Vertaal deze pagina naar:

EERSTE ZELFVOORZIENENDE WOONGEMEENSCHAPPEN VAN FREE LIFE WORLD OP EIGEN KRACHT ❤️


Update 5 april 2023


Wie helpt of doet er mee?


Wij zijn van plan om met een groep pioniers een Zelfvoorzienende Woongemeenschap op eigen kracht te realiseren in Noord Portugal, Zuid-Oost Spanje en Egypte (verschillende locaties).

Je mag en kunt er dan na overleg zelf eventueel ook gaan wonen.


Onze tools die we gaan gebruiken zijn onze eigen talenten, handvaardigheden, kennis, tijd, energie en aanwezige en beschikbare middelen op dat moment.

Dit project staat nog geheel in de kinderschoenen!


Inventarisatie van pioniers

We gaan nu eerst een inventarisatie maken van de pioniers die zich reeds hebben opgegeven, hun wensen, de beschikbare tools en aangeboden middelen. We gaan ook kijken of er pioniers te vinden zijn in onze directe vriendenkring, want vele vertrouwde handen maken licht werk.

Je kunt bij interesse jezelf opgeven middels het aanmeldformulier. Wanneer de interesse groot is of na verloop van tijd groter gaat worden gaan we er direct een tweede project achteraan opstarten en zullen wij dat ook begeleiden waar dat nodig is.


Aanmeldformulier

Het aanmeldformulier is onderaan deze pagina te vinden.

Zodra we meer nieuws hebben zullen we hiervan een update maken.


Een hobbitwoning is de wens van een toekomstige bewoonster.
Een hobbitwoning is de wens van een toekomstige bewoonster.

Door het zien van afbeeldingen ontstaan vaak ideeën, wat je wel en niet wil.

Update 17-09-2022


Het allerbelangrijkste voor de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Portugal is reeds gevonden. Een mooie lap grond aan een stromend watertje, hoera!

Aangeboden door een Nederlandse pionier in het noorden van Portugal. Het is een vlak stuk grond van circa 100 x 100 meter (1 ha) op een hoogte van circa 1.000 tot 1.200 meter. De lap grond is niet zo heel groot, maar we gaan eens kijken wat we samen kunnen gaan realiseren.


We gaan even brainstormen:

Wanneer we bijvoorbeeld met max. 10 tot 12 mensen daar tijdelijk of permanent willen gaan wonen kunnen we de grond verdelen in bjvoorbeeld 12 aparte woongedeeltes van 20 x 20 meter, een gedeelte in het midden voor gezamenlijk gebruik (40 x 40 meter) waar we kunnen koken en gezellig kunnen verblijven met elkaar.

Dan blijft er een gedeelte grond over om te kunnen gebruiken om eigen groentes en fruit te kweken en een aantal leuke lieve kippetjes te laten rondscharrelen voor de dagelijkse verse eieren.

Door eerst uit te gaan van een idee (praatstuk) ontstaan er vaak goede plannen. Zo gaan wij dat ook doen. Dus door eerst ideetjes op te werpen kom je er vaak achter wat men als groep wel of niet wil.

En ja, in deze woongemeenschap zal muziek een belangrijk onderdeel zijn.

Welkom aan diegenen die zich hiermee verbonden voelen. Ons project is ook bedoeld om andere pioniers op ideeën te brengen die iets soortgelijks willen gaan opzetten.

Succes Allen met jullie keuzes!

- Meer info volgt -


Ons humanitaire project (plan)


Zolang de GESARA fondsen (nog) niet vrijkomen en de ZIM dollars (nog) niet gewisseld kunnen worden, gaan wij starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa van Free Life World op eigen kracht. Dit project gaat dan als voorbeeld dienen voor de rest van Europa.

Elke zelfvoorzienende woongemeenschap in Europa zal aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de pioniers die er willen gaan wonen en/of werken. De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van de zelfvoorzienende woongemeenschap.


Wilt U zichzelf inzetten voor dit project?

Of heeft U interesse om hieraan mee te helpen/werken, zodat U zelf een volgende zelfvoorzienende woongemeenschap kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

Wie of wat is Free Life World?


Free Life World biedt ondersteuning bij humane initiatieven voor de levende Mens.

Hierbij nemen pioniers zelf het voortouw om de transitie (overgang) naar een betere toekomst en levensomstandigheden beter en sneller te laten verlopen.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan!


De levende Mens, van vlees en bloed, staat voorop!

Wij willen pioniers nu de gelegenheid geven zich aan te melden voor ons humanitaire project 'Zelfvoorzienende woongemeenschap op eigen kracht' om onze levensomstandigheden te herstellen naar een menswaardig bestaan en de levensbehoeften en middelen die wij hierbij nodig hebben (zoveel mogelijk) in eigen beheer onder te brengen.


Weet en besef goed wat wij als groep pioniers gezamenlijk kunnen doen!

Tip: Wacht niet te lang, de tijd tikt door...

Zo onze Schepper dat wil zal gaan geschieden, zowel in de hemel als op de aarde.

Bekijk de onderstaande video van wat wij ongeveer voor ogen hebben.

Dit is een voorbeeld om je alvast een idee te geven.


Ons plan en eerste stappen

Ons plan en onze eerste stap(pen) zullen we stap voor stap gaan uitleggen, zolang de GESARA fondsen (nog) niet vrij komen en de ZIM dollars (nog) niet gewisseld kunnen worden.

Stap 1 - DATABASE PIONIERS

We willen eerst een inventarisatie maken en database gaan aanleggen van pioniers om onze kennis, talenten, handvaardigheden en middelen in kaart te brengen van de groep gelijkgestemden die het humanitaire project 'Zelfvoorzienende Woongemeenschap' van Free Life World op eigen kracht willen gaan ondersteunen.


Uw bijdrage of inzet kan bestaan uit kennis, specialisme(n), handvaardigheden en middelen.

Wanneer de belangstelling en aangeboden inzet groot genoeg is gaan wij van start en gaan dan als eerste een stuk grond kopen in Europa en/of bezetten met een vlag voor onze nederzetting.

We zijn erg benieuwd naar de reacties en motivatie die er is binnen de groep pioniers.


Wie een bijdrage wil doen of mee wil helpen kan zich hieronder aanmelden.

Tip: Wanneer U er ook stellig van overtuigd bent dat we met onze gezamenlijke talenten, kennis, handvaardigheden en middelen iets heel moois neer kunnen gaan zetten reageer dan.

Vul zoveel mogelijk gegevens in, zodat wij een goed beeld krijgen van U.

U bepaalt zelf wat U wel of niet invult in het aanmeldformulier.

AANMELDFORMULIER

(Al Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld)

Een intake gesprek volgt alleen bij voldoende motivatie, onderbouwing en/of belangstelling.

De Updates zullen in het onderstaande Telegram kanaal worden gepost.

https://t.me/+TT12s9IYGqm1Vu0J

Voorbeeld hoe fijn en gezellig percussie muziek kan zijn wanneer wij ons met onze harten gaan verbinden ❤️