Vertaal deze pagina naar:

Project Nederland

Onze humanitaire projecten in Nederland voor de huidige bewoners.

Een herinnering aan onze woongemeenschappen in vroegere tijden...
Een herinnering aan onze woongemeenschappen in vroegere tijden...

FREE LIFE WORLD HEEFT ALS DOEL EEN ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAP IN IEDERE GEMEENTE IN NEDERLAND OP TE STARTEN EN DOOR TE ONTWIKKELEN.

Vroeger leefde men al in zelfvoorzienende woongemeenschappen (zie foto).

De zelfvoorzienende woongemeenschappen zijn in eerste instantie geheel zelfvoorzienend qua inkomsten, water, opwekking van stroom en van voedsel in de ruimste zin van het woord. We zijn van plan om de behuizing en voorzieningen zo comfortabel mogelijk te maken.

We gaan per land kijken welke luxe en middelen we ons kunnen gaan permitteren in de woongemeenschappen die wij in elk land van de wereld gaan opzetten.

Hoe wij dat als organisatie gaan aanpakken kun je op deze pagina de komende tijd stap voor stap gaan volgen. We starten door eerst chatgesprekken en telefoongesprekken te voeren. Daarna komen we bij elkaar wanneer de plannen wat meer vorm hebben gekregen. 

We zullen in de toekomst foto's en video's toevoegen om te laten zien hoe onze vorderingen verlopen. Zodra wij zover zijn zullen we een oproep doen voor de pioniers die ons willen gaan ondersteunen of willen gaan wonen in de betreffende woongemeenschap.

De kracht van kleuren

Een blik in onze Toekomst

Wij gaan zelf vers brood en pizza's bakken en voor ons eigen voedsel zorgen.

Noot: Wij hebben tevens het voornemen in elk land in Europa een zelfvoorzienende woongemeenschap op te starten en als we tijd en ruimte over hebben in de hele wereld.

Muziek zal ons gaan helen!

UPDATES & NIEUWS