70 HANDIGE TIPS OM TE OVERLEVEN IN MOEILIJKE TIJDEN IN EEN BOEK

15.12.2022

70 ingenieuze tips die je kunnen helpen je eigen gezin te beschermen in tijden van economische crisis, langdurige black-outs, rellen, hyperinflatie, orkanen, staat van beleg of andere onvoorziene gebeurtenissen die op ons pad kunnen komen.

De schrijver van het boek schrijft het volgende:

Maar de directe beloning van het hebben van deze projecten is dat ze je onafhankelijk en zelfvoorzienend maken. U wilt van niemand afhankelijk zijn voor uw basisbehoeften!

Het is financieel alleen maar logisch om te beginnen met het produceren van een deel van de spullen die je thuis nodig hebt in plaats van andere mensen rijk te maken.

Het geld dat u elke maand bespaart, wordt in de loop van de tijd opgeteld, dus deze projecten zullen zichzelf terugbetalen en u daarna een gestage winst opleveren.

Ik koos ervoor om al deze projecten in een fysiek boek op te slaan, zodat je er nog steeds toegang toe hebt in een black-out of na een EMP. Maar ik heb voor elk project ook video's gemaakt die je laten zien hoe ik het deed, en het enige wat je hoeft te doen is mij stap voor stap van begin tot eind te volgen, ongeacht of je ervoor kiest om het boek of de video's te gebruiken.

Je krijgt ze sowieso allebei.

Al mijn instructies en schetsen zijn uiterst nauwkeurig, zonder iets weg te laten, zodat iedereen ze gemakkelijk kan nabouwen, niet zoals die instructies wanneer je sommige stappen zelf moet raden.

Binnenin vind je onderweg ook foto's, met materialen die nodig zijn en waar je ze goedkoop kunt krijgen, evenals links waar je exact dezelfde materialen kunt bestellen die ik heb gebruikt. Op deze manier is er geen ruimte voor fouten omdat we dezelfde dingen gebruiken.

Voor elk project vindt u aan het begin de materiaalkosten, de moeilijkheidsgraad en de tijd die nodig is om het te voltooien. Op die manier heb je vanaf het begin alle informatie die je nodig hebt en kun je altijd vooruit plannen.

Alle projecten die ik je ga laten zien, zijn extreem goedkoop om te maken. In feite zijn deze projecten het beste voor mensen die niet veel hebben en geld willen besparen, in plaats van voor de rijken die zich niets aantrekken van hun maandelijkse rekeningen.Ze hebben niet veel tijd nodig om te bouwen. Ik heb een fulltime baan en heb een gezin waar ik tijd mee doorbreng, dus je kunt deze projecten ook in je vrije tijd maken.

Het maakt niet uit of je een vrouw of een man bent, jong of oud; het is nooit te laat of te vroeg om meer zelfvoorzienend te worden, beter voorbereid te zijn of geld te besparen.

Website ► https://thesurvivalprojects.com/book/

Het waterfilter met 3 emmers


Je bouwt dit waterfilter in minder dan 30 minuten door drie lege emmers op elkaar te stapelen. De ironie in de nasleep van Katrina was dat zelfs als mensen omringd waren door water zover het oog reikte, velen bijna dood waren uitgedroogd omdat dat water vies en onveilig was.


DIY-windturbine van geborgen motoren


Je zult ook ontdekken hoe je je eigen windturbine kunt maken en elke dag gratis kunt profiteren met een Ametek DC-motor of, nog beter, geborgen motoren van elektrische fietsen en Segways, loopbandmotoren of ventilatormotoren van automotoren.


Het krachtigste overlevingsvoedsel dat je thuis kunt maken


(20+ jaar houdbaar)

Je zult ook ontdekken hoe je een van de krachtigste overlevingsvoedingsmiddelen kunt maken die de mens kent. Pemmican is uitgevonden door de inheemse bevolking van Noord-Amerika om vlees zonder koeling te bewaren. Het is een zeer energierijk voedsel gemaakt van gemalen vlees, gesmolten vet en bosbessen.

Slechts een half pond Pemmican geeft je lichaam bijna 2.000 calorieën.


Het verborgen voedsel groeiende hek


Met dit eenvoudige project verander je een inactieve schutting in een verborgen maar mooie tuin. Je kunt het maken van houten plantenbakken of zelfs afgedankte pallets. Zelfs mensen die langskomen en over het hek kijken, zien het niet.