DE BATAAFSE REPUBLIEK COIN

31.10.2021


De Bataafse Coin is geboren, men kan deze kopen bij Lobstr met XLM


Zie website ► https://bataafserepubliek.stellarmint.io/

Wel eerst toevoegen en dan aanschaffen wat er mogelijk te koop is.

Hij die nu koopt zal profiteren van de waardestijging die er gaat komen.


Hoe gaan we deze Bataafse Republiek Coin kunnen gebruiken en er een menselijke economische waarde aan toekennen.


Dit gebeurt natuurlijk door er een tegenwaarde aan toe te kennen, gedekt met Goud.

Als de Wereldfondsen vrijkomen kunnen we projecten gaan doen, één daarvan is een boekhoudkundige verrekening van Diensten, Handel, Voedsel en Goederen.

Alle producten die we maken en verkopen kunnen voor de Bataafse Republiek Coin volwaardig gebruikt worden als betaalmiddel.

Je betaalt er je kapper mee, die weer alles via GESARA fondsen betaald krijgt, de kapper is hierdoor van inkomen gegarandeerd en krijgt alle bedrijfskosten betaald uit het GESARA fonds.

Zo ontstaat er een model waarbij de bevolking zelf de waarde bepalen van hun diensten en producten of geldeenheid. De waarde wordt mede bepaald door het aantal gebruikers.

Vanuit de GESARA wereldfondsen kunnen we bedrijven opdrachten geven, de loonkosten komen dan voor rekening van de GESARA fondsen, waardoor de kosten ontzettend zullen zakken.

Alle bedrijven die zijn aangesloten met hun personeel worden dan automatisch een interne corporatie, waar ook intern de betalingen worden afgehandeld.

Dus onderling geen verrekening van belastingen nodig zal zijn, daar het immers een boekhoudkundige interne verrekening is.

Het zal een dubbele opzet betaalsysteem worden met alles goud gedekte tegenwaarde.

De Bataafse Republiek Coin verrekening gebeurt dan buiten de Banken om.

Deze krijgen werknemers een basissalaris betaald in Bataafse Republiek Coin om voor eigen diensten goederen en producten te kunnen betalen.

De Tweede munt kan van alles zijn als dit democratisch wordt besloten, waarbij de Florijn die verwant is met de Bataafse Republiek in het verleden, die wij Gulden hebben genoemd.

Het Basisinkomen van kinderen komt bij het Basisinkomen van een van de ouders of voogd tot het kind 18 jaar is.

Het inkomen gaat dus uit twee verschillende betalingen gebeuren.

De Bataafse Republiek Coin voor het Onvoorwaardelijk Basisinkomen en een gedeelte voor de gewerkte uren voor werk en geleverde diensten producten of voedsel.

De waarde kan verschillen van elkaar, maar deze worden dan verrekend als de Bataafse Republiek Cion meer waard wordt.

Met de Bataafse Republiek Coin heb je dan de mogelijkheid om je gezondheid en al je risicoverzekeringen mee te kunnen betalen tot een collectief prijs.

Renteloze leningen worden uitbetaald in de andere geldende munt die gaat komen.

Alle rekeningen kan men betalen met de Bataafse Republiek Coin die dan verrekend wordt met de andere gangbare eenheid die nog gaat komen.

Naast de Bataafse Republiek Coin komen er ook waarde vaste munten, in Goud, Zilver, Koper, zo als we dit hebben gekend.

Er zijn 50 miljard Bataafse Coin gemaakt die waarde gedekt zijn direct na de herwaardering van het bestaande geldstelsel.

We nemen nog eens aan waarde van 50 Miljard de metalen munten die waardevast zijn, deze uitgedrukt in het gewicht van de Munt, dit maakt dat deze over de hele wereld te gebruiken is en andere landen dit ook kunnen dien met hun eigen nieuwe valuta als de Indonesische Diruna of Italiaanse Lire.

Het gewicht van het Goud. Zilver of Koper bepaalt de tegenwaarde van spullen en of goederen die men wil kopen of verkopen.

Het overige inkomen komt voort uit gewerkte uren, men bepaalt dus zijn eigen inkomen, een inkomen om te leven en niet te hoeven overleven.

Iedereen in de Bataafse Republiek kan een Basisinkomen hebben als hij aangesloten is via Lobstr en zijn werkgever die aangesloten is aan het collectief.Meer info over Lobstr

Account aanmaken bij LOBSTR, hoe doe je dat?

(Geschreven door Richard, Dank!)


"Laat ik even proberen om jullie uit te leggen hoe je een lobstr account aanmaakt."

Ga eerst naar de website ► https://www.lobstr.co • Klik dan op <Get Started>.
 • Maak hier je account aan.
 • Nu kun je je emailadres met bijbehorend wachtwoord invoeren.
 • Wachtwoord bevestigen.
 • Dan krijg je een mail van Lobstr.co.
 • Tip: Kijk of deze niet per ongeluk in de spamfolder is beland.
 • Dan op de link klikken om je emailadres te bevestigen.
 • Ga terug naar lobstr.co en login met je gegevens.
 • Nu zit je in je lobstr account.
 • We gaan nu een wallet aanmaken.
 • Klik nu op <Create Wallet>.
 • Je krijgt nu een scherm met losse woorden te zien. Dit is je geheime zinsfrase.
 • Kopieer deze in een notepad op je computer, of schrijf deze op een stuk papier en bewaar deze op een veilige plaats. (Deze heb je namelijk weer nodig als je ooit van telefoon veranderd of je logt in op nieuwe software).
 • We gaan eerst regelen dat we XLM in onze account krijgen.
 • Dit kan via een creditcard of via een cryptowallet zoals coinbase of binance. (Ikzelf gebruik coinbase, maar deze stort mijn deposit naar coinbase meteen weer terug op mijn rekening. Ik zou in dit geval kiezen voor binance).
 • Als de XLM in je lobstr account staat kunnen we assets toevoegen. (Elke asset reserveert een beetje XLM om de asset in je wallet te zetten).


Tip: Voeg de onderstaande assets toe


‼️ Let daarbij op de websites, er staat soms (veel) fake tussen ‼️
NB. Zelf heb ik nog extra websites toegevoegd (voor de leuk!). 


Dat kunnen jullie uiteraard ook doen...


EXTRA TIPS

De app installeren op je telefoon, (nadat je een account hebt aangemaakt op de pc of laptop), zorgt ervoor dat je alleen maar hoeft in te loggen op de app en kun je op een eenvoudige manier de wallet ophalen.

Dan hoef je zelf de inloggevens en de checkwoordjes niet meer in te typen.

Als je VISA kaart hebt, zal je een app op je telefoon moeten installeren, waarmee je betalingen kunt goedkeuren, of geld van je bankrekening naar je creditkaart kunt overmaken om XLM mee te kunnen kopen.

Daar Banken veel zilver verkocht hebben, maar deze niet kunnen leveren is het aandeel Comex589 (SILVER) erg interessant, daar het een paar honderd procent zal stijgen.

Ook de Lire www.Lira.tomlhosting.com en Diruna https://diruna.org/ zijn zeer aan te bevelen.

Het is immers valuta, die nu met het Herwaarderen door de RV enorm in waarde lijken toe te menen.

Lobstr voldoet aan de ISO20022 norm en is goud gedekt


Lira is een stabiele munt op stellaire blockchain. Het biedt rentetarieven van 5% per jaar die maandelijks worden betaald op de gehouden munten. Italcoin is een startup die stabiele cryptografische valuta wil aannemen op basis van de waarde van de soevereine valuta van de Italiaanse staat, en biedt talrijke voordelen voor houders, met ultrasnelle internationale rente en overschrijvingen en verwaarloosbare commissies.

De waarde van lira: 1000 lire = 0,63 usd

Diruna (DRA) is een cryptocurrency-token en werkt op het Stellar-platform.

Meer informatie is te vinden op ► https://diruna.org


De schrijver van de ingezonden info wenst U Allen veel Succes en een mooie Transitie (overgang) naar een Menselijke Economie door GESARA.