Vertaal deze pagina naar:

HOE VERDER...

20.03.2022

Een persoonlijk bericht van Rob Brekel (alias Rinus Verhagen)Eerst dank aan alle mensen met het hart op de juiste plek!


Als ik de fondsen heb, maak ik het dik in orde met de gulle mensen die me hebben geholpen. Ook zij die de Bataafse Coin gekocht hebben. Zonder jullie hulp had ik niet zover kunnen komen.

De signalen zijn gunstig,

dat het systeem snel om zal gaan.

Ik, Rob Brekel, kan niet alle plannen voor ons land zelf gaan doen, maar wel sturen dat het structureel vorm gaat krijgen. Het team van investeerders zal samen een stichting opzetten. Deze stichting gaat als planbureau en uitvoerinstantie fungeren. Die plannen zijn redelijk compleet, waarbij een zo breed mogelijke organisatie gaat komen die de projecten gaat aansturen en financieren.

Ikzelf, Rob Brekel, heb geen binding meer en of relatie, dus ik kan zorgen dat mijn uitvinding er gaat komen in samenwerking met een universteit waar ik reeds contact mee heb. Dan ben ik vrij om mijn eigen toekomst weer op de rails te zetten.

Er zal een nieuwe regering komen,

 die aangestuurd gaat worden vanuit de bevolking.

Hoop dat er genoeg kundige en eerlijke mensen zijn die dit als eretaak willen gaan uitvoeren, zonder dat men binding heeft met de oude corrupte politiek.

Ik, Rob Brekel, zal mijn plannen delen voor werkgelegenheid, voedselvoorziening en per direct alle daklozen onderbrengen in vakantieparken, die we al dan niet overnemen en ombouwen tot gezondheid en leerparken.

Hoe gaan we om met ons cultuurerfgoed en oude ambachten die we in stand willen houden. Er zal veel werkgelegenheid komen in de vorm van leer-stage-plaatsen, om mensen die hun baan verliezen, weer een creatieve invulling te geven en vaardigheid te ontplooien voor de toekomstige parken en bezetting.

In hoeverre gevaccineerde mensen nog te helpen zijn is nu nog onduidelijk. Zij hebben de corrupte overheid geloofd en zijn nu het kind van de rekening qua gezondheid.

Het nieuwe muntstelsel zal gekozen moeten worden. Als het aan mij ligt zal het de Bataafse Munt zijn, niet alleen digitaal maar ook met munten van Goud, Zilver en Koper, in verschillende gewichten, zodat deze munten overal dezelfde waarde hebben.

Iedereen zal zijn eigen verantwoordelijkheid moeten nemen.

Nooit meer beslissingen uit handen geven die je afhankelijk maken van corrupte politiek en volksverlakkers. Hoop dat veel mensen gaan opstaan en hun eigen wijk gaan besturen en herbouwen waar dit nodig is.

We beschikken over zoveel middelen dat niemand meer belasting hoeft te betalen, alles kan onder een projectbesteding uitgevoerd worden. We gaan met z'n alle leven en niet meer laten leven door een energie slurpende overheid van misdadigers om mensen te knechten.

Jullie zijn de sleutel naar je eigen vrijheid,

durf vrij te zijn en sla je vleugels uit.

Of het 1 of 2 maanden gaat duren of een half jaar, nu je je eigen positie gaat bepalen ben je vrij en werk je er naar toe om geen gebruiksvoorwerp meer te zijn voor een Bilderberg misdaad kartel.

Stop met de fake verplichte zorgverzekering te betalen, want zo hou je de eigen onderdrukking mee in stand.

Volg je hart en geen fascist die geen hart heeft.

Met hartelijke groeten,

Rob Brekel (alias Rinus Verhagen)


Hierbij een Dankwoord aan/voor Rob Brekel:


Als Free Life World team zijnde willen wij Rob Brekel bij deze hartelijk bedanken voor het vele denkwerk, al zijn inspanningen en bijzondere inspiraties die Rob in de afgelopen jaren heeft getoond op diverse vlakken.

Zonder de inzet en talenten van Rob hadden wij nooit zover kunnen komen.

Bedankt Rob, je hebt een bijzonder brein gekregen van onze Schepper.

Je hebt er ook goed gebruik van gemaakt, Chapeau!

Op naar een Nieuwe Wereld

 van Vrijheid, Gezondheid en Overvloed!

Luister even naar het gedachtegoed van Rob Brekel,

alweer bijna 8 jaar geleden...


Video van 5 juli 2014


Rob Brekel bepleit 'n Volkstribunaal om als Vrij Mens te kunnen leven.

Video van 12 juli 2014


Rob Brekel met veel uitleg over Vrije energie, HAARP, Chemtrails, WTC en Aardbevingen.

Verslag van het symposium

"In de Hoofdrol"


Het thema van de dag was "Hoe om te gaan met het wakker worden - de verspreiding van besef"


Wat doe je als je wakker wordt; hoe ga je daarmee om; hoe vind je daarbij aansluiting met anderen; hoe kun je dit besef verspreiden? Maar ook: hoe houd je je eigen vuurtje brandend?

De intentie was een ontmoeting met andere wakkere mensen en daarin elkaar inspireren.

Info link β–Ί https://handjecontantje.org/2016/10/30/verslag-van-het-symposium-in-de-hoofdrol-zaterdag-29-oktober-2016/