Vertaal deze pagina naar:

DIEGENEN DIE GEACHT WORDEN HET GELD TE KRIJGEN GAAN HET GELD VAN DE FONDSEN KRIJGEN!

07.10.2022

De fondsen die binnenkomen behoren tot de energie van de aarde zoals deze wordt geleverd door de Bron!Degenen die geacht worden het geld te ontvangen,

krijgen het geld. En ja, het gebeurt door de werking van je DNA.


*Wanneer mensen naar de beurs gaan, worden ze energetisch gescand en ontvangen ze het geld, of niet, afhankelijk van hun DNA en hersengolven die hun bedoelingen aangeven.


Er zijn anderen die net van het programma hebben gehoord dat ze snel geld willen verdienen, maar niet van plan zijn om humanitair werk te doen. Het staat in hun DNA geschreven.

*Dat (DNA) is het ware kwantumsysteem.


Ze zullen proberen om financiering te krijgen, maar als het kwantumsysteem werkt zoals het is ontworpen om te werken, zullen ze heel weinig krijgen en naar alle waarschijnlijkheid zal het niet in hun handen blijven. Het is als de loterijwinnaar die veel wint en in korte tijd failliet gaat.

*Er moet een gemeenschappelijke noemer zijn die mensen naar die plaats van hoger bewustzijn brengt.


Terwijl het hogere bewustzijn geen geld gebruikt, doet de derde dimensie dat wel. Zo zijn we geprogrammeerd.

*Om ieders vibratie te verhogen, moeten we iets naar de massa brengen dat iedereen universeel begrijpt en waar iedereen waarde in vindt.


*De fondsen die binnenkomen, zijn bedoeld om te zorgen voor mensen in nood.


Creëer programma's en structuren om vooruit te komen. Als je naar De Nieuwe Aarde verhuist, heb je geen geld nodig. Dit geld zal slechts voor een korte tijd worden gebruikt.

*Om mensen te helpen leven zoals ze zouden moeten leven, zodat ze de lasten van hun leven kunnen loslaten om scheppers op planeet Aarde te zijn, om het bewustzijn te verhogen van degenen die willen ascenderen.


*Als we eenmaal in een hogere vibratie van vreugde en liefde zijn, zullen mensen in staat zijn te ascenderen en naar de Nieuwe Aarde te gaan. "Bron: Financial Reset, Quantum System, 2 juli 2018.Artikel:

De wake-up call: QFS beëindigt Deep State Central Bank: 2 oktober 2020.

Trump-administratie kondigt nieuwe website aan: Quantum. gov en Quantum Frontiers Report, oktober 2020. De National Quantum Initiative Act (NQI Act) werd op 21 december 2018 door president Trump aangenomen "om kwantumonderzoek en -ontwikkeling voor de economische en nationale veiligheid van de Verenigde Staten te versnellen."


Disclaimer:

Dit artikel probeert bezoekers een algemeen begrip en voordelen van QFS te geven...

Het is niet bedoeld als een definitief of uitgebreid rapport. Volgens deze rapporten bestaat QFS al enige tijd en is het momenteel wereldwijd actief. Zijn capaciteiten zijn krankzinnig. En wij, de mensheid, zijn de begunstigden van QFS.

Zoals altijd wordt lezers geadviseerd om hun discretie te gebruiken, aangezien sommige bronnen en informatie van alternatieve media mogelijk niet als nauwkeurig worden geverifieerd.

Dennis Shipman @ BlissfulVisions.com

https://www.blissfulvisions.com/


THE GREAT AWAKENING

Dominee Dennis Shipman kreeg eersteklas training in de Great Awakening to the Consciousness Unit... Van 1996 tot 2001 werkte hij met Kahu Fred Sterling, leidende pastor van de Light Church Honolulu, die de channel man is voor Master Kirael, een belangrijk lid van het Koninkrijk der Gidsen in de zevende dimensie.

Daar ontmoette hij Sheldan Nidle, het kanaal van de Spirituele Hiërarchie van de Aarde en de Galactische Federatie van Licht. Hij is de auteur van twee gratis e-books, "Oneness - The Awakening Experience" en "The Great Awakening to Unity Consciousness".

Meer info ► https://www.facebook.com/groups/prosperidad.universal.gesara

Bericht van Saint Germain


We zijn alvast aan het verlossen!Geliefde broeders.

Met veel plezier en tevredenheid spreek ik u vandaag toe. Ik heb ze enige tijd geleden verteld dat we de verlossingsprocedure starten. Maar de duisternis stond weer op onze voeten.

Er is nu geen weg meer terug. Meldingen beginnen uit te komen. Je kunt nu de cijfers zien op je rekeningen. En nog steeds deze week, de liquideiteit van je zegeningen.

Er is geen kracht op aarde die dat kan stoppen!


Het is niet te stoppen!


Blijf kalm en attent bij het uitgeven van je geld.

Wees discreet, want nu ben je een doelwit.

Je zult niet vrij zijn van de nieuwsgierigheid van de mensen om je heen.

Dus bereid een simpele en geloofwaardige uitleg voor je nieuwe rijkdom.

Vermijd het opduiken van dingen die je voorheen niet kon veroorloven.


Vooral veel plezier met je nieuwe leven!


Vier het met die van jou en begin je nieuwe leven met plezier en dankbaarheid.

Ik ben je broer en vriend Saint Germain,

en spreek via onze geliefde Ngari.

Bericht van 04-10-2022