KLIMAAT DE VREDE.

Op 11-9-2001, om 10 uur, zou het publiekelijk via radio/tv worden aangekondigd, maar ze werden onderbroken door de noodlottige aanval op de Twin Towers, om de World Trade Center, dat iets voor 9.00 uur begon.

In de eerste toren zat een team van 200 bankmedewerkers, die zorgden voor alle voorbereidingen voor de implementatie van NESARA.

NESARA / GESARA zal een POLITIEKE, ECONOMISCHE en vooral FINANCILE herformulering bevorderen, waardoor het financiële systeem zoals we dat vandaag kennen ingrijpend zal veranderen. Deze verandering begint in de Verenigde Staten en zal de hele wereld weerspiegelen, wanneer het tijd is voor de implementatie ervan.

Kenmerken van de NESARA/GESARA-wet

De NESARA-wet begint onmiddellijk:

-Een periode van VREDE.

-Bepaalt de verandering in de regeringsstructuur, indien nodig, het verwijderen van de president, het congres en de hele structuur, nieuwe verkiezingen in 6 maanden.

- Afschaffing van de grondwettelijke noodtoestanden, waardoor de VREDE werd afgekondigd, waar alle in het buitenland aanwezige strijdkrachten, worden teruggeroepen, waarmee een einde komt aan alle wereldconflicten.

-Als een manier om de 90 jaar van onrecht te herstellen door het innen van onterechte rente en belastingen, zal het de betrokkenen schadeloos stellen.

-Bevordert een verandering in het financiële systeem, met een nieuwe valuta ondersteund door goud, waardoor de Federal Reserve, waar zijn structuur en werknemers, zullen worden geabsorbeerd door het US Treasury System.

-Dooft inkomstenbelasting en creëert een nationale omzetbelasting op nieuwe niet-essentiële items.

Het wordt de FINANCILE RESET VAN DE WERELD.

Hoe zullen we profiteren?

NESARA / GESARA, zal de bevrijding van de mensheid bevorderen, met het einde van slavernij door schulden / rente / oneerlijke belastingen, en de hele relatie van regeringen / banken met mensen en bedrijven hervormen, zal het begin zijn van de meest geaccentueerde veranderingen van de New Age , waarin we stromen van voorspoed zullen beleven met balans.

NESARA-wet en "DE GEBEURTENIS"

Na de implementatie van NESARA/GESARA zullen de paden worden geopend voor vele planetaire transformaties. Een gigantische instroom van energie, afkomstig van de Galactische Centrale Zon, zal ons hele zonnestelsel, inclusief de aarde, baden, waardoor de planetaire trillingen aanzienlijk worden versneld, met positieve transformaties over de hele planeet.


De krachten van het licht zullen de fysieke controle over de planeet overnemen, waar we samen met de mensheid paden zullen bewandelen die ons naar universele eenheid zullen leiden, een andere belangrijke stap naar leven in goddelijke eenheid.

Op dit moment zullen de eerste fysieke contacten met onze sterrenbroeders worden voorbereid."

Evenals de beroemde vrijmetselaar Chico Xavier, die in Brazilië werd gebruikt om spiritisme (heidens) te verspreiden, worden deze zogenaamde "opgestegen meesters" (de "ZEVEN") gebruikt om esoterie (heidens) te verspreiden.

Geloof dit niet.

Verkoop jezelf niet!

Gewoon niet zien wie niet wil zien!