Vertaal deze pagina naar:

HET NADERENDE EINDE VAN HET OUDE CORRUPTE SYSTEEM IS IN ZICHT!

08.09.2022

De aftrap voor de reset in wereld is vandaag afgegeven met de aankondiging van het overlijden van koningin Elisabeth


Vanwege het naderend einde van het oude systeem, willen wij voorbereid zijn op een nieuwe toekomst zonder oorlogen en corruptie, die dankzij de Neoliberale Globalisten is ontstaan.

De politiek heeft zichzelf buitengesloten door de wil en opdracht van de bevolking te negeren, de bevolking ernstig voor te liegen en gepleegd volksverraad door de westerse politiek.

Wij starten in Nederland op eigen initiatief en gaan een eigen internationale organisatie opbouwen die vanuit de eigen bevolking gaat ontstaan.

De humanitaire projecten die bij ons reeds zijn binnen gekomen en in de toekomst bij Free Life World binnen gaan komen worden door ons doorgezonden naar het nieuwe e-mailadres, zodra de nieuwe organisatie vorm heeft gekregen. De humanitaire projecten zullen dan aansluitend beoordeeld worden door een team en gerangschikt worden.Heeft U reeds (eerder) een humanitair project ingezonden?


Maar heeft U nog geen antwoord van ons gekregen? Het kan nog even duren voordat U een bericht gaat krijgen vanuit de nieuwe organisatie.

Wanneer U na het bekend maken door ons, of vanuit de nieuwe organisatie, vanuit het nieuwe e-mailadres binnen enkele weken daarna nog geen bericht heeft gekregen vanuit de nieuwe organisatie verzoeken wij U Uw humanitaire project nog een keer extra door te zenden naar het nieuwe e-mailades.

Er zal een aanloopperiode nodig zijn om alle gegevens in kaart te brengen. Enig geduld is zeer gepast, daar nog niet bekend is vanaf welke datum er grootschalig gestart kan worden met de wederopbouw van de Nieuwe Wereld.

Wanneer U niet langer wenst te wachten op de nieuwe organisatie kunt U uiteraard zelf reeds een start maken met de uitvoering van Uw humanitaire project.

Wij wensen U hierbij veel succes!

Wij zullen U opnieuw berichten zodra er meer bekend is.


Hartelijke groeten,

Team Free Life World πŸ€