Vertaal deze pagina naar:

HET HERSTELLEN VAN DE MENSELIJKE SAMENLEVING DOOR SAAMHORIGHEID EN EENHEID

11.02.2023

Alles draait om bewustwording, welke gevolgen dit heeft en kansen die het biedt.


Rob Brekel schreef:

Beste Patriotten van de Bataafse Republiek,

Wat ik hier schrijf gaat niet over mij of voor mij, maar voor jullie en je familie en vrienden, je dorpsgenoten en allen die je dierbaar zijn.


Het herstellen van de menselijke samenleving door saamhorigheid en eenheid.

De herwaardering van het Geldsysteem is reeds begonnen, dit biedt natuurlijk kansen en vraagt om actie op dit moment, om je eigen omgeving te kunnen transformeren na het einde van het Globalisten regiem van WEF en Bilderberg. De ABN aandelen die de Cabal regering heeft wil men afstoten, wat betekent dat de ABN Amro niet voldoet aan Basel IV. Geen nood, want de QFS (Quantum Financial System) heeft alles gespiegeld, dus je zal geen geld verliezen. Rusland heeft tevens de aanval ingezet tegen de waardeloze Euro, omdat deze niet door waarde is gedekt.

De Euro is fiatgeld.

Fiatgeld is geld dat zijn waarde niet uit de materie haalt waarvan het gemaakt is (zoals goud en zilver), maar waarvan de waarde puur is gebaseerd op het vertrouwen dat mensen erin hebben. Het grootste probleem met fiatgeld is dat banken en de overheid zoveel ervan kunnen bijdrukken als ze zelf willen. Nationale valuta zoals de dollar zijn namelijk sinds 1971 niet meer gebaseerd op de goudstandaard, zoals veel mensen nog wel denken. Het grootste voordeel hiervan is dat de overheid grip heeft op de economie en eventuele koersschommelingen. Het grootste nadeel is dat wij burgers hier een wel heel grote prijs voor betalen. En die prijs betalen we in de vorm van inflatie en verlaagde koopkracht.


Een paar data die we in de gaten moeten houden:

14 febr. - 15 Febr, de genoemde data om de Beurzen te laten instorten, wat gelijktijdig kan gaan.

20 maart begint de vrijgave van de Rodriguez Fondsen, waardoor alle Valuta op de hele wereld 1:1 met elkaar gewisseld gaat worden om alle landen gelijke kansen te bieden.

5 April zou Donald J Trump terug komen als de 19e President van de US Federatie.

Hou in gedachte dat Biden dan opgepakt zal moeten zijn, ik verwacht ook dat de overige Globalisten dan uit hun macht gezet zijn, zeker als de QFS hun tegoeden bevriest.

Heb je Euro's die je veilig wilt stellen en een hoge omwisselkoers mee wil behalen, kan dit door vreemde Valuta te kopen tegen een lager tarief. Om de transitie te stimuleren en niemand het alleen kan doen is het zinvol om je voor te bereiden en zelf in actie komt om je eigen gemeente te transformeren in de Nieuwe Wereld van vrede, geluk en voorspoed.

Mark, een patriot in hart en nieren, wil daar bij helpen en doet een aanbod op bestellingen boven de € 500 om daartoe een 10T Zimbabwe biljet gratis bij weg te geven. Als het gerucht waar is dat het 1% oplevert zoals Charlie Ward zegt betekent het ongekende rijkdom om in te zetten voor je eigen gemeente, familie, vrienden en kennissen.

10T = 10.000.000.000.000 x 1% = 100.000.000.000 USN of Gulden of welke munt dan ook.

Dit is een ongekende stimulans en kans om je te arrangeren voor je eigen leef en samenleving op lokaal gebied. Mensen die zich de kans bewust zijn maken van deze gelegenheid gebruik, want de Euro is net als de Dollar DOOD en waardeloos, dus zolang je nog de gelegenheid hebt om je actief in te zetten en middelen te verwerven is dit zeer raadzaam.

Voor meer info of bestellingen of Valuta nog te koop is en welke stuur e-mail naar:

currencies@gmx.com

Door: Rob Brekel (alias Rinus Verhagen)

Wereldwijde valuta reset (RV):Vrijdag 10 febr. Mark Z:

Historic Bond-mensen kijken nog steeds naar volledige financiering rond de 19e/ 20e . Dat is volledige financiering, niet gedeeltelijk, geen stukken of delen. Ik hoor dit van betaalmeesters op twee verschillende continenten. Sommigen zeggen tot de 24e. Vreemd genoeg is dat de datum die ik hoor dat Nesara zal beginnen.

Vrijdag 10 febr.

Walkingstick: De wisselkoers gaat nu in de juiste richting... als gevolg van een interne beweging van de Iraakse dinar die zich momenteel in Irak voordoet en zich voorbereidt om 1 op 1 te bereiken. We zien het bewijs van de volgende stap. Dit wordt fase twee van de monetaire hervorming van de CBI genoemd.
β€’ Judy Note: Een vooraanstaande bron gaf aan dat de financiering voor de RV al is vrijgegeven aan de Amerikaanse schatkist en in het Quantum Financial System klaar was om te worden verdeeld. De liquiditeit voor Tier4b om met afspraken te beginnen zou enige tijd voor of op maandag van de Rodriguez Trust moeten komen. 20 febr.

Donderdag 9 februari Bruce:

Een internationale bank zei dat zodra USTN beschikbaar was bij de banken, Tier4b-afspraken zouden beginnen - en dat zou binnen een paar dagen kunnen zijn.


Bron: https://operationdisclosureofficial.com/2023/02/11/restored-republic-via-a-gcr-as-of-february-11-2023/