Vertaal deze pagina naar:

LIVE LIFE CLAIM

29.08.2023

Het hebben van een Live Life Claim biedt een aantal voordelen voor U als mens van vlees en bloed!

Je wordt dan onder andere als mens erkend van vlees en bloed!

Het bedrijf de Staat der Nederlanden en de corrupte rechtspraak erkennen je tot heden namelijk niet als een levend Mens van vlees en bloed wanneer jij je identificeert met je persona, de extra dode entiteit die is opgemaakt, nadat je vader je als kind hebt weggegeven door middel van de akte die bij de aangifte van je geboorte door je eigen vader of (aangever) werd opgemaakt.

NB. Deze materie is behoorlijk ingewikkeld wanneer je daar nog helemaal niets over hebt gehoord. We raden je aan om eerst naar de onderstaande video te luisteren. Na het beluisteren en het zien van de video zul je er meer over gaan begrijpen.

Live Life Claim

Je eist en claimt met de Live Life Claim je kunstmatige rechtspersoon op en alle daaraan verbonden derivaten die verhandeld zijn op de beurs, inclusief je geboorterecht en akte. 

Dit gebeurt volgens het internationaal zee handelsrecht, de Maritieme wetgeving die wel geldig is ten opzichte van de criminele Staat Nederland BV met zijn illegale niet-bestaande bedrijfswetten. Je haalt jezelf hiermede uit het kartel van het misdaadregiem van de Globalisten en psychopaten zoals Rutte en zijn WEF handlangers (politici en hooggeplaatsten). Je bent aan niemand belasting verplicht!

Met de Live Life Claim kun je jouw banktegoeden opeisen.

Door ons team kun je een Live Life Claim laten vervaardigen!

Met de Live Life Claim (LLC) kun je daarna alle derivaten opeisen die op jouw dode rechtspersoon (persona) op beurzen zijn verhandeld en die gekoppeld zijn aan jouw eigen Geboorteakte en Geboortetrust. 

Voor de eerste 2 benodigde documenten (incl. verzend- en adm. kosten) betaal je, per levend mens van vlees en bloed, een bedrag van in totaal € 150,-.

Je boekhouder of administratiekantoor kan daarna de gelden aansluitend terug gaan vragen voor jou.

Stuur bij interesse en/of vragen een e-mail naar:

live-life-claim@freelifeworld.info