Vertaal deze pagina naar:

DE TRANSITIE START VANAF HET MOMENT DAT WIJ MASSAAL DE BATAAFSE COIN HEBBEN AANGESCHAFT

12.01.2022


Een bericht van Rinus Verhagen dd. 12-01-2022


Lieve mensen,

Ik wil graag hierbij bekend maken dat de Transitie is gestart vanaf het moment dat jullie de Bataafse Coin hebben aangeschaft. Het aantal Bataafse Coin bezitters is enorm toegenomen.

Hoewel het voor jullie nog niet zichtbaar is, zijn we de organisatie reeds vorm aan het geven, we moeten het goed aanpakken om professioneel te kunnen werken.

Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie steun, om de voorbereidingen te treffen om als inwoners en bevolking weer soeverein te zijn.

Ik ben jullie zeer dankbaar voor deze steun en heb daarom nu een voorstel aan jullie.

Vanaf vandaag krijgen mensen die via mij voor € 250,- of meer aan Bataafse Coin bestellen een soeverein pakket toegezonden (zolang de voorraad strekt).


Dit betreft een Bataafs Speldje en een Bataafse Vlag.


Natuurlijk kan ik dit niet alleen en heb hulp van mensen die de bestellingen klaarmaken en verzenden en heb inmiddels hulp van mensen op afstand, die andere mensen online kunnen helpen.

Ook heb ik plannen om een Lobstr cursus te laten geven, dit kan mogelijk online via ZOOM plaatsvinden. Ons actieve team groeit dankzij jullie.

Juist door jullie bereidheid om de Bataafse Coin te kopen, dragen jullie actief bij aan onze eigen bevrijding. De bestelling komt via mijn bankrekening binnen, waar ook Uw telefoonnummer op vermeld staat.


Vermeld ook Uw woonadres bij de overschrijving om het Bataafse soevereinpakket te kunnen ontvangen. Uw aankoop van Bataafse Coin zal direct volgen, de post zal, als we alle gegevens en spullen binnen hebben, zo spoedig mogelijk opgestuurd worden.


Heeft U hulp nodig bij Uw Lobstr account?

https://lobstr.co/authorization/signup/

Hulp op afstand is via Teamviewer mogelijk (indien dit nodig is).

Download dan 'Teamviewer' om hulp op afstand mogelijk te maken.

Link ► https://www.teamviewer.com/en/download/ De stichting zal straks alle Bataafse Coins terugkopen om mensen zo van een transitie vermogen te voorzien, gerelateerd aan hun inleg en tegen welke koers deze gekocht is.

https://bataafserepubliek.stellarmint.io/


Wanneer U € 250,- of meer overmaakt naar NL04 ABNA 0623 0281 90 ten name van RTG Brekel met vermelding van XLM, Uw 06 nummer en woonadres, kan ik en mijn team direct aan de slag.


Door onze eigen inzet bevrijden wij ons zelf van het oude systeem.


Heb vertrouwen in Uzelf en in Uw eigen kunnen en volg Uw hart. We gaan allemaal leven in overvloed als de GESARA fondsen vrijgegeven zijn.


Een onvoorwaardelijk basisinkomen zal mogelijk zijn zoals wij als Team hier nu de basis voor aan het leggen zijn.Zoals jullie weten heeft de politie mijn Laptop in beslag genomen en ben ik de gegevens kwijt van mensen die een vergoeding voor hun bestellingen hebben ingediend tot maximaal € 60,- per klant.

Deze mensen wil ik voorstellen om terug te betalen met Bataafse Coin, als zij € 50,- naar NL04 ABNA 0623 0281 90 ten name van RTG Brekel en hun bestelfactuur van hun aangekochte vlag sturen naar projects-nl@freelife.world

Vermeld in de overschrijving ook Uw adresgegevens en telefoonnummer, (zodat U gebeld kunt worden door Rob Brekel of iemand van het team).

Wanneer U dus 50 euro investeert in Uw Lobstr account middels Rob Brekel (en in het bezit bent van een laptop of pc) krijgt U, (afhankelijk van de dan geldende koers) een x% XLM's en een x% Bataafse Republiek Coins in Uw Lobstr account gestort wanneer U reeds eerder één of twee Bataafse vlaggen heeft besteld. Het bedrag van de door U betaalde vlag(gen) wordt dan met de extra Bataafse Coins hiermee vergoed.

Jullie profiteren op deze manier ook van de actie van de Bataafse Coin. Tevens heb ik dan de belofte ingelost en jullie de kans gegeven om jullie bij het project te betrekken.

Geef ook aan of U in de toekomst mee wilt werken om de plannen voor ons zelf te realiseren.

Groet Rinus Verhagen (alias Rob Brekel)