Vertaal deze pagina naar:

"DOE-HET-ZELF" PROJECTEN

70 ingenieuze doe-het-zelf-projecten die U in 2024 zou moeten bouwen.

Het is nooit te vroeg of te laat om zelfvoorzienend te worden, beter voorbereid te zijn of geld te besparen. Extreem goedkoop, gemakkelijk en snel om de projecten zelf te maken.

Ingenieuze doe-het-zelf-projecten om een wereld zonder elektriciteit te overleven.

Een 'verzekering' voor moeilijke tijden. Alle projecten die je hier ziet, zijn extreem goedkoop om te maken. In feite zijn deze projecten het beste voor mensen die niet veel hebben en geld willen besparen, in plaats van voor de rijken die zich niets aantrekken van hun maandelijkse rekeningen. De projecten vereisen NIET veel tijd om te bouwen. 

Jij kunt deze projecten in je vrije tijd maken. Alle instructies en schetsen zijn uiterst nauwkeurig vastgelegd, dus iedereen kan ze gemakkelijk opnieuw opbouwen.

EEN PAAR VOORBEELDEN

WARM WATER

Hoe je een eenvoudige boiler kunt maken die je elke keer dat je de kachel gebruikt GRATIS warm water geeft. Deze verwarmingsspiraal kan binnen een uur worden gemaakt en aan elke houtkachel worden toegevoegd, zodat je levenslang warm water hebt.

Als je ervoor kiest om hem aan te sluiten op de off-grid douche, heb je een off-grid douche met warm water.

OPVANG REGENWATER

Je zult ontdekken hoe je zelf een ingenieus systeem voor het opvangen van regenwater kunt creëren dat in staat is om 500 liter water op te slaan dat anders verloren zou gaan.

Omdat het water verticaal wordt opgeslagen, staat het ook onder druk door de zwaartekracht en kun je het zonder pomp of sifon gebruiken.

Het kost ongeveer drie uur om dit project te voltooien, en je zou het een leven lang kunnen gebruiken om je tuin te irrigeren. En als je hem aansluit op het waterfilter heb je ook schoon water om te drinken en om mee te koken.

WINDTURBINE

Je zult ontdekken hoe je je eigen windturbine kunt maken en elke dag kunt profiteren van de gratis mogelijkheden met behulp van een Ametek DC-motor of, nog beter, geborgen motoren van elektrische fietsen en Segways, loopbandmotoren of ventilatormotoren van automotoren.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over 'No Grid Survival Projects':

https://thesurvivalprojects.com/book/