Vertaal deze pagina naar:

TIER 4B

15.12.2023

GCR / RV Internet Groups

Houd dit artikel goed in de gaten. In dit artikel zullen we alle ins en outs vermelden die nodig zijn om ZIM obligaties in te kunnen wisselen. 

We zijn nu heel dichtbij volgens de geluiden. 

Stay tuned - fingers X. 

https://qofficial.net/password

Update 15 december 2023

Tier 4B loopt van een aantal dagen voor Kerstmis tot het einde van de maand met de Redemption Centers. Ze hebben in ieder geval toegezegd dat ze van plan zijn dit voor elkaar te krijgen vóór de kerst begint. 

PS. Er kunnen altijd weer data verschuiven, dus houd hier rekening mee.

De tarieven van het Redemption Center zullen de beste zijn die beschikbaar zijn – die krijg je niet bij de kleine banken. Zelfs als U alleen Dinar en Dong in bezit heeft, kunt U nog steeds het gratis nummer bellen, omdat de tarieven die U bij de inwisselcentra krijgt de hoogste zijn.

Er is een geheimhoudingsverklaring van twee pagina's die je moet ondertekenen, in het boekje van 55 pagina's staat te lezen aan wie je geen geld mocht geven. Als U geld geeft aan iemand die in het boekje staat, wordt er beslag op uw rekening gelegd. Politieke veranderingen zullen dit weekend gaan plaatsvinden volgens onze bronnen.

We zullen U verder informeren zodra er meer bekend is.


Hartelijke groeten van ons team,

Free Life World 🍀

UPDATES & NIEUWS

TIER 4B

15.12.2023

Houd dit artikel goed in de gaten. In dit artikel zullen we alle ins en outs vermelden die nodig zijn om ZIM obligaties in te kunnen wisselen.

PROJECT ODIN

29.11.2023

Gesara Military, de Quantum Starlink-revolutie, geheime militaire tribunalen, Q Drops en de val van de cabal.