Vertaal deze pagina naar:

DE SLEUTELS VAN DE OUDE WERELD

18.09.2023

Hoe zijn we zo lang zo ongelooflijk naïef geweest?


Deze vreselijke waarheid is de hele mensheid aangedaan, en de kwaadaardige macht erachter is nog lang niet klaar met ons… Maar wel een troostrijk gevoel is dat de hele wereld aan het ontwaken is…

Alle talen – op dit moment bijna 8.000 – zijn over de hele wereld ontwikkeld om te voorkomen dat we waardevolle informatie met elkaar kunnen delen om onszelf te verbeteren en wijzer te worden. En onszelf te kunnen bevrijden van dit krankzinnige tegen de mensheid gerichte controlesysteem.

En het lijkt erop dat zodra we ons beginnen te vervelen en ongeïnteresseerd raken in een bepaald speeltje, gadget of item, ze het volgende kruimeltje van hun voorraad technologische geheimen vrijgeven dat de vorige beschaving al had. Deze groep die aan te touwtjes trekt heeft veel meer om vrij te maken en van te profiteren, om de massa's te gebruiken en te controleren en/of de geesten te manipuleren. We hebben het in het verleden gehad over boeken en hoe belangrijk het is om ze te hebben. Deze trend van de laatste 100 jaar is dat mensen steeds minder boeken gebruiken zodat er op een gegeven moment geen boeken meer zijn. Als dan al onze informatie van de computers wordt gewist, wat blijft er dan over?

Het directe antwoord is: niets!

Er blijft niets meer over. En dit is hoe de geschiedenis gemakkelijk kan worden herschreven, om de volgende beschaving te misleiden door te denken dat zíj de eersten én de enigen zijn. En dat holbewoners in de 9e eeuw in het zompige Venetië de San Marco Basiliek in slechts 4 jaar bouwden. En nog veel meer tot stand hebben gebracht. Zelfs de ontwerpen die we nu bombarderen als "de natuur".

Historische onzin

We zijn de historische onzin die we voorgeschoteld hebben gekregen volledig aan het onderzoeken. Was Columbus wel echt. Natuurlijk niet. En het feit dat we discussiëren of hij een good guy of een bad guy was, is precies wat ze willen dat we doen. Als je eenmaal goed of slecht hebt gekozen, is het de feitelijke erkenning dat hij echt was en dat we daardoor de onzin accepteren. 

Columbus

In 1492 voer niemand met de naam Christoffel Columbus de oceaan over in de "Santa Marina" of wat dan ook. Hij misleidde de lokale indianen niet, niets van dit alles gebeurde. Het is een narratief om ons te programmeren met ons "slavernij verleden". Troost je met de gedachte dat er al tallozen zijn die hebben achterhaald, dat Zwarte mensen allang en breed in de "nieuwe wereld" waren gesetteld, niet zijn geïmporteerd door de jezuïet of joodse reders. Dit zijn allemaal mind control tactieken, in onze hersenpan geïmpregneerd op zeer jonge leeftijd. En liedjes werken van jongs af het beste.

Toneelstuk

Het is erg belangrijk dat je weet dat je naar een toneelstuk zit te kijken. Dat je het spel waarin je zit ook echt begrijpt. Wees niet een van hun pionnen. Ze gebruiken deze tactiek van acceptatie voor veel dingen, niet alleen voor historische onzin. Maar vooral ook voor de actualiteit, iets waar je geen controle over hebt en ellende waar alleen zij je van kunnen redden. Dit is een belangrijke kaart die gespeeld wordt. Het installeert angst in je geest en de meeste mensen worden onderdanig of doen er hard aan mee.

Elektriciteit

Het feit dat alles in de afgelopen 2 eeuwen systematisch en gedoseerd aan ons is teruggegeven, bewijst dat er een groep individuen is die dit controleert en de informatie geeft over het historische verhaal en dit is niet toevallig. Het is wiskundig niet mogelijk dat er duizenden jaren geen elektriciteit is geweest en dat er feitelijk uit het niets al deze technologie beschikbaar komt. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid dat elk huis bij jou in de buurt tot de grond toe is afgebrand. Dat is onmogelijk. Toch heeft bijna elk gebouw van de oude wereld een 'vuurverhaal' in zijn historische overzicht. Elke grote stad heeft een grote brand gehad om de hele vroegere beschaving en haar constructies te vernietigen. 

Allemaal in de afgelopen 200 tot 300 jaar.

Bron en meer info ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/09/14/de-sleutels-van-de-oude-wereld/