Vertaal deze pagina naar:

BESTE BATAVIEREN

30.01.2022


De corrupte misdadigers uit de politiek hebben de hele samenleving gesloopt!


Beste Batavieren,

De corrupte misdadigers uit de politiek hebben de hele samenleving gesloopt en iedereen tegen elkaar opgezet om hun GENOCIDE agenda door te kunnen voeren. En voorts bedrijven onder druk gezet met het QR code beleid om een 2G regel in te voeren.

Velen staan er niet bij stil, maar dit heeft ernstige gevolgen. Want als je als ondernemer aan de regels van de Satanisten van het Hitler Kabinet houdt ben je medeplichtig aan GENOCIDE.

Stel een doorsnee bedrijfje als www.Liza-Group.com die IP diensten verleend, als dit bedrijf van zijn medewerkers zou verlangen dat ze enkel kunnen werken als ze gevaccineerd zijn, is dit in strijd met de conventie van Genève waardoor de CEO van het bedrijf zich voor een Neurenberg tribunaal mag verantwoorden.

Dit is een fictief voorbeeld wat waar zou kunnen zijn als met de D666 beleid van Rutte en co zou naleven. Ik had ieder ander bedrijf ook kunnen benoemen, dus hecht geen waarde oordeel aan de keuze voor deze bedrijfsnaam.

Mocht onverhoopt wel vergelijkbare feiten aan het licht komen bij alle bedrijven, zal dit een grote impact hebben op de totale economie.

Wel doe ik een oproep aan mensen die bij www.Liza-Group.com werken om te solliciteren en een beter werkaanbod en beloning voor de nieuwe projecten te krijgen.

Werk je bij www.Liza-group.com en wil je weten wat ik voor je kan betekenen, mail dan je CV naar het volgende e-mailadres:

info@IQ-Projects.eu


In je toekomstig Salaris zal ook een onvoorwaardelijk Basisinkomen worden verwerkt, tevens bepaal je zelf je eigen inkomen. Dit aanbod geldt enkel op dit moment voor werknemers van www.Liza-group.com.

Wat de nieuwe toekomst betreft, dit kan pas echt goed loskomen als het oude systeem is vervangen. Daarom is het van belang om je nu voor te bereiden op de transitie naar een compleet ander leven.


Met vriendelijke groet,

Rob Brekel (alias Rinus Verhagen)