Vertaal deze pagina naar:

AANKOOP BATAAFSE REPUBLIEK COINS

31.10.2021


De Bataafse Coin is geboren!


Dit token (coin) is gemaakt om de mensen van de Nieuwe Bataafse Republiek in de toekomst te betalen met behulp van het QFS-systeem.


Men kan deze nu kopen middels Lobstr met XLM


Hoe gaat dit in z'n werk?

Maak zelf eerst een account aan bij Lobstr.

Zie ► https://lobstr.co


Opmerkingen:


U zult wel een potje geduld moeten hebben om het direct te begrijpen, maar vele anderen gingen U reeds voor. Hen is het reeds gelukt om de Bataafse Republiek Coin aan te kopen, (cq. om te ruilen tegen XLM's).

Lumen is de oorspronkelijke digitale valuta van het Stellar Network en is gebouwd om als ruilmiddel tussen andere activa te dienen.


Uw Lobstr account:


Met Uw e-mail zult U Uw Lobstr account moeten bevestigen. Zorg er dus voor dat U Uw e-mailbox paraat heeft om die bevestiging te kunnen uitvoeren.

Het kan zijn dat U bij het opnieuw inloggen in Uw Lobstr account (wanneer U cookies hebt verwijderd, of automatische verwijderd worden) Uw IP-adres opnieuw moet bevestigen middels Uw e-mailadres.


Maak nadat alles correct is verlopen een Stellar adres aan.


Tip: Noteer direct de Engelse woorden die U in beeld ziet verschijnen en bewaar deze goed (op papier liefst) ter verificatie van uw account.

Koop daarna XLM aan door middel van Uw creditkaart (minimaal voor 30 euro) of laat minimaal 5 XLM's door iemand anders (die reeds XLM's in bezit heeft) naar Uw account doorzenden. Wat dan belangrijk is dat U het 'Federation address' doorgeeft aan diegene die U de XLM's wilt toezenden. Dat adres vindt U in de instelllingen (settings).

Voeg daarna de Bataafse Republiek Coin toe aan Uw assets.

Zie website ► https://bataafserepubliek.stellarmint.io/

Copieer de Tokenregel naar Uw Assets.

Token Issuing Account:

GDU3YAZ5PQABSK76C4XVQISSPLPMJJU3M7O6IYSF6QB4UWURB3DH26DU

Toets daarna op de button 'ADD'.

Daarna Bataafse Coin (zie Assets) aanschaffen wat er op dat moment te koop is.

Klik op de button 'TRADE'.

U ziet dan 'Buy' en 'Sell' staan. U kunt zelf bepalen hoeveel Bataafse Republiek Coins U aan wenst te ruilen met XLM. Wanneer U vroegtijdig koopt zult U profiteren van de waardestijging die er gaat komen.


Heeft U een Lobstr account gemaakt en wilt U daarna af en toe in Uw account kijken?

Log dan in met de volgende link ► https://lobstr.co/authorization/signin/

Geheel onderaan vindt U nog meer info over Lobstr en Assets.


Heeft U vragen over Lobstr of heeft U gerelateerde vragen?


Stel Uw vraag in de Nederlandse Telegram groep.

Telegram groep ►  https://t.me/GQXNLchatHoe gaan we de Bataafse Republiek Coin uiteindelijk gebruiken en er een menselijke economische waarde aan toekennen?


Dit wordt natuurlijk gedaan door er een tegenwaarde aan toe te kennen, die wordt gedekt door goud. Als de Wereldfondsen gaan vrijkomen, kunnen we beginnen met de uitvoering van projecten.

Eén daarvan is een boekhoudkundige verrekening van Diensten, Handel, Voedsel en Goederen.

Alle producten die we maken en verkopen kunnen door de Bataafse Republiek Coin volwaardig gebruikt gaan worden als betaalmiddel. Je gebruikt het om je kapper te betalen, die op zijn beurt alles betaald krijgt via GESARA-fondsen, de kapper heeft gegarandeerd inkomen en alle bedrijfskosten worden betaald uit het GESARA-fonds.

Zo ontstaat een model waarin de bevolking zelf de waarde van hun diensten en producten of geldeenheid bepaalt. De waarde wordt mede bepaald door het aantal gebruikers.

Vanuit de GESARA wereldfondsen kunnen we bedrijven opdrachten geven.

De loonkosten worden dan gedragen door de GESARA-fondsen, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd. Alle bedrijven die aan hun medewerkers zijn gekoppeld, worden dan automatisch een interne corporatie, waarin ook het betalingsverkeer intern wordt verwerkt.

Dus onderling zal er geen verrekening van belastingen nodig zijn, daar het immers een boekhoudkundige interne verrekening is.

Het zal een dubbel betalingssysteem zijn, waarbij alles een door goud gedekte tegenwaarde heeft. De afwikkeling van de Bataafse Republiek Coin vindt dan buiten de banken plaats.

Medewerkers ontvangen een basissalaris in Bataafse Republiek Coin, waarmee ze goederen en producten voor hun eigen levensonderhoud kunnen betalen.

De tweede munt kan van alles zijn, mits democratisch bepaald, bijvoorbeeld de florijn, die in het verleden verwant was met de Bataafse Republiek, die we later de gulden noemden.

Het basisinkomen voor kinderen wordt opgeteld bij het basisinkomen van een ouder of voogd tot het kind 18 jaar is. De inkomsten komen dus uit twee verschillende richtingen.

De Bataafse Republiek Coin voor het onvoorwaardelijk basisinkomen en een aandeel voor de gewerkte uren en geleverde diensten, producten of voedsel.

De waarde kan variëren, maar deze worden verrekend naarmate de Bataafse Republiek Coin in waarde stijgt.

Met de Bataafse Republiek Coin heeft u dan de mogelijkheid om uw zorg- en risicoverzekering tegen een collectieve prijs te betalen.

Renteloze leningen worden uitbetaald in de ander geldende munt of valuta.

Alle rekeningen kunnen worden betaald met de Bataafse Republiek Coin, die vervolgens wordt verrekend met de andere gangbare eenheid die nog moet komen.

Naast de Bataafse Republiek Coin komen er ook vaste waarde munten in goud, zilver, koper zoals wij die gekend hebben.

Er zijn 50 miljard Bataafse Coin gecreëerd, die direct na de herwaardering van het bestaande monetaire systeem op waarde zijn geborgd.

We gaan uit van de waarde van 50 miljard metalen munten, die waardevast zijn, uitgedrukt in het gewicht van de munt, dus wereldwijd bruikbaar zijn. Andere landen kunnen dit met hun eigen nieuwe munteenheid doen zoals de Indonesische Diruna of de Italiaanse Lire.

Het gewicht van goud, zilver of koper bepaalt de waarde van zaken en/of goederen die u wilt kopen of verkopen.

De overige inkomsten komen uit de gewerkte uren, dus mensen bepalen zelf hun inkomen, een inkomen om van te leven en niet om te overleven.

Iedereen in de Bataafse Republiek kan een basisinkomen hebben als ze zijn aangesloten bij de Lobstr en hun werkgever, die deel uitmaakt van het collectief.Meer info over Lobstr.co

Account aanmaken bij LOBSTR.CO


Hoe doe je dat?

Geschreven door Richard (waarvoor hartelijk dank!).

"Laat ik even proberen om jullie uit te leggen hoe je een Lobstr account aanmaakt."

Ga eerst naar de website ► https://www.lobstr.co


 • Klik dan op <Get Started>.
 • Maak hier je account aan.
 • Nu kun je je emailadres met bijbehorend wachtwoord invoeren.
 • Wachtwoord bevestigen.
 • Dan krijg je een mail van Lobstr.co.
 • Tip: Kijk of deze niet per ongeluk in de spamfolder is beland.
 • Dan op de link klikken om je emailadres te bevestigen.
 • Ga terug naar lobstr.co en login met je gegevens.
 • Nu zit je in je lobstr account.
 • We gaan nu een wallet aanmaken.
 • Klik nu op <Create Wallet>.
 • Je krijgt nu een scherm met losse woorden te zien. Dit is je geheime zinsfrase.
 • Kopieer deze in een notepad op je computer, of schrijf deze op een stuk papier en bewaar deze op een veilige plaats. (Deze heb je namelijk weer nodig als je ooit van telefoon veranderd of je logt in op nieuwe software).
 • We gaan eerst regelen dat we XLM in onze account krijgen.
 • Dit kan via een creditcard of via een cryptowallet zoals coinbase of binance. (Ikzelf gebruik coinbase, maar deze stort mijn deposit naar coinbase meteen weer terug op mijn rekening. Ik zou in dit geval kiezen voor binance).
 • Als de XLM in je lobstr account staat kunnen we assets toevoegen. (Elke asset reserveert een beetje XLM om de asset in je wallet te zetten).Tip: Voeg de onderstaande assets toe


‼️ Let daarbij op de websites, er staat soms (veel) fake tussen ‼️
NB. Zelf heb ik nog extra websites toegevoegd (voor de leuk...)


Dat kunnen jullie uiteraard ook doen.


EXTRA TIPS

De app installeren op je telefoon, (nadat je een account hebt aangemaakt op de pc of laptop), zorgt ervoor dat je alleen maar hoeft in te loggen op de app en kun je op een eenvoudige manier de wallet ophalen.

Dan hoef je zelf de inloggevens en de checkwoordjes niet meer in te typen.

Als je VISA kaart hebt, zal je een app op je telefoon moeten installeren, waarmee je betalingen kunt goedkeuren, of geld van je bankrekening naar je creditkaart kunt overmaken om XLM mee te kunnen kopen.

Daar Banken veel zilver verkocht hebben, maar deze niet kunnen leveren is het aandeel Comex589 (SILVER) erg interessant, daar het een paar honderd procent zal stijgen.

Ook de Lire www.Lira.tomlhosting.com en Diruna https://diruna.org/ zijn zeer aan te bevelen.

Het is immers valuta, die nu met het Herwaarderen door de RV enorm in waarde lijken toe te nemen.

Lobstr voldoet aan de ISO20022 norm en is goud gedekt


Lira is een stabiele munt op stellaire blockchain. Het biedt rentetarieven van 5% per jaar die maandelijks worden betaald op de gehouden munten. Italcoin is een startup die stabiele cryptografische valuta wil aannemen op basis van de waarde van de soevereine valuta van de Italiaanse staat, en biedt talrijke voordelen voor houders, met ultrasnelle internationale rente en overschrijvingen en verwaarloosbare commissies.

De waarde van lira: 1000 lire = 0,63 usd

Diruna (DRA) is een cryptocurrency-token en werkt op het Stellar-platform.

Meer informatie is te vinden op ► https://diruna.org


De schrijver van de ingezonden info (Richard) wenst U Allen veel Succes toe en een mooie Transitie (overgang) naar een Menselijke Economie door GESARA.


Wees zelf de eye-opener!Wilt U een vlag bestellen?

Klik dan op de onderstaande link.

Link vlag ► https://wereldvlaggen.nl/en/product/new-batavia-flag/Meer info over deze vlag

Klik op de onderstaande link.

Info vlag ► https://bataafse-vlag.blogspot.com/2020/11/de-nieuwe-bataafse-vlag.html